Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen van twee bomen:

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.
Onze klant uit Harmelen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen van twee bomen uit heel Nederland:

Boom kappen

Het betreft het kappen van een boom in de zijtuin. De boom staat tussen andere bomen en heeft een stam diameter beneden van ongeveer 35 cm. De hoogte van de boom is 15 a 20 meter. De stronk kan blijven zitten het hout dient of afgevoerd of in stukken te worden gezaagd.

Bomen kappen

We hebben 2 berken in de tuin staan. De omtrek van de bomen zijn 90 cm. Graag willen we deze laten kappen.

Drie bomen verwijderen

Kappen van 3 bomen (2 loofbomen en 1 naaldboom) uit de vrij toegankelijke achtertuin - apart benoemen de kosten van het verwijderen / frezen van de boomstronk.

2 x bomen kappen

Betreft 2 Esdoorns (op de foto boom 1 en 2) van circa 10 meter. Hoog en een doorsnede van circa 30 cm. De bomen staan in mijn achtertuin op 1-2 meter van de gevel. Er is geen achterom, aan- en afvoer materialen, takken en hout moet door het huis of over het water. Gaarne uitgesplitste offerte kappen-stronk en wortels verwijderen, afvoer hout. Hoor graag.

Bomen kappen en afvoeren

3 bomen voor het huis kappen en afvoeren.

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.

Bomen kappen

Graag 2 sparbomen kappen in de achtertuin, tevens het afvoeren van hout. Goed toegankelijke achtertuin, via het weiland.

Bomen kappen en verwijderen

Ik heb een tweetal bomen (circa 9 meter hoog) in de achtertuin staan. Beide zullen verwijderd moeten worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor de verwijdering van deze bomen.

Boomstronken verwijderen

Er staan 2 bomen die gekapt moeten worden en stronken verwijderen ivm aanleg c.q. vergroten terras. Graag een prijsindicatie alvorens we de bomen laten kappen

Bomen kappen

Graag zal ik een prijsopgave willen om 4 bomen in onze achtertuin te kappen. De bomen zijn respectievelijk; 105 cm, 95 cm, 73 cm en 165 cm in omtrek. Ik wil alles afgevoerd hebben en ook de stronken weg laten vrezen. Tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius