Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bosch en Duin te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bosch en Duin heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bosch en Duin u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bosch en Duin of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bosch en Duin bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bosch en Duin staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bosch en Duin:

Grondwaterput slaan

Ik wil een grondwater put slaan. De tuin is 5000 m2. Het grondwater is tussen de 15 en 20 meter. Het gaat mij alleen om de grondboring en de pomp.

Waterput slaan voor een beregeningssysteem

Wij willen graag een waterput in de tuin laten slaan. Het beregeningssysteem van de tuin is al aanwezig, maar aangesloten op de waterleiding. Oppervlakte perceel betreft 2200 m2, inclusief huis. Het water zal ook gebruikt worden voor een zwembad, jacuzzi en bijvullen van de aanwezige vijver. De tuin is goed bereikbaar voor het grotere geschut. Er moet ook een pomp op worden aangesloten.

Tegels leggen en schutting plaatsen

De tuin is 11 bij 5 meter breed, alles moet eruit, twee kleine boompjes, gras en rotzooi. Het zijn geen spannende dingen. Ik wil er grijze tegels van 1 bij 1 meter terug. Rondom de tuin een schutting met achter in de tuin een overkapping over de breedte van de tuin. Waar je onder kan zitten. Rond 4 juni wil ik aan dit project beginnen.

Stobben frezen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor 1 dag met een stobbenfrezer diverse stobben van vliegdennen kan verwijderen. Het perceel is 10.000 m2 groot en goed bereikbaar.

Vijver renoveren

Bestaande betonnen vijver, 50 jaar oud, lekkage door omringende bomen, wil deze met folie laten afdekken plus natuurlijke rand. Ovaal vorming circa 3,5 x 10 m, diepte variërend van 20 cm, 80 cm 120 cm. Vijver is goed bereikbaar.

Lekkage aan de vijver verhelpen

Onze tuinvijver van ongeveer 4 bij 4 meter is lek. We moeten hem dagelijks bijvullen. De vijver zit vol met planten en is gemaakt met fiberplaten. We denken of aan een reparatie of het laten plaatsen van nieuwe folie.

Trampoline in laten graven

Voor een woongroep met jongeren met een beperking, willen we graag een trampoline aanschaffen. Deze moet ingegraven worden. Kunt u mij laten weten wat wij voor ongeveer €1000,- kunnen krijgen in onze tuin? (INCL. Ingraven! ) graag krijgen wij een offerte hiervoor.

Schoonmaken en opnieuw voegen van ...

Schoonmaken en opnieuw voegen van terras. Zit mos op, moet eraf, mosverdelger erop en dan voegen. Gaat om ongeveer 100 a 200m2. Zitten ook een aantal trappetjes bij die moeten worden uitgedikt en opnieuw gevoegd.

Er is een globaal ontwerp gemaakt van de ...

Er is een globaal ontwerp gemaakt van de tuin. In eerste instantie gaat het om de aanleg van terrassen, circa 400 m2 hardsteen en 300 m2 oprit met bestaande koppelstones. Het woonhuis is het afgelopen jaar vebouwd en wordt nu afgerond. Bovendien zijn een bijgebouw en zwembad geplaatst. Hierdoor is een aanzienlijke hoeveelheid zand vrijgekomen, die moet worden hergebruikt in de tuin. REalsiatie moet op korte termijn plaatsvinden.