Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in De Bilt of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in De Bilt:

Nieuwe tuindeur plaatsen

Graag laat ik een nieuwe tuindeur plaatsen van 84 cm breed en 1.95 cm lang. De deur komt uit op een poort. De tuindeur laat ik graag weghalen en afvoeren door jou.

Tuinschutting vervangen

De schutting is bij de storm van 9 februari om gevallen er moet nu een nieuwe geplaatst worden. Lengte 3 delen van 180 x 180 cm waarvan 1 deel in de breedte op maat gemaakt dient te worden. Er zijn 3 palen nodig daar 1 paal is getordeerd. De huidige schutting moet verwijderd worden en afgevoerd. Locatie is toegankelijk.

Boomstronken en stronkjes verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken en ca. 10 kleine stronkjes kan verwijderen uit mijn tuin.

Boomstronk(en) verwijderen

We hebben twee boomstronken die we graag verwijderd willen hebben. Stronk 1 is grofweg 100 x 80 cm, stronk 2 is 40 x 35 cm. Zie foto.

Blokhut Lugarde plaatsen

Binnen een maand wordt bij ons een bouwpakket van een tuinhuis van 'Lugarde' geleverd. Dit is een huisje met de afmeting van 4.5 x 5.5 meter, inclusief een veranda. De tuin wordt momenteel waterpas bestraat, waarop het tuinhuis direct op kan worden geplaatst.

Bestrating deels verwijderen en vervangen

Wij willen graag een rechthoekig stuk kunstgras van de schutting tot de groene bak en van het schuurtje tot de stoelen. Zodat er links een paadje overblijft. De bestrating waar geen kunstgras komt mag blijven liggen. Afmetingen kunstgras zijn ongeveer 5,5 bij 4, dus 22 m2. Graag een offerte inclusief het verwijderen van de huidige bestrating.

Schutting met antraciet palen plaatsen

Er dient een schutting van 14 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten moeten van beton zijn en de schuttingsdelen met 21 planks hout. Er is geen erfafscheiding aanwezig.

Houten schutting leveren en plaatsen

Er dient een schutting in de achtertuin geplaatst te worden. Het gaat om houten schuttingsdelen en palen van hout of beton. De totale lengte is 13.10 meter en de hoogte is 2 meter. De schutting heeft 2 hoeken en er zal een poortdeur van 1.20 meter geplaatst moeten worden.

Tuin leeg laten trekken

Tuin leeg halen, verwijderen twee bomen 6 meter hoog + tegels eruit. Totale tuin oppervlakte 55 m2

Nieuwe schutting in de tuin plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. De oude delen ook graag eruit halen. Ik doe een foto er bij van welke model ik wil.

Boom terug laten snoeien

Wij hebben een vrij grote boom in de tuin staan met helaas veel duiven. Daarom willen we hem laten terugsnoeien.

Opnieuw aanleggen van een terras

Wij hebben een terras van 5.20 bij 5.30 meter. De bielzen bij de vijver willen wij graag laten verwijderen en dit gedeelte dient bij het terras te worden getrokken. Dit stuk is ongeveer 1.80 bij 1.20 meter. Hier dienen nieuwe tegels gelegd te worden, er is nog geen voorkeur voor tegels. Het terras is door middel van hoogte 2 bielzen afgescheiden van achtertuin. Dit wil ik zoveel mogelijk opgeheven zien.

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil graag een ronde trampoline van 240 centimeter laten ingraven. De trampoline moet in een zandgrond worden ingegraven en wij willen het vrijgekomen zand laten afvoeren. Het betreft de achtertuin, deze is via een achterom goed te bereiken.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. Eert oude eruit, palen erin en schutting. Hoeveel stuks? In de grond of in beton? Moet er ook een poort in? Heeft u de materialen al?

Kunstgras in de tuin leggen

Ik wil graag kunstgras laten plaatsen op een stuk van ongeveer 14 m2. Het kunstgras moet geschikt zijn voor de kinderen. De oppervlakte is ongeveer 3 x 4 meter met een kleine strook eraan, een redelijk vierkant stuk.

Tuin schutting plaatsen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken aan het scherm:'Wales" van 1.80 x 1.80 meter. Er moeten 8 tuinschermen geplaatst worden. Er staat nu een ligusterheg, deze zullen wij zelf verwijderen.

Erfscheiding plaatsen bij een tussenwoning

Betreft een tussenwoning met erfscheiding van acht meter aan weerskanten. Hiervoor graag een offerte voor de schutting met betonpalen en hout.

Kappen van een naaldboom

Het gaat om het kappen van een naaldboom in de voortuin van een hoekhuis. De boom is ongeveer 20 meter hoog en heeft een stamomvang van ongeveer 1. 50 meter. Kappen en de stonk frezen, niet alle wortels hoeven weg. Wel tot net onder het maaiveld. Onder de boom is er voldoende vrije ruimte om de takken te laten vallen. De stam of boom in zijn geheel laten vallen is niet mogelijk. De boom staat wel vlak naast een straat en looppad. Wat kost het om de boom te laten kappen, de stronk uit te frezen en alles ook af te voeren?

Schutting plaatsen

In mijn tuin bij mijn gerenoveerde woning zijn reeds aan beide zijden 2 panelen geplaatst door de woningbouw. Nu is mijn tuin langer dan deze 2 panelen en wil ik de rest ook aanvullen met dezelfde panelen. Tuinscherm Jumbo op jullie site lijkt dezelfde te zijn. De ruimte die nog moet worden aangelegd is 5 m en 57 cm aan 2 zijden dus in totaal 11,14 m. Graag ontvang ik een offerte voor de afbouw van de schutting.

Amerikaanse Eik rooien

De boom met een diameter van 40 cm op borsthoogte bevindt zich in gezonde toestand tussen twee woningen en heeft overhangende takken boven een garage en de daken van beide woningen. Niet bereikbaar voor een hoogwerker!. Afstand tot de straat ca. 20 m. Kosten voor afvoer van takken en stamdelen graag apart vermelden.

Achter- en voortuin aanleggen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de voor- en achtertuin, apart gespecificeerd voor de voor- en achtertuin. Voortuin: formaat ongeveer 5,5 bij 4 meter. Hier willen wij grind en 2 leilinden laten aanbrengen. Achtertuin: formaat ongeveer 10 bij 8 meter. Hier willen wij grote grijze tegels voor terras (2 kleine terrassen) en 2 looppaadjes. Er tussenin komt gras.

Grind uit de tuin verwijderen

In onze tuin ligt 40-50 m2 grind, een dikke laag. Bovengronds ongeveer 5 cm en toch wel 15 a 20 cm diep in de ondergrond. Grote kiezels. We willen dit graag verwijderen, maar het grind zit behoorlijk diep in de aarde. Graag ontvangen wij offertes hoe duur het zou zijn als we dit laten verwijderen en afvoeren. Het liefst op korte termijn.

Gras leggen in de tuin

Het betreft het leggen van ongeveer 60 m2 graszoden. Gewoon gras. Tuin is gerenoveerd, kaal. Ligt zand en aarde.

Verwijderen van 2 bomen

2 coniferen kappen + stronken verwijderen en afvoeren. Hoogte 1 x 15 meter en 1 x 10 meter, diameter 30 en 15 cm. Staan in kleine achtertuin van rijtjeshuis.

Graszoden plaatsen

Het betreft het weghalen van het oude gras en het plaatsen van 45 m2 graszoden.