Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwe tuindeur plaatsen:

Nieuwe tuindeur plaatsen

Graag laat ik een nieuwe tuindeur plaatsen van 84 cm breed en 1.95 cm lang. De deur komt uit op een poort. De tuindeur laat ik graag weghalen en afvoeren door jou.
Onze klant uit De Bilt (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe tuindeur plaatsen uit heel Nederland:

rolhor deur

Ik wil graag een rolhor in de deur laten plaatsen. Het gaat om een deur van de afmetingen 95cm bij 1.15 cm. Het gaat om een tuindeur op de begane grond. De kozijnen zijn van hout.

Tuindeur laten plaatsen

Schuttingdeur laten plaatsen Ik wil een schuttingdeur laten plaatsen, in een bestaande schutting. De deur moet een slot hebben. De deur is 1 bij 180 meter. Materiaal in overleg. Woon in Den Haag, zou graag willen weten wat de kosten zijn.

Wijzigen achtergevel

Wij zouden graag een schuifpui willen plaatsen in de achtergevel. Deze zal worden geplaatst waar nu de dubbele tuindeur zit. Onze voorkeur heeft een schuifpui van ongeveer 3 tot 4 meter breed. De hoogte het liefst 2,40 m. Dit zou betekenen dat het raam komt te vervallen. Deze moet er dan ook eerst worden uitgehaald. De totale breedte van de achterzijde van het huis is 5,8 meter. De achterkant van het huis is via een achterom te bereiken.

Kattenluik in glas plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in het maken van een kattenluik in de tuindeur. Het onderste glaspaneel is (530x790mm HR++) de kozijnen zijn gemaakt van staal kunt u een offerte op maat maken, leveren & installeren en uw actuele levertijden?

Schroefgaten tappen in stalen buis

De tuindeur zit vast aan het huis en de paal met het slot niet, waardoor de paal verzakt en het slot niet meer bruikbaar is. De klus: - Tuindeur weer waterpas stellen - Slot verwijderen - Oude gaten tegen roest behandelen - Nieuwe gaten tappen - Slot opnieuw plaatsen - Deur stellen

Raam kozijn vervangen door schuifdeur

Het vervangen van een raam kozijn door een tuindeur/schuifpui van 300 bij 225 cm hoogte. Dit zou ik graag in het zwart willen hebben. Dit graag inclusief plaatsen. Daar moet een stuk van de onderkant van de gevel weggehaald worden.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuindeur laten plaatsen. De schutting moet komen op met betonpalen met aan de onderkant stenen rand. Er staan nog palen van 1,80 m. dat moeten eruit. De afmeting is 3.60m, excl. tuindeur (1,20)m. Tuin is te bereiken via achterom.

Schuif poortdeur tuin maken + overkapping schuur.

Graag ontvang ik informatie over het laten maken en plaatsen van een hardhouten schuifdeur voor in de achtertuin. Het moet een brede deur worden zodat we gemakkelijk onze motor achter in de tuin kunnen krijgen. Graag zouden we ook een overkapping (van polycarbonaat) willen hebben tussen de schuur en de schuur van de buren. Als het kan met gebruik van het zelfde soort houten balken als de tuindeur. Foto 1: De huidige poortdeur en een van de oude balken van de oude overkapping. Foto 2: Vanaf de poort gezien. Het muurtje breken wij zelf af. Foto 3: De roldeur zou langs onze schuur lopen. Foto 4: Simpel schetsje Ik hoop dat het duidelijk is. Alvast dank voor uw reactie.

Herbouw van een uitbouw

Er is een uitbouw gerealiseerd die niet goed gebouwd is, deze moet opnieuw gebouwd worden. De afmeting is 12 x 5 meter. Na een bouwkundig onderzoek blijkt dat de fundering niet goed is. De bewapening is niet goed aan elkaar gemaakt. De palen hoeven niet opnieuw. Ik heb alle bouwtekeningen, vergunning is er ook. Het gaat om het slopen en weer opbouwen van een casco uitbouw. Ik wil een gemetselde gevel. Op de bouwtekeningen staan dakkoepels, maar dit graag apart op de offerte plaatsen. De helft is nu casco en in de andere helft staat al een keuken en is het betegeld en heb ik vloerverwarming. Ik wil twee ramen en een dubbele tuindeur.

Kattenluik plaatsen in dubbel glas

Kattenluik plaatsen in dubbel glas. Ruit betreft een zijraam naast een openslaande tuindeur

Partners

Partners van Casius