Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor dubbele pvc poort leveren en plaatsen:

Dubbele PVC poort leveren en plaatsen

Hoe veel kost bij u een PVC dubbele poort met beslag? Het gaat om twee delen van ongeveer 1,44 meter breed en 1,25 meter. De goedkoopste uitvoering is goed. En hoeveel kost eventueel het plaatsen? En haalt u ook een oude houten poort weg en neemt u die dan ook mee?
Onze klant uit Elst (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele pvc poort leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming infrezen in een nieuwe uitbouw van 18 m2 en in de bestaande woonkamer (21 m2) met een oude dekvloer en dubbele tegellaag. Het zal gaan om ongeveer 39 m2 nat systeem vloerverwarming. Nadat de vloerverwarming is gelegd, graag de vloer afsmeren zodat er pvc gelegd kan worden.

Stalen taatsdeuren monteren

Ik wil graag stalen taatsdeuren tussen het woongemeente en de hal. Twee deuren van 75 cm per stuk in een opening van 150 cm. Staal of aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond is van beton (zal gepleisterd worden) en de vloer ook. Op de vloer komt vloerverwarming en PVC. De bouw is nog bezig. Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor de dubbele taatsdeuren?

Afvoer van de wasbak vervangen

Er moet een stuk afvoer worden vervangen onder de wasbak in verband met een kleine lekkage in de PVC pijp. We hebben vorig jaar een nieuwe badkamer laten maken met een dubbele wasbak. Ik zie er nu water uitlopen.

Open en dichte trap renoveren

Wij hebben 2 trappen die we misschien willen laten renoveren. Het betreft 1 open trap met dubbele draai en 1 dichte trap met dubbele draai. Er ligt nu vloerbedekking op de trap. Er zit nu vloerbedekking op beide trappen. Dat moet eraf en de trappen bekleden met laminaat of PVC in betonlook. De sleutel krijgen we 9 mei.

Trap bekleden met PVC of vinyl

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met PVC of vinyl. De trap is nu geverfd en voorzien van halve maantjes. De trap heeft een dubbele kwartdraai naar rechts en heeft 14 treden.

Trap bekleden met PVC of vinyl

Ik wil mijn trap graag laten bekleden met PVC of vinyl. Het gaat om een dichte trap, bevat 15 treden met een dubbele draai naar links. Nieuwbouwwoning, dus nog onbeschilderd. Voorkeur voor donkere treden en wit geschilderde wanden (dit laatste kunnen wij zelf eventueel doen). Contact graag via de mail.

Diverse klussen buiten en binnenshuis

Wij hebben recent een timmerbedrijf gevraagd om een offerte op te stellen voor onderstaande werkzaamheden en willen graag vergelijken met een offerte van jullie. Graag vernemen wij zo snel mogelijk een reactie. Leveren kozijn met dubbele tuindeuren en plaatsen: Kozijn 67 x 114 mm Onderdorpel: holonite Deuren 56 x 114 mm compleet afgehangen in kozijn met 3 onderdorpels en in grondverf gespoten. Meerpuntsluiting incl veiligheidsbeslag. Dubbelglas Muur opvangen en inzagen. Nieuwe hoeklijn gegalvaniseerd en binnenzijde menie aanbrengen. Bovenstaand kozijn plaatsen, nieuw lood aanbrengen. Metselen rollaag incl opvoegen. Inclusief afvoeren puin en exclusief binnen afwerking. Bij de oprit een eenvoudige overkapping/carport maken: 700cm lang, dakserre plaat circa 390cm breed. 3 vuren staanders op staal paal incl storten beton poer. Vuren muurbalk. Balk overstaanders hier de vuren balklaag op plaatsen. Daarop 16 mm lichtplaat opmaken met onderlegrubbers en boven aluminium serre profiel. Balken in de grond verf gespoten. Tot slot pvc goot standaard kleur grijs met 1hwa tot maaiveld.

Renoveren van de complete badkamer

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het renoveren van de badkamer. Deze is 3.10 bij 2.30 meter. Er is aan 1 zijde een geheel schuine wand. Ik zou graag een inloopdouche, dubbele wastafel en opbergruimte laten monteren. De wanden dienen te worden gestuukt en op de vloer dient er PVC vloer gelegd te worden.

Het slopen en opnieuw metselen van 2 schoorstenen

1. Het treffen van maatregelen om het nieuwe platte dak te beschermen tegen onheil. 2. Het slopen van 2 schoorstenen tot een niveau wat verantwoord is om een nieuwe op te bouwen. 3. Het verwijderen van de nieuw aangelegde loodslabben. 4. Het afvoeren van de sloop materialen. 5. Het opnieuw metselen van 2 complete schoorstenen met elk 6 aparte gemetselde rook, c.q. luchtkanalen zonder metalen buizen. 6. Het aanbrengen van 12 nieuwe rookpotten met afscherming tegen vogelbouw. 7. Het aanbrengen van 20 ponds loodslabben in verbinding met het nieuwe dak. 8. Het opnieuw verbinden van 1 hoogrendements dubbele rook afvoer. (Bestaand) 9. Het opnieuw aanbrengen van een PVC stofzuiger luchtafvoer buis. 10. Het schoon opleveren van het dak. 7

Vervangen van dakbedekking dakkapellen

Hierbij vragen wij vrijblijvend een offerte aan, voor het vervangen van dakbedekking van twee dubbele dakkapellen. Een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De werkzaamheden bestaan uit: Verwijderen en afvoeren grind Onderlaag dakbedekking ongeveer 14 m2 glasvlies Bovenlaag dakbedekking ongeveer 14 m2 PVC Dakrandafwerking ongeveer 11 Plastisol daktrim Hemelwater uitlopen 2 Stadsuitloop met kiezelbak 60 x 80 Bevestigingsmateriaal Opmerkingen: Het bestaande grind word verwijderd, dan komt er op de bestaande dakbedekking een glasvlies scheidingslaag en daar komt de nieuwe PVC dakbedekking overheen. Indien u een beter voorstel heeft sta ik hiervoor open. Alle materialen en arbeid moeten in de prijs zijn opgenomen. Indien u serieus geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak maken om het werk op te nemen, zodat er een correcte prijs afgegeven kan worden. Start van de werkzaamheden gaat in overleg. De offerteaanvraag sluit 24 augustus