Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Harmelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Harmelen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Harmelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Harmelen of directe omgeving.

86 klanten uit Harmelen bevelen een bij Casius in Harmelen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Harmelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Harmelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Harmelen:

Beplanting verwijderen en gras plaatsen

Wij hebben een enorme tuin, maar geen groene vingers. Wij willen graag meer gras in de tuin i.p.v. beplanting zodat de jongens kunnen voetballen en onderhoud minimaal is. De beplanting ook graag afvoeren. De tuin is ongeveer 600 m2.

wortelstelsel verwijderen en fresen

Onder de grasmat is een wortelstelsel van een populier van ongeveer 10x10 meter. Deze moet uitgegraven worden. Tevens de stobbe verwijderen en de grasmat fresen, egaliseren en gras inzaaien. Oprit

Tuin ophogen en egaliseren met afloop

De achtertuin van 72 m2 groot dient te worden opgehoogd en geëgaliseerd met afloop. Er moet een deel met zand opgehoogd worden en een deel met tuinaarde, voor gras en planten. Eventueel zal er ook bestraat moeten worden. De tuin is alleen via de woning te bereiken.

Tuin en oprit herbestraten

Ik wil mijn tuin opnieuw bestraten met 28 m2 tegels en 6m2 klinkers. De Oprit bestraten 27m2 klinkers en 7m2 tegels. En straatwerk ophogen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Achtertuin aanleggen

In de bijlage zit een tekening van ons tuinidee (37 m2). We willen het grootste gedeelte van de tuin betegelen. Op enkele plekken willen we verhoogde bloembakken. Daarnaast moet de tuin zo'n 12 cm worden opgehoogd aan de kant van het huis, en zo'n 20 cm aan de kant van de schuur, met een afstap van zo'n 10 cm naar de poort toe. Mogelijk willen we een elektriciteitskabels doortrekken naar de bloembakken voor een lampjes. Afhankelijk van de kosten kunnen we zelf de bestrating verwijderen en de ophoging regelen.

Waterput in de tuin slaan

Wij willen een waterbron om de tuin te kunnen besproeien. De tuin heeft een oppervlakte van circa 2000 m2. Graag een prijsindicatie voor het boren en plaatsen van een pijp naar het grondwater. Mogelijk advies over het soort pomp dat we nodig hebben. Eventuele leiding / sproei installatie kan ik zelf doen.

Boomstronken verwijderen

Het betreft een omgevallen boom met nog een meter stam en een eenvoudig klein laag boomstronkje

Tuin afgraven en ophogen

We willen de tuin graag een stuk laten afgraven/ rechttrekken en ophogen met tuinaarde/zand. Het belangrijkste is dat de tuin wordt opgehoogd. Het gaat om ongeveer 120 m2.

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.

Boom kappen en vlonder aanleggen

Wat we graag z.s.m. willen laten doen is een kastanjeboom laten kappen. De boom heeft ook de kastanjeziekte. Ik heb foto's toegevoegd zodat je kan zien hoe groot hij is, vermoedelijk is hij heel oud en de wortels hoeven niet weg. Hij kan op bv een meter worden afgezaagd. Verder willen we in het voorjaar vlonders laten aanleggen, rond de 60 m2. Maar als jullie hier toch zijn kunnen jullie hier meteen een offerte van maken. Ik hoor graag van jullie.

Tuin leeghalen en afgraven

Mijn tuin moet worden leeggehaald. Er liggen op dit moment tegels die wij zelf zullen weghalen. Wel moeten er twee boompjes in de border worden verwijdert en wat struiken. Ook is er bamboe in de tuin, wat nogal woekert. Uiteindelijk moet de hele tuin ook uitgraven worden en opnieuw gevuld met zand (plus egaliseren). Het betreft een hoekwoning waarvan de schutting aan de straatkant ook nog eens te verwijderen is, om zo beter bij de tuin te kunnen i.v.m. graafwerkzaamheden. Zou u mij een offerte kunnen sturen van deze werkzaamheden en daarnaast nog eentje voor het betegelen van de tuin met ongeveer 60 x 60 cm (grote) tegels in een grijze kleur? De gehele tuin bedraagt zo'n 55 m2.

Schutting met stormschade herstellen

Recentelijk is mijn schutting beschadigd door de storm. Zie bijlagen voor de foto's. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het herstel hiervan en zie deze graag tegemoet.

Schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een gratis offerte aanvragen. Ik wil graag een schutting van 3 schuttingen van de maten 180 x180 van verticale hardhout. Daarbij wil ik graag 6 hardhouten palen + een tuindeur van hardhout van de maat 90 cm. Ook wil ik de plaatsingskosten weten. Alvast hartelijk dank. Ik hoop snel de offerte op mijn mail ontvangen.

Tuinschutting en deur leveren en plaatsen

Graag ontvang ik van u een gratis offerte voor het volgende. Ik wil graag 3 verticale schuttingen kopen van de maten 180 x 180 cm + een tuinschuttingdeur. Ook wil ik graag de bevestigingsmateriaalkosten weten + het plaatsen van de schutting. Graag ontvang ik uw offerte.

Schutting laten plaatsen

Het betreft de levering en plaatsing van een schutting. De lengte aan de straatzijde is 12 meter en de achterzijde is 4 meter. Binnenzijde is niet nodig. Offerte graag voor een grenen schutting exclusief deur (nog aanwezig). Ook wil ik graag een offerte voor een hard houten schutting inclusief deur!

Schutting laten plaatsen

Plaatsen schutting van hout beton met een afdeklat. Een poort van 120 cm er tussen, verplaatsen naar de zijkant ipv een achterom. Totaal ongeveer 17 meter schutting + poort. Foto bijgevoegd van huidige tuin. Schutting moet links vanaf de schuur naar de stoep. En dan langs de stoep naar het huis. Al het groen kunnen we zelf verwijderen. Maar graag vernemen we ook de prijs indien jullie dit zouden verwijderen. Wij zijn zeer benieuwd naar de offerte.

Geluidswerende schutting plaatsen

Ik wil graag een geluidswerende schutting laten plaatsen. De lengte is ongeveer 25 meter, de hoogte ongeveer 2 meter. Er staat nu gaaswerk met klimop ertegen. Ik weet niet of het gaas kan blijven staan, maar ik wil eventueel de klimop wel graag tegen de nieuwe schutting laten groeien. Er is foto beschikbaar.

Walnootboom snoeien

De Walnootboom in onze achtertuin van inmiddels ongeveer 40 jaar oud moet fors gesnoeid worden. Dit is reeds enige tijd niet gedaan.

Steiger / vlonder vervangen

Wij willen graag onze steiger aan het water laten vervangen. De steiger heeft een afmeting van 12,50 bij 1,50 meter. Wij hebben geen achterom.

Naaldboom kappen en afvoeren

Wij willen graag van onze naaldboom af die voor te veel schaduw zorgt. Naar schattig is hij 12 meter hoog met een diameter van 50 a 60 cm.

Nieuwe graszoden aanleggen

Het gaat om 30 m2 graszoden. De oude grasmat dient te worden verwijderd. Omdat wij geen achterom hebben moet alles door het huis. Wij leggen zelf plastic op de vloer. In afwachting van uw reactie

Schutting plaatsen

Ik zou graag een prijsopgave willen voor 3 stukken schutting, 1 stuk van ongeveer 5 meter en 2 stukken van 15 meter. Wat we exact voor schutting willen, zijn we nog niet uit maar ben vooral benieuwd naar de kosten van plaatsen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Walnotenboom snoeien

Snoeien van een walnotenboom van ca. 30 jaar oud. Locatie achtertuin, goed bereikbVm. aar.

Tuin metamorfose

Complete tuinmetamorfose. Weinig beplanting en met grote tegels 100 x 100 (dit vereist veel kennis van zaken). Uitgraven, ophogen, deel gras en deel tegels. Tuin is ca. 6.00 x 16.00 meter. Wij hebben al plannen gemaakt, ontwerp is dus niet nodig. Materialen kunnen in overleg mogelijk ook geleverd worden.

freezen en inzaaien van ca 80m2 gazon

Het freezen van een oud gazon van ca 80 m2 en opnieuw inzaaien daarvan.