Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grondwaterput slaan:

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwater put slaan. De tuin is 5000 m2. Het grondwater is tussen de 15 en 20 meter. Het gaat mij alleen om de grondboring en de pomp.
Onze klant uit Bosch en Duin (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grondwaterput slaan uit heel Nederland:

Grondwaterpomp slaan

Graag zouden wij een grondwaterput willen laten boren/slaan om zo grondwater op te pompen en daarmee de tuin te besproeien. We hebben een kavel van 2500 m2 en sproeien nu nog gewoon met de slang over een aantal jaar als we de tuin aanpakken willen we wellicht een beregeningsinstallatie in de grond leggen. Voor nu volstaat enkel een grondwaterpomp met daarop een pomp waar een tuinslang op aangesloten kan worden. Tuin is goed toegankelijk.

Waterput in de achtertuin laten boren

Wij zoeken iemand die zonder grote machines een grondwaterput kan boren/slaan. Er is enkel een steeg om achterom te komen in de tuin.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Put spuiten voor beregening plus het aansluiten van de pomp. Verder in overleg. Goed toegankelijke tuin.

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin

Graag wil ik een put laten slaan/pulsen in de achtertuin. De ruimte om te werken is ongeveer 3 bij 2 meter en de doorgang daarheen zo'n 70 cm. Ik wil graag een put voor ongeveer max 3000 liter /uur.

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwater put slaan voor een tuin van 600 m2. Ik zou graag een offerte hebben voor een bron maken en een complete installatie inclusief pomp. Het grondwater is een meter of 10-15 diep. De tuin is makkelijk te bereiken.

Put boren voor grondwater

Het slaan van een grondwaterput ten behoeve van beregening in de achtertuin. De achtertuin is 40 meter diep en ligt aan het bos en is slechts door de tuin te bereiken. De put willen wij graag achteraan in de tuin laten boren.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Grondwaterput slaan in de achtertuin. Beregeningsinstallatie leg ik zelf aan.

Grondwaterput slaan in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een grondwater put laten slaan. Wat gaat dit ongeveer kosten? Aanleg graag inclusief materiaal. De waterpomp heb ik al. Er is in het verleden al een put geweest. Ik weet niet hoe diep het water zit.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een grondwaterput in de tuin. Deze is echter de afgelopen jaren niet gebruikt. Ik heb er nu een nieuwe bronpomp ingehangen. De put is nu nog ongeveer 8 a 9 meter diep, maar was ooit dieper, volgens de huidige eigenaar. Na een poos pompen, 4 minuten, is de put nu leeg. Ik heb er wel een redelijke pomp ingehangen. Is het mogelijk de put schoon te maken en dat deze meer water gaat leveren. De oude pomp, hing er nog in, is vergelijkbaar en deed altijd goed dienst.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin, (bomen/struiken/boomgaard/grasveld). Weet niet of dit vergunning plichtig is en ik weet ook niet hoe diep het water in de grond zit. Graag een vrijblijvende offerte voor wat betreft de mogelijkheden, en een prijsopgave. Mijn perceel heeft in totaal (inclusief bebouwing) een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter.