Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin aanleggen:

Voortuin aanleggen

Ik heb een voortuin van ongeveer 40 m2. Ik wil hem strak en overzichtelijk hebben met weinig onderhoud. Ik trek hem zelf helemaal leeg en heb al een ontwerp wat ik graag wil.
Onze klant uit Doorn (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin aanleggen uit heel Nederland:

Betontegels in voortuin leggen

18 m2 aflopend voor regenwater aanleggen van voortuintje. Ligt nu alleen zwart zand en koppelstones.

Voor- en achtertuin aanleggen

De voortuin moet alleen worden opgehoogd. Dit gaat om ongeveer 28 m2. De achtertuin moet opnieuw betegeld worden, dit gaat om zo'n 70 m2.

Voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen

Bestaande woning voor en achtertuin renoveren (oude eruit en nieuwe erin) voortuin ca 42 m2 achtertuin ca 55m2 geen bomen of andere enorme begroeing, alleen planten en bestrating wat verwijderd moeten worden. Grond moet opgehoogd worden en later weer bestraat. Graag een offerte op basis van arbeids loon en excl materiaal. Materialen kunnen in later stadium besproken worden. Graag reactie per email, alvast bedankt voor uw reactie ik wacht af naar de offerte met vriendelijke groeten,

Nieuwe tuin aanleggen

Voor mijn nieuwe woning in Almere wil ik graag een nieuwe tuin aanleggen. Wil iets hebben waardoor het niet opvalt dat de grond verzakt. De schutting wil met beton en hout hebben, of een andere optie die bij de woning past. Graag wil ik een jacuzzi plaatsen in de achtertuin en een beschutting dat de buren niet altijd mee kijken. (de leidingen hiervoor moeten wel worden aangelgd). De achtertuin is 11 meter lang en 6 meter in de breedte. De voortuin is 3 meter lang en 6 meter breed. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Oprit bestraten en terras tuin aanleggen

Terras tuin is ± 43 m2; Oprit en voortuin ± 53 m2; Is nieuw huis. Zand ligt er al. Tegels kunnen per direct besteld worden. Tuin terras gaat om 60 x 60 tegels; Oprit gaat om 21 x 10 klinkers. Hoor graag wat de eventuele kosten zijn, de werkplek is goed bereikbaar.

Voortuin leeghalen en straten

Ik wil de voortuin bestraten, gedeeltelijk met bestaande bestrating (20 stuks betontegel 60 x 40 cm). Ook wil ik een aantal struiken verwijderen. Aanleggen van 3 borders van ongeveer 2 m2.

Voortuin aanleggen met tegels

Ik wil een voortuin aanleggen met tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is 6 m2. Ik weet niet zeker of ik die tegels ga kopen, maar ik ga die 60 bij 60 tegels waarschijnlijk halen want zoiets wil ik hebben.

Voortuin opnieuw aanleggen

Onze voortuin is toe aan een renovatie en wij zouden graag de voortuin opnieuw bestraten met gladde tegels van 60 bij 60 cm met een aantal bloembakken er in verwerkt, met afscheiding/muurtje eromheen. De tuin is circa 5 meter breed bij 4,25 meter diep. Afloop huis naar stoep/ straat is circa 15 cm.

Sierhek en gras aanleggen en damwand en steiger renoveren

De voortuin moet worden voorzien van een sierhekwerk. Het is circa 8 meter met 1 hoek. Daarnaast grond egaliseren en circa 10 m2 gras aanleggen. In de achtertuin moet de steiger worden voor zien van nieuwe planken. En de damwand is door de druk van grond/aarde schuin komen te staan en moet worden vervangen. Evenals het trappetje vanuit de tuin naar de steiger. De lengte van de steiger/dam is circa 12 meter. De achtertuin grenst aan een sloot van 6 meter breed. Waarschijnlijk kunt u het best vanuit de tuin en vanaf de steiger werken.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Partners

Partners van Casius