Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin ontwerp en renovatie:

Tuin ontwerp en renovatie

Huidige voortuin is alleen steen en open. Wens: speelse, groene beschutte tuin. Achtertuin, is terras aan het water. Aanleg steiger en verwerking groen.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ontwerp en renovatie uit heel Nederland:

Tuinontwerp maken en realiseren

Wij zouden graag onze huidige tuin iets willen opfrissen en zijn benieuwd naar welk ontwerp er mogelijk is. Wij hebben een border en gras en tegels. Het gras willen wij verwijderen, maar willen er wel een mooi terras voor in de plaats met wellicht wat aanvullende ideeen. Kunnen jullie met ons meedenken en een indicatie geven van de kosten en termijn waarop dit zou kunnen plaatsvinden? Onze tuin is ongeveer 70m2.

Tuin renoveren

We hebben een ontwerp voor onze tuin (van een nieuw maar bestaand huis) en dit willen we laten uitvoeren. Met sommige onderdelen kunnen we zelf helpen bijv plaatsen schutting of leeghalen bestaande tuin - samen met jullie. We hebben in de bestaande tuin alleen 1 boom die we willen houden. Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten? Onze tuin is 10,5 m lang waarvan een deel een schuurtje. We hoeven geen peperdure bestrating. We hebben nog meer foto’s van de bestaande situatie maar kunnen die niet uploaden (we hebben het ontwerp wel bijgevoegd).

Groot balkon op palen maken

Ik wil achter mijn huis een balkon op palen ("deck") laten maken. De palen komen in (mijn) tuin. De afmetingen van het balkon zullen ongeveer 4 x 4 moeten bedragen. Dit balkon moet benaderbaar worden vanuit mijn keuken. Onder het balkon zit een ingang naar de opslag in het souterrain. Deze ingang moet toegankelijk blijven. Ik ben geïnteresseerd in iemand die kan meedenken (in ontwerp e.d.) en uitvoeren. Maar vooral ben ik geïnteresseerd in een ruwe kosten inschatting.

Tuin en oprit compleet renoveren

Ik wil mijn tuin en laten egaliseren, ophogen, bestraten, en gras (60m2) leggen. Totaal 160m2 tuin. Ook moet er een berk van ongeveer 10 meter hoog gerooid worden. De tuin is goed toegankelijk om het een en ander af te voeren. De nieuwe betontegels mogen geleverd worden door de vakman. Op de toekomstige bestrating/oprit van 4x12 meter komen deels 2 auto's te staan. Er moeten meerdere plantenbakken komen en ophoog zand en ophooggrond van beiden 10 kuub. Borders plaatsen tegen terras met betonblokken Ideeen voor ontwerp ook welkom. Graag even overleggen.

Tuin ontwerpen

Graag zou ik een ontwerp willen van onze achtertuin. Wij hebben een tussenwoning en niet een hele grote tuin ongeveer 6 x 10 meter. Wij willen de tuin graag netjes maken maar weten niet goed hoe en wat. Graag zouden wij een mooi ontwerp willen hebben.

Tuin aanleg - Nieuwbouwwoning

Wij wensen graag een tuin met enkel gras en tegels zoals in het ontwerp geschetst. Indien mogelijk graag een paar lampjes voor het gangpad richting de poort optioneel aanbieden. De tuin is een kleine 4.90 meter breed en ongeveer 10.50 meter diep.

Nieuwe tuin ontwerpen en realiseren

Ik zoek een hovenier die met mij een tuin ontwerp kan maken en dit eventueel ook kan realiseren. Het gaat om een tuin van 200 m2 rondom een twee-onder-een-kap-woning. Ik zie in ieder geval graag een tuinhuis en een schutting terug. De rest bespreken we onderling.

Gehele achtertuin opnieuw indelen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 30 meter lang en 12 meter breed. We zien graag nieuwe bestrating, een paar mooie lange plantenbakken en een terrasje terug. Verder zou ik graag met de hovenier een plan willen bespreken, zodat de vakman een ontwerp kan maken.

Voortuin opnieuw inrichten

De voortuin moet opnieuw ingericht worden: - Tuin leeghalen, muurelementen, bijvoorbeeld stapelblokken 30 x 15 x 10 cm, plaatsen zoals in de ontwerp tekening. - Bodembedding voorbeeld Basaltino split. - Tuinbakken ophogen met tuingrond. - 2 x, halfstam, bomen plaatsen - Overige bodembedekkers plaatsen in overleg - Bestrating zoals in beschikbare ontwerp tekening met klinkertjes of 60 x 60 cm tegels in overleg. Het pad is 50 of 60 cm breed en 6 meter lang en dan nog een stukje van 50 of 60 cm breed en 1 meter lang.

Tuinontwerp en tuinaanleg

De achtertuin in onze nieuwe woning willen wij graag opnieuw aanleggen. Het gaat om een tuin van 55 m2, met schuur van ongeveer 8 m2. Wij houden van een strak ontwerp, scheiding zitgedeelte door lage border. Zodat we kunnen loungen en tafelen. Verder vinden wij het mooi als er gebruik wordt gemaakt van meerdere materialen, tegel/hout. Wij hebben geen groene vingers!

Partners

Partners van Casius