Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur:

Tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur

We zouden graag een groot deel van onze tuin laten 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen deels met aarde en deels met een zandbed van 3 x 5 meter ten behoeve van een nieuwe schuur. De tuin is circa 55 m2 groot. De tuin is goed bereikbaar via een steeg achter de tuin. Op 6 februari komt een nieuwe schuur. Voor die tijd moet bovenstaand werk uitgevoerd zijn. Graag eerst een indicatieve prijs.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur uit heel Nederland:

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboe wortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is 2 x 3 ongeveer. Eventueel samen met buren

Afgraven en afvoeren

Tuin leegruimen. Bestaande struiken,planten en tegels afvoeren

Tuin afgraven, betegelen en trap maken

Onze tuin willen wij afgraven, circa 40 cm. Vaste bakken moeten eruit, tuin moet betegeld en er moet een trapje geplaatst worden. Hoogte van het trapje word ca 1 meter. Tuin is bereikbaar via een steeg. Afmeting van de tuin is ca 7 meter diep bij 4,70 breed.

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.

Tuin bij een nieuwbouwhuis afgraven en ophogen

Wij zouden graag de tuin van ons nieuwbouwhuis 15 cm willen laten afgraven en vervolgens willen laten ophogen met zand. Er ligt momenteel kleigrond in (zie foto). De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Bij één van de buren is geprobeerd met een karretje met rupsbanden te gaan afgraven maar die zakte weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen ontvangen en willen weten hoe snel het gedaan zou kunnen worden. De tuin heeft een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanpakken

In juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We hebben een tuin van circa 12 meter diep en 6 meter breed. We begrepen dat voor het gras en de plantenvakken de grond 50 cm moet worden afgegraven en gevuld met tuinaarde. We willen graag een offerte ontvangen voor het afgraven en vullen van een stuk tuin van 6 x 8 m2.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Renovatie van de tuin

Ik wil de tuin van ongeveer 20 m2 laten afgraven. Er moet namelijk kweek en grassen worden verwijderd en de tuin moet weer voorzien worden van planten en dergelijken. Er is een vrije opgang en genoeg parkeerruimte.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil de tuin afgraven en afvoeren in verband met de storting van beton voor een aanbouw. Het gaat om 18 m2. Moet tussen de 15 en 20 cm diep.

Partners

Partners van Casius