Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bunschoten Spakenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bunschoten Spakenburg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bunschoten Spakenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bunschoten Spakenburg of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bunschoten Spakenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bunschoten Spakenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bunschoten Spakenburg:

Vijver uitgraven en grond afvoeren

Ik wil een gat voor een vijver uitgraven 4,5 meter bij 2,5 meter en ongeveer 1,20 diep. Voor een smalle graver is de tuin goed te bereiken, want deze moet door de garage heen.

Houten dek maken als terras

Ik wil een houten dek maken van 6 bij 4 meter als terras. Ondergrond is aarde en moet geplaatst worden tussen 2 muren.

Tuin leeghalen, egaliseren en kunstgras plaatsen

Ik zoek een partij die mijn tuin kan leeghalen. Het gaat om het verwijderen van ouder bomen, bestrating, struiken en vijver. De hele tuin betreft 1000 m2 en is goed bereikbaar. Al het puin dient afgevoerd te worden. Vervolgens wil ik ook dat de tuin wordt geëgaliseerd.

Tuin afgraven

De tuin van mij en van de buren moeten 20 cm worden afgegraven en rond de fundering 70 cm. Het gaat hier om om 140 m2. Circa 30 m3 afgraving.

Schutting van Zweedse rabatdelen plaatsen

Meneer/mevrouw. In juni hoop ik mijn tuin te verbouwen, en nu wou ik ook nieuwe schuttingen plaatsen. Ik wou u vragen om een offerte op te maken voor een SCHUTTING MET ZWEEDS RABAT AAN BEIDE ZIJDEN, VAN BLANK DOUGLAS HOUT. Ik hoopte hier zwarte/antraciet betonnen palen tussen te plaatsen, met een betonnen opstaande rand onderaan. Ook zullen er 2 poortdeuren nodig zijn. Een afdek plank op de schutting zou een fijne extra optie zijn De lengtes die ik graag wil zijn: - 1 schutting tussen schuur en huis van 750 cm - 1 schutting aan het huis van 360 cm - 1 schutting tussen de mijn schuur en de schuur van de buurman , 355 cm lang met daarin 2 poortdeuren. Beide deuren graag aan de buitenzijdes. In het midden graag een paal. -1 schutting van 300 cm, haaks op de schutting van de 2 poortdeuren (dus bevestigd aan de paal in het midden) Ik wou u vragen om bij de offerte een prijs inclusief en exclusief plaatsing te geven.

Douglas tuinschermen met deur plaatsen

6.5 meter Douglas scherm geschaafd, afscheiding. 1× breedte 2.90 meter met deur

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen van 10 meter lang. Daarnaast hebben we een poort nodig welke met het kleine stukje schutting wat er nu naast zit 1.80 meter is. Dit doen we samen met de buurvrouw, alleen zij weet nog niet of zij ook een nieuwe poort wil ivm de kosten. We hebben een betaald bedrag van de verzekering gehad voor een nieuwe schutting en zij wil daar liever niet teveel bij hoeven te betalen. Voor de offerte wil ik graag 2 x een poort laten berekenen samen met de 10 meter lange schutting. Ook willen we aan de andere kant de schutting vernieuwen maar dan graag even onder een aparte offerte aangezien de andere buurvrouw daar niet aan mee betaald. Deze is 6.10 meter. Het liefst willen we horizontale planken en betonnen palen, maar in de offerte mag ook zonder betonnen palen berekend worden. Het budget voor de 10 meter schutting en de 2 poorten zit ongeveer rond de €1000. Wij willen graag weten wat we daarvoor zouden kunnen krijgen, en binnen welk tijdsbestek het te plaatsen is.

Gepotdekselde schutting maken

Ik 2 stukken schutting laten plaatsen. Eén stuk van 6,80 meter en één stuk van 4,20 meter. Ik wil graag een zwarte gepotdekselde schutting. Zicht alleen potdeksel en balken dus aan de achterzijde.

Schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaaten van een houten schutting met betonnen palen en onderplaten. Het gaat om een de volgende afmetingen: 3 x 7.50 meter 1 x 10.50 meter 1 x 6.25 meter De hoogte dient 1.80 meter te worden. Ook zou ik graag de levertijd willen weten + de levensduur van de schutting. Alvast bedankt

Schutting van beton en hout plaatsen

11 meter hoge schutting, aansluitend 12 meter lage schutting. Bij de overgang van hoog naar laag een deel haaks hierop, een 2.10 meter hoge schutting met daarin een poort (incl hang en sluitwerk). Aan het eind van het hoge deel ook haaks een 2.10 meter hoge schutting maar zonder poort erin. In het hoge deel eventueel 2 open stukken (gaas?) waar klimop tegen kan groeien. Een schutting van hout met betonnen palen. Zo spoedig mogelijk geplaatst. We kunnen eventueel de gaten voor de palen alvast maken. ik hoor graag van u.

Vijverfolie in de vijver vervangen

Mijn vijver van ongeveer 2 bij 3 meter, L-vorm, en 1 meter diep is lek. Het lek heb ik nog niet kunnen vinden. Het folie dient vervangen te worden maar de vissen moeten kunnen overleven.

Tuinrenovatie

Bestaande tuin ong. 15 m. diep en 5 m. breed: bestrating en beplanting weghalen, uitgraven, aanvullen met zand, bestraten en/of betegelen met bloembakken of borders. Achter in tuin veranda. Tuin ligt aan de rondweg met groenstrook en geluidswal. Graag advies van de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Schutting leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een schutting met betonnen palen en houten panelen van 2 meter hoog over een lengte van 14 meter. Aansluitend een stuk van 1,4 meter met daarin een poort van minimaal 1 meter voor de doorgang naar de steeg. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de schutting en poort.

Houten schuttingen plaatsen

Plaatsen van 13 schuttingen incl 1 poort. Ik wil graag een offerte voor goedkope, houten schutting... met palen!! Bij gunstige prijs komen er misschien nog meer bij.

aanleg van de verlichting in de tuin ...

aanleg van de verlichting in de tuin stagneert door eigen werk, verlichting is al deels geplaatst. Nu willen we graag dat een vakman het karwei afmaakt. Lampen zijn opgehangen, paar staande lampen moeten nog, elektra aansluiten.

Onze tuin ligt geheel op het zuiden,er ...

Onze tuin ligt geheel op het zuiden,er is een natuurlijke vijver,bestrating en hard houten terras. Het gaat om eenmalig onderhoud, vooral snoeiwerk van oa vlinderstruik, blauwe regen en clematis. Dit gaat om de wat grotere klus aan het begin van het seizoen, zodat we het onderhoud daarna weer zelf kunnen aanpakken