Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Eemnes of directe omgeving.

103 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Eemnes:

Wortels van een rododendron verwijderen

De wortels van een rododendron moeten worden verwijderd. Op deze plek komt namelijk een andere struik.

Bomen kappen en stronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die 26 dennenbomen uit mijn achtertuin kan kappen en uitfrezen. De bomen zijn gemiddeld 15 meter hoog. De stammen mogen in stukken achterblijven, het kleine hout dient verwijderd te worden. De stammen hebben een dikte van circa 50 cm

Boomstronk weghalen en bestraten

Ik wil een boomstronk weghalen, zodat er een terras gemaakt kan worden. De stronk is ongeveer 30-35 cm in diameter. Materiaal in overleg.

Koppelstones leggen en schutting zetten

Koppelstone aanleggen. Tevens schutting aanbrengen. Oppervlakte 60 m2

Schutting monteren

In verband met stormschade moet een deel van onze schutting worden vervangen. Het gaat om 1 zijde van onze schutting met een lengte van 12 meter, nu bestaand uit 6 schermen. De nieuwe schutting hoeft niet exact hetzelfde te zijn maar moet wel aansluiten bij de oude, aangezien de rest van de schutting nog in goede staat is.

Tuin aanleggen inclusief schuur

Opnieuw bestraten, overkapping schuur en puntdak. Een hekje afscheiding terras en tuin. In tuin een en ander aanplanten , bomen etc. Kortom renovatie tuin.

Composiet tuinscherm met palen leveren en plaatsen

Omdat het houten tuinscherm tussen ons huis en de buren verrot is, willen we het laten vervangen door composiet. Er moeten 2 nieuwe palen worden geplaatst en 1 composiet scherm van 140 cm breed en 180 cm hoog. Aan 1 zijde zit een regenpijp, het is handig als u eerst even komt kijken hoe de montage moet worden uitgevoerd. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Tuin aanleggen volgens tuinontwerp

Het betreft een nieuwbouwhuis in Eemnes. Ongeveer 90 m2 achtertuin en 12 m2 voortuin. Van grondwerk tot en met de aanleg van terrassen en beplanting, elektra en beregening.

Gepotdekselde schutting plaatsen

Wij willen onze bestaande afscheiding, bestaande uit hardhouten palen, betonvlechtijzer en begroeid met klimop, laten vervangen door een schutting van zwarte douglasplanken. Oude materiaal afvoeren. Lengte 11 meter. Hoogte 2 meter. Palen moeten ongeveer 50 cm uitsteken en door de palen moeten gaten geboord worden en daardoorheen ijzerdraad trekken, zodat er klimplanten langs kunnen groeien. Planken gepotdekseld, tweezijdig.

Houten schutting(delen) plaatsen

Buurman en ik hebben een gezamenlijke schutting die vervangen moet worden. We hebben 4 houten schuttingdelen (180x180) aangeschaft die geplaatst moeten worden tussen schuur en gevel met 5 palen, w.v. 2 (lengte 180) rechtstreeks aan de stenen muur m.b. v 2 ijzeren beugels en 3 palen m.b.v. paalhouders. Eén schuttingdeel moet worden ingekort.

Tuinschutting plaatsen

Er dienen 4 houten schuttingsdelen, een houten tussenstuk en een poortdeur geleverd en geplaatst te worden. De oude schutting dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Er is een foto beschikbaar.

Oude schutting laten vervangen

Ik ontvang graag een offerte voor de volgende opdracht. • Plaatsen van een stevige houten schutting in een T-vorm tussen 2 tuinen, met daarbij in elke tuin een houten poortdeur. • Afvoeren van de oude schutting. • Afmetingen: ongeveer 8.20 meter breed in totaal (inclusief 2 deuren), ongeveer 8.80 meter lang. • Plaatsing in Eemnes, bij voorkeur in het vroege voorjaar. Zie bijgevoegde foto voor de huidige situatie. Graag ontvang ik een offerte per mail.

Klimop verwijderen en een schutting plaatsen

Ik wil graag schutting van 9,5 meter lengte laten plaatsen. Ook graag een prijsopgaaf voor het verwijderen klimophaag die er nu staat. Ik wil graag een prijsopgave met betonnen onderkant (graag tot ongeveer 20 cm. hoogte) en hout hierboven, ook de palen van hout ertussen.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting van 9.5 meter laten plaatsen. Er staat nu een grote klimop plant en deze wil ik door de vakman laten verwijderen. Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een schutting in de grond en/of in beton.

Schutting na brand vernieuwen

Zondagnacht is er brand geweest en is mijn schutting daardoor ook in de brand gevlogen. Van mijn verzekering willen ze graag een offerte voor een nieuwe schutting met palen en grondankers. Het gaat om 1.5 schuttingsdeel en 2 palen.

Verticale schutting plaatsen

Ik wil een schutting met verticale planken. Denk 21 planks 1,80 meter hoog omdat de steenkorven ook 1,80 meter hoog zijn. Ik heb daarvan een schets. Schutting van ongeveer 8 meter en 2x korven van 2 meter breed. Eventueel leveren van de materialen, graag overleg hierover.

Onderhoud tuin. Achtertuin 10 bij 8 ...

Onderhoud tuin. Achtertuin 10 bij 8 meter. Al reeds begonnen maar kom er niet doorheen. Gaat om onkruid weghalen, snoeiwerk en haagjes snoeien. Voortuin alleen onkruid. En bijwerken. 3 bij 4 meter. Eventueel optie voor stukje straatwerk en bijhouden van de tuin.

Het plaatsen van houten of betonnen ...

Het plaatsen van houten of betonnen beschoeing aan de slootkant. Het verwijderen van een aantal (grote) struiken en kleine bomen (tuin is in 1999 aangelegd). Het opvullen van de ruimte tussen de beschoeing en de nu schuin lopende waterkant met grond.

de tuin dient voorzien te worden van een ...

de tuin dient voorzien te worden van een vijver, verhardingen en een tuinhuisje. Verder ingericht.