Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen van twee bomen:

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.
Onze klant uit Harmelen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen van twee bomen uit heel Nederland:

Bomen kappen

Graag zal ik een prijsopgave willen om 4 bomen in onze achtertuin te kappen. De bomen zijn respectievelijk; 105 cm, 95 cm, 73 cm en 165 cm in omtrek. Ik wil alles afgevoerd hebben en ook de stronken weg laten vrezen. Tuin is goed bereikbaar.

Kappen van twee bomen

Voor twee woningen in Breda staan twee bomen, een blauwspar van circa 15 meter hoog en een (zieke) kersenboom van circa 6 meter hoog. Beide bomen mogen zonder vergunning gekapt worden, voor de blauwspar heb ik die vorig jaar nog wel aangevraagd, maar ik kreeg bericht, dat de kap zonder vergunning geoorloofd was. De stronken moeten ook weggehaald worden. Het puin hoeft niet per se worden afgevoerd omdat een aantal het hout willen hebben. Eventueel zou een deel afgevoerd kunnen worden omdat het gewoon veel hout is.

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.

Bomen kappen

Een berk en een sierappel kappen inclusief stobbenfrezen en afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is vanzelfsprekend voor de vakman.

Bomen kappen en afvoeren, onkruid weghalen

In mijn achtertuin heb ik drie bomen van ongeveer 6,7 meter hoog. Ik wil ze heel graag laten verwijderen. Een is een conifeer. Daarnaast heb ik ook een aantal stammetjes van ongeveer 9, 10 boompjes van 2,5 meter hoog en ongeveer 10 centimeter van doorsnede. Ik wil ze ook laten verwijderen. Daarnaast wil ik ook da tal het onkruid uit mijn tuin wordt verwijderd. Ik heb een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed.

Twee bomen kappen

2 bomen op eigen grond kappen. De bomen zijn circa 8 (een Ceder met omvang stam van 1.50 meter) en 10 meter (omvang stam 1.90 meter) hoog. 1 staat tussen 2 huizen, de tweede is van alle kanten bereikbaar. Alles mee nemen. Wat in de groene ton past, ruimen wij op. Vergunning niet nodig. Bevestiging van gemeente heb ik. Ik kan foto's mailen.

2 bomen kappen en de wortels verwijderen

Wij hebben 2 bomen in onze achtertuin staan die wij willen laten kappen. Ik weet niet wat voor soort bomen het zijn, alleen dat de stamomtrek zodanig is dat er geen vergunning voor vereist is. Ik schat de hoogte op circa 8 meter. We willen ook de wortels laten verwijderen. We hebben geen achterom, er is alleen toegang tot de tuin via de woning. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Bomen kappen uit de achtertuin

Ik wil graag dat er 2 bomen gekapt worden (uit de kluiten gewassen kamer coniferen) van ongeveer 7 meter hoog, uit een besloten achtertuin. De stam hoeft niet te worden afgevoerd na kap. De takken daarentegen wel. Via de achterkant kan de tuin betreed worden. De boomstronk moet er ook uitgehaald worden. De stronk mag ook afgevoerd worden. Ik wil de boomstammen wel vervoerbaar hebben.

Kersenboom kappen en Berkenboom rooien

Ik zou graag een kersenboom willen laten rooien (ongeveer 10 m), daarnaast wat kleiner snoeiwerk aan drie bomen nodig. Locatie Tilburg, via achterpoort 1 meter doorgang bereikbaar. Hoor graag mogelijkheden en kosten.

Bomen kappen

De 2 esdoornbomen staan in de buurt van een conifeerhaag. Ik denk dat de taken eerst verwijderd moeten worden

Partners

Partners van Casius