Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Driebergen Rijsenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Driebergen Rijsenburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Driebergen Rijsenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Driebergen Rijsenburg of directe omgeving.

322 klanten uit Driebergen Rijsenburg bevelen een bij Casius in Driebergen Rijsenburg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Driebergen Rijsenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Driebergen Rijsenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Driebergen Rijsenburg:

Waterput in de tuin slaan

Ik zou graag een offerte krijgen voor een waterput te laten slaan in mijn tuin. Mijn tuin is 400 m2 en de buurman wilt misschien ook meedoen, dus dan word het 2x 400 m2. Ik weet niet hoe diep de waterput moet worden. Ik heb zandgrond. Graag een offerte.

Het installeren van een handzwengel pompen

Voor de oprichting van een volkstuin te Driebergen-Rijsenburg willen wij een aantal handzwengel pomp oplossingen laten installeren. Het betreft een brondiepte van vermoedelijk 5 a 7 meter. Voor recreatief gebruik. Graag al het materiaal opnemen in de offerte. Hoeveelheid pompen is afhankelijk van de prijs.

Waterbron slaan in tuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterbron in mijn tuin. Ik heb een tuin van ca 6 x 65 meter en wil graag het grondwater gebruiken ipv leidingwater. Wat zijn de kosten om dit aan te leggen?

Schutting plaatsen

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen door jullie. De schutting is in totaal 10.38 meter. Ik heb wel een achterom, maar het gaat om een tussenwand.

Tuinschermen plaatsen

Willen graag 5 tuinschermen laten plaatsen. Mag in beton of met paalankers. 1 moet op maat gemaakt worden. Materialen in overleg, geen voorwerk nodig.

Aanleg zwemvijver

In mijn tuin wil ik graag een mogelijkheid om te zwemmen en een vijver vind ik mooier dan een zwembad. Kunt u mij een indicatie geven van wat de kosten zijn van de aanleg van een vijver van 3 bij 7 meter ongeveer 1.50 meter diep, gewoon een rechthoek niks heel bijzonders. De achtertuin is redelijk goed te bereiken.

Schutting plaatsen

De klant wil graag een schutting met 7 palen van 2,70 meter waarvan 60 centimeter de grond in moet gaan en 6 panelen van 1 meter 80. De klant gaat zelf alles aanschaffen en zorgt ervoor dat de spullen op tijd aanwezig zijn. De nieuwe schutting moet naast de schutting van de buren worden geplaatst met een tussenruimte van 50 centimeter. Er moeten tevens 6 palen in de grond met stelbeton worden gemaakt, dit is voor een Pergola (druif).

Waterbron slaan en kraan aansluiten

Voor een gezamenlijk moestuin project met buren willen we een bron laten slaan en kraan aansluiten waar een slang aan kan worden bevestigd.

Tuin afgraven en zand en aarde aanbrengen

Ik wil mijn tuin laten (circa 100 m2) egaliseren. Eerst moet er afgegraven worden. Dan de grond egaliseren en in overleg kijken wat er nog aan kuub zand nodig zou zijn voor de ophoging.

Tuin afgraven en zandbed aanleggen voor nieuwe schuur

We zouden graag een groot deel van onze tuin laten 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen deels met aarde en deels met een zandbed van 3 x 5 meter ten behoeve van een nieuwe schuur. De tuin is circa 55 m2 groot. De tuin is goed bereikbaar via een steeg achter de tuin. Op 6 februari komt een nieuwe schuur. Voor die tijd moet bovenstaand werk uitgevoerd zijn. Graag eerst een indicatieve prijs.

Trampoline ingraven

Graag een trampoline van 3.70 meter doorsnede ingraven (is een zogenaamde inground trampoline, dus hoeft niet zo diep ingegraven te worden) in achtertuin. Is gewoon makkelijk (via poort waardoor auto kan) te bereiken. Wellicht dat ook de grond in ieder geval gedeeltelijk afgevoerd moet worden.

Coniferen door een bamboe schutting vervangen

Ik wil graag een rij coniferen laten verwijderen en daar een schutting laten plaatsen (bijvoorbeeld bamboe). Ook het hek moet vernieuwd worden, weet nog niet of ik deze wil herstellen of vervangen. Materialen en dergelijke in overleg met de vakman.

Tuin en oprit egaliseren en aanleggen

We hebben nieuwbouwhuis gekocht dat eind mei wordt opgeleverd. Voor het eerste jaar willen we een simpele tuin met voornamelijk veel gras. De opdracht omvat: Voortuin, ongeveer 5 x 10 meter - egaliseren - oprit aanleggen met antraciet klinkers - graszoden leggen Achtertuin, ongeveer 15 x 10 meter - egaliseren - klein terras aanleggen, tegels zijn beschikbaar - graszoden leggen - omheining,aan de li9nker zijde wordt dit gaas met houten panelen - omheining, aan de rechterzijde worden dit gaaspanelen De startdatum van de opdracht heeft bij voorkeur begin juni.

Tuin egaliseren en bestraten

Het betreft een nieuwbouwproject in Driebergen, met oplevering half/eind mei. De tuin zal waarschijnlijk omgespit moeten worden (?), deels afgegraven en met zand gestort moeten worden om vervolgens terras aan te leggen volgens tekening. Tegels kunnen we eventueel in overleg zelf verzorgen. Kunt u voor ons een offerte maken?

Tuin afgraven en zand en aarde aanbrengen

Afgraven, zand en aarde terug zetten, egaliseren. 60 vierkante meter.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen een tuinpoort plaatsen van 1 meter breed en 1.80 meter hoog. De poort moet op 20 cm van de grond, zodat ie 2 meter hoog word. De poort is er al, de vakman dient de 2 palen om de poort aan te hangen te leveren en een 3e paal om een stuk van 70 cm hek tegenaan te zetten, ook tot 2 meter. De poort is van hout met een ijzeren binnenframe met veiligheidsslot.

Tuin egaliseren en afwatering aanbrengen

Onze grasmat egaliseren zodat het water niet 1 kan op loopt. Daarnaast ook afwatering terras aanleggen.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen zodat we hierna er weer planten of struiken kunnen laten groeien. De stronk is 38 cm diameter. Ik weet niet wat voor boom het geweest en hoe de wortels lopen.

Tuin opknappen

Graag vraag ik een offerte aan voor de volgende werkzaamheden: - Verwijderen boomstronk van ca 40 cm diameter tot ca 20 cm onder de grond zodat daar tegels gelegd kunnen worden. - Verwijderen van de klinkers (zie foto 1) en vervangen door rubberen tegels. Totaal oppervlak is ca 3,3 x 2,5 meter. - Bestraten van een pad (zie foto 2) met de klinkers die zijn verwijderd. De oppervlakte van het pad is ca 5x 1,1 meter. - Neerzetten van een houten hardhouten schutting met poort. De schutting mag ca 2 meter hoog en 2.7 meter breed zijn. De klinkers en de rubberen tegels zijn al aanwezig.

Tuin aanleggen

We hebben een nieuwbouw huis. Werkzaamheden zijn het bewerken en omspitten van de grond (machinaal bewerken), leveren van nieuwe bemestte aarde en afvoeren van de oude aarde. Het leggen van 130 m2 gras.

Schutting en poortdeur plaatsen

Tussen de zijkant van ons huis en de bestaande scheidingshaag is er een doorgang van 375 cm breed. Wij willen daar een schutting met poortdeur laten plaatsen. Wij zullen zelf de materialen aanschaffen bij Gamma. Er moeten schuttingdelen worden aangepast omdat de standaardbreedte daar niet past. Wij denken dat er vier palen nodig zijn, anderhalf scherm en een poortdeur. Wij willen de klus bij voorkeur rond half augustus laten verzorgen en ontvangen graag een offerte.

Boomstronk weghalen

In onze tuin zit een stronk van een oude den. Deze stronk wil ik graag weghebben om verder te kunnen egaliseren. Zie bijlage voor een foto. De stronk hoeft niet te worden afgevoerd. Alleen eruit gehaald. Zoals U op de foto kunt zien ben ik zelf al begonnen :-)

Schuttingen laten plaatsen

Het gaat om het leveren en het plaatsen van 2 schuttingen, beton/hout, van elk 6,8-7 meter lang. Onder de schuttingsdelen moeten er 1 of 2 betonplaten dubbelzijdig met rotsmotief in een antraciete kleur geplaatst worden en de schuttingsdelen moeten 19 of 21 planken hebben. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Berkjes met wortels laten verwijderen

In de voortuin, pal aan de straat, staan 3 in een gegroeide berkenbomen waarvan 1 van de 3 begint te rotten. Wij willen de bomen verwijderen, inclusief een deel van het wortelstelsel zodat wij nieuwe beplanting in de tuin kunnen plaatsen.

Hoge boom laten snoeien

Aan de zijkant van mijn huis staat een hoge boom die ik wil laten snoeien. Ik weet de soortnaam van de boom niet. Hij komt ongeveer 4 meter boven ons dak uit. De boom is goed bereikbaar. Ik wil ook het snoeiafval door de vakman laten opruimen.