Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in De Meern of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in De Meern:

Tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand

Bij ons nieuwbouwhuis willen wij de tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand. Het gaat om circa 115 m2. We willen graag dat er 30 cm diep uitgegraven wordt ivm de huidige kleigrond.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil mijn tuin afgraven en zandstormen voor sierbestrating en hier en daar wat groen. De boomstronken zijn al verwijderd en de tuin is 51 m2.

Recht zetten van de schutting

Onze schutting is dus danig scheef gaan staan dat wij deze graag recht zouden willen laten zetten.

Tuin afgraven en evt bestraten

In onze tuin moet grond eruit en klaar gemaakt worden om te bestraten met siertegels. Het gaat om ongeveer 51 m2. De voortuin moet in overleg of dat dat ook afgegraven moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Tuin alleen egaliseren

Onze tuin is geheel leeggehaald zowel de bestrating als borders, nu willen we graag de straat met ophoogzand en daarna alleen laten egaliseren. Wat kost ons dat onze tuin is 55 m2?

Achtertuin ophogen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn bestaande tegels kan vervangen door nieuwe tegels (40 bij 40 cm). Daarnaast moet de tuin eerst worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 35 m2. Het gaat om de achtertuin welk goed bereikbaar is.

Voor- en achtertuin renovatie

Wij hebben onlangs een huis gekocht met flinke achter- en voortuin. Graag willen wij beide opnieuw laten aanleggen in de periode maart/april. Denk aan voortuin: terras vernieuwen (nu vlonders), heg verlagen/vernieuwen en hekwerk vernieuwen en opnieuw oprit bestraten (andere tegels ook). Achtertuin ondergrond egaliseren en huiskant vochtvrij maken, opnieuw bestraten, inclusief borders en nieuw hekwerk. Wij zoeken mensen die kunnen helpen meedenken en uitvoeren Totale oppervlakte van beide tuinen is ongeveer 140m2

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

14 jaar geleden een Bamboe (Fargesia Robusta 'Pingwu') in de tuin geplant. Helaas geen wortelbegrenzer geplaatst. De Bamboe staat tegen de schuur en naast een schutting/tegelpad van de gemeente. De laatste jaren de Bamboe aan de andere kanten 'begrensd' door scheuten af te knippen. Klusvraag: a. de wortels van de afgeknipte scheuten verwijderen en een voor deze Bamboe geschikte wortelbegrenzer aanbrengen b. een Ranonkelstruik (gering formaat) en 3 kleine Potentilla's verwijderen. P.S. Vraag 1.: Indien u wilt gaan werken met een minigraafmachine blijft mijn terras van klinkers dan onbeschadigd en vlak liggen? De schutting kan niet (zeer moeilijk) verwijderd worden; de poortdeur is 100 cm breed. Vraag 2.: De scheuten van de Bamboe komen tot nu toe niet in de schuur en niet in het tegelpad van de gemeente naar boven. Is het uw ervaring dat dat zo blijft. (gezien de groei van de Bamboe in de andere richtingen zou dat naar mijn mening al lang gebeurd moeten zijn).

Karwei schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van 13 meter lang inclusief een poortdeur met beton palen en betonnen onderrand. Zie foto voor voorbeeld. Schutting panelen en dergelijke wil ik eventueel door de vakman laten verlopen, afhankelijk van de prijs.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn voortuin (4,90 m bij 18 m) zand kan afgraven en afvoeren. Vervolgens opvullen is mogelijk, maar in overleg met de vakman. Afgraven tot een diepte van 15-20 cm.

De achtertuin renoveren van een tussenwoning

Ik zoek een hovenier die de achtertuin van mijn tussenwoning kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige betegeling inclusief het gras. Vervolgens moet de gehele tuin worden afgegraven, worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd worden. De gehele tuin moet vervolgens betegeld worden en ik wil dat er een overdekte zithoek gecreëerd wordt. De tuin is 32 m2 groot.

Drainage aanleggen onder trampoline

Mijn trampoline is ingegraven op kleigrond. Het water loopt te langzaam of niet weg. De diepte van de kuil is 75 cm. Hemelwaterafvoer zit op 1,5 meter afstand. Ik weet alleen niet hoe diep hij daar al gaat. Ik wil daarom een drainage laten aanleggen onder de trampoline.

Tuin uitgraven en ophogen

Wij overwegen onze voortuinen opnieuw in te richten. Verzakking en 18 jaar onevenwichtige groei van de tuin toont zich inmiddels. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven van 2 voortuinen tot ongeveer -30 cm met een gezamenlijke oppervlakte van 7,5 x 11 meter, totaal ongeveer 82 m2. Hierbij dienen de bomen en beukenhaag behouden te blijven. Na afgraven zouden we een nieuwe laag tuingrond/zand van + 50 cm, + 20 cm t.o.v. huidige vlak, over het oppervlak aangevuld willen hebben. Ongeveer 60 m2 tuingrond en 20 m2 zand voor bestrating.

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil een hekwerk laten plaatsen rond mijn voortuin. De maten zijn 5 x 5 x 4 meter. De hoogte van het tuinhek moet 60 cm zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar modern/strak kleur antraciet. Er is op het moment van plaatsen geen huidige hekwerk aanwezig.

Tuintegels vervangen en schutting plaatsen

Het betreft bestrating van de achtertuin met een afmeting van 5 x 5.3 meter. Ik wil graag andere tegels. De beplanting van circa 50 cm rondom de tuin moet weggehaald worden. Verder wil ik graag een een schutting plaatsen van 5.50 meter. Ook wil ik een simpele en mooiere bestrating van de voortuin (2 x 2 meter). De aanschaf van materialen wil ik graag in overleg met de vakman doen. Er kan gestart worden met de klus voor 23 aug of vanaf 6 september.

Tuin afgraven en met zand vullen

Ik wil graag mijn achtertuin van ongeveer 20 m2 voor 15 cm laten afgraven, materiaal laten afvoeren en dan weer opvullen met zand. Deze is goed bereikbaar. Materialen voor de vakman.

Buxushaag verwijderen

Er dient een buxushaag van 15 meter, inclusief wortels, verwijderd te worden en afgevoerd. De haag is goed te bereiken, deze staat langs de weg.

Tuin ontwerp en renovatie

Huidige voortuin is alleen steen en open. Wens: speelse, groene beschutte tuin. Achtertuin, is terras aan het water. Aanleg steiger en verwerking groen.

Tuin ophogen en bestraten

Onze tuin ophogen met zand en opnieuw bestraten. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. U hoeft alleen het zand te leveren de rest doen wij. Tuin heeft een achterom.

Volledige tuinrenovatie

Het gaat om de renovatie van de voor en achtertuin. In beide tuinen samen willen wij ongeveer 55 m2 bestraat hebben. In de achtertuin willen wij graag 2 stukken gras van ongeveer 4 m2. Op dit moment zijn de tuinen bestraat en beplant, dit moet allemaal verwijderd en afgegraven worden.

Oude perenboom laten snoeien

In onze voortuin staat een oude (stoof)peren boom, welke we graag willen laten onderhouden. Mijn (leken) schatting is dat de boom al meer dan 80 jaar oud is, en ongeveer 5 meter hoog (huis is uit 1936). Er zitten hier en daar flinke dode takken aan, maar ook wat jonge scheuten. Hij begint net knoppen te vormen voor de lente. Onze buren gaven aan dat de vruchten inmiddels niet meer van goede kwaliteit lijken te zijn. Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien en advies wat nodig is de boom gezond te maken/houden.

Achtertuin legen en egaliseren

De achtertuin van ongeveer 6 meter breed en 7 meter lang dient te worden afgegraven. Het zal gaan om ongeveer 15 cm. Deze grond dient ook afgevoerd te worden. Daarna dient het geëgaliseerd te worden met schoon zand. De tuin is goed bereikbaar via de carport.

Door storm ontzette schutting herstellen

2 schutting panelen terug plaatsen na storm

Hoogwaardig kunstgras aanleggen

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het aanleggen van een hoogwaardig kunstgras van ongeveer 6.60 bij 4.20 meter. Er zal opvulzand aanwezig zijn, het egaliseren en aan trillen zal nog niet gedaan zijn.

Coniferenhaag snoeien

Graag ontvang ik een offerte voor het snoeien van een coniferenhaag van 29 meter lang en 2.80 meter hoog. Het afvoeren van het groen mag separaat vermeld worden op de offerte.