Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor metalen tuinhek plaatsen:

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil een hekwerk laten plaatsen rond mijn voortuin. De maten zijn 5 x 5 x 4 meter. De hoogte van het tuinhek moet 60 cm zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar modern/strak kleur antraciet. Er is op het moment van plaatsen geen huidige hekwerk aanwezig.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen tuinhek plaatsen uit heel Nederland:

Metalen tuinhek plaatsen

Graag ontvangen we een offerte voor het leveren en plaatsen van een metalen hekwerk. Conservering poedercoating. Bouten en moeren uitvoeren in RVS. De bijgevoegde foto geeft aan hoe het hek eruit moet zien. Totale lengte van het het hek is 26,8 meter lang inclusief een deurtje van 1 meter breed en een hoogte van 85 cm.

Tuinhek en poort plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een tuinhek en poort. De totale breedte is 1.20 meter. We willen een poort van maximaal 80 cm breed. Over de totale breedte willen wij aan de bovenkant een metalen- of houten rek zodat de klimop kan doorgroeien. Graag eerst offerte per mail aanbieden met telefoonnummer.

Voortuin bestraten en metalen hekwerk plaatsen

Mijn voortuin is 4.50 x 4.80 meter. Er ligt nog niets, alleen wat plantjes. Ik haal zelf de beplanting weg (er zijn geen struiken/bomen). Er moet dus geel zand komen, berggrindtegels (zwart/wit gestipt) gelegd worden in molenwiekverband met bijbehorende pasblokjes (zwart). Daarnaast zou ik graag een metalen tuinhek rondom hebben met poortje. De materialen zijn nog niet aangeschaft. Wat kost dat ongeveer?

Louvredeuren en tuingaas monteren

Ik wil bij Praxis Monster geplastificeerd groen tuingaas aanschaffen wat aan de binnenkant van mijn metalen tuinhek moet worden geplaatst. Bij het hek in de voortuin. Het gaas is circa 50 cm hoog en zit op een rol van 10 meter. In totaal 30 tot 35 meter gaas aan het hek plaatsen. Tevens wil ik in de keuken, voor de CV ketel, Louvre-deurtjes laten aanbrengen. De ketel hangt in een nis.

Tuinhek plaatsen

Wij willen graag een metalen tuinhek laten plaatsen met een afmeting van 1.95 meter breed en minimaal 1.10 meter hoog. Tussen 2 stenen gebouwen in plaatsen. Een hekwerk met spijlen, in rood of een donkere kleur.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant. Samen met de buren. Hou er rekening mee dat er pinnen de grond in moeten. Er ligt een waterkering van hout met grind en daaronder aarde. Het hek is nog niet aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Afmetingen hek: 11281.2 mm 1000.00 mm Metalen sier tuinhek van ongeveer 90 centimeter hoog. 17 juli sleutel krijgen wij de sleutel van ons huis, in verband met de kinderen zouden wij graag het nieuwe hek in week 30 willen laten plaatsen. Fotomateriaal van het gewenste hek en plattegrond tuin is beschikbaar.

Tuinhek met poortdeur plaatsen

Tuinhek (dicht) met deur van 100 cm breed en ca. 220 hoog incl. materialen, beslag en sloten maken en in een reeds bestaand metalen frame plaatsen. Breedte frame ca. 175 cm, hoogte ca. 230 cm, het frame is recent geplaatst en vastgezet aan de muur en de andere kant in de grond met betonmortel.

Plaatsen metalen tuinhek

Het plaatsen van metalen siertuinhek Zaandam (van Karwei). Het betreft 2 heksegmenten van 155 cm en 1 poort in het midden van 83 cm. Hoogte palen 159 cm, deze moeten ongeveer 74 cm in de grond en verankerd worden in beton. Het betreft 4 palen, 2 eindpalen en 2 palen voor de poort. Graag dit aanleggen in de periode van 5 tot en met 15 augustus 2013.

Metalen tuinhek plaatsen

Er moet een metalen hek van 4 meter lang en 0,9 meter hoog geplaatst worden op tegels in de tuin. Op verhoging, twee meter aan ene kant en twee aan andere kant. Hek is al besteld.

Metalen tuinhek lassen

Het uitvoeren van laswerkzaamheden aan een tuinhek. Het is een half hek, een meter hoog. Een gelijkend deel moet er op gelast worden, zodat het eend deur wordt. Het deel heb ik al in huis.