Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bilthoven of directe omgeving.

501 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bilthoven:

Schutting met stormschade herstellen

Goedendag! Er zijn 3 palen afgebroken van mijn begroeide schutting door de storm (zie foto's). Herstellen of vervangen van de palen en verstevigen van de schutting tegen een toekomstige storm. Gaat om een verzekeringskwestie.

Oprit en tuin extra paden bestraten en terras uitbreiden

Wij willen enkele extra paden laten bestraten in onze tuin. Het terras uitbreiden (er liggen nu cobblestones, maar er moeten meerdere gelegd worden). De oprit waar nu wit grind op ligt, willen we ook bestraten met cobblestones. De tuin is rond de 800 m2.

terras aanleggen

Het betreft aanleg van ca 35m2 terras in achtertuin van nieuwbouwwoning direct aan de achterpui. Het is de bedoeling dat terras van keramische tegels wordt onderbroken door (bijvoorbeeld) waalklinkers en omringd door een grindstrook. Langs de woningzijde een strook van hardhouten planken alvorens terras aanvangt. Beiden op exact gelijke hoogte, dus zonder op/afstap. Aan de buitenrand van het terras dat grenst aan gazon zijn twee bomen (dakplatanen) voorzien ten behoeve van schaduw. Bij interesse kan ik ontwerpschets doorzetten. Tevens geïnteresseerd in aanleg van grindoprit van garage tot straat met deel van de voortuin zodat ruimte voor de erker met oprit is verbonden. Opritgedeelte dient autobestending te zijn. Gewenste periode: 25 juli - 11 augustus 2019.

Verwijderen van vijver

De klus bestaat uit: Het verwijderen van een folievijver. Het afvoeren van de materialen Het opvullen van het gat met zand Moet aangetrild zodat er een stevige ondergrond ontstaat Het herbestraten en uitbreiden van het terras met aanwezige materialen De vijver is +/- 25 m2 en is op het diepste punt 1.80 meter diep.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Voor onze vereniging dient een waterbron te komen om het ingezaaide gras te besproeien. Het gaat om rond de 8- 10 meter diep voor het grondwater. Het is makkelijk bereikbaar.

Bron voor pomp sproei-installatie

Wij willen graag een bron laten slaan en een pomp installeren. De beregening is al aanwezig, bron en pomp nog niet, dus ook graag aansluiting. De oppervlakte is 400 m2. De locatie is goed bereikbaar via het tuinpad en ligt langs een grote weg.

voortuin voorzien van worteldoek en grind

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin van 4 bij 3 meter kan renoveren. De tuin moet waarschijnlijk een beetje afgegraven en opgehoogd worden. Vervolgens moet er worteldoek en grind geplaatst worden.

Grote Moeraseik kappen en grote tak Acacia snoeien.

Zie bijgaand VTA verslag waarin geadviseerd wordt de eik te vellen en bijgaande foto van de Acacia waarvan de grote, kale, tak, rechts gesnoeid moet worden. De boom is 25 meter hoog.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin egaliseren bestraten/betegelen met grote tegels. Klein stukje kunstgras. Onze tuin is 72 vierkante meter.

Schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin 5 "Wales" schutting delen van 180 bij 180 cm kan vervangen. De huidige delen dienen verwijderd en afgevoerd te worden. Dit moet aan de zijkant van de tuin gebeuren welk goed bereikbaar is.

Natuurvijver met vissen en planten aanleggen

In de achtertuin van onze vrijstaande woning willen wij een natuurvijver laten aanleggen. De vijver zal al voor een gedeelte uitgegraven zijn. De ovale vorm van de vijver zal ongeveer 3 bij 5 meter groot worden en in overleg kan er eventueel beplanting worden geplaatst en vissen worden geleverd. De tuin is goed te bereiken. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Schutting, palen en poort plaatsen

Plaatsen van schutting en poort: * Kant 1 bestaat uit 1 recht stuk en 5 schuttingdelen; * Kant 2 bestaat uit 1 stuk met een hoek en poort. Dit zijn 7 schuttingdelen en 1 poort. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 cm en de poort 90/100 bij 180 cm. Ik wil ook een slot met cilinder hebben in de poortdeur. Deze moet van buitenaf dichtgemaakt kunnen worden.

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil in achtertuin graag een trampoline van 201 x 281 cm laten ingraven. Tuin is gemakkelijk bereikbaar. Kunt u als optie aangeven hoeveel het afvoeren van de materialen kost?

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput in de tuin laten slaan. De tuin is 15 x 15 meter. Het ontwerp is nog niet gemaakt, maar het zal vooral gras zijn, en een border. De tuin heeft een achterom.

Complete tuin laten aanleggen

We hebben een oud huis gekocht en in anderhalf jaar tijd compleet opgeknapt. De tuin is nu aan de beurt. Hij is leeggehaald, maar verder is er niets gebeurd. Het is een stuk van 13 bij 13 meter. We willen graag een terras aan de achterpui en achterin de tuin tegen de muren aan ook een veranda. We willen gras, onderhoudsvriendelijke beplanting en een speelgedeelte voor onze dochter. Langs het huis willen we grind. Eventueel stapstenen door het gras naar meerdere delen van de tuin.

Tuin egaliseren en bestraten

Aanleggen van ongeveer 100 m2 terras inclusief levering terrastegels en dubbele oprijlaan ongeveer 70 m2 bestraten met klinkers. De tuin moet ook ontruimd worden, er mogen wat boomstronken worden verwijdert en daarna zand levering en egaliseren. De klinkers mogen in de voortuin, de rest in de achtertuin. Het gaat om een vrijstaande woning. Het liefst 90 bij 90 cm, antraciet van natuursteen of keramisch. Liefst begin volgend jaar uitvoeren.

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Verwijderen van circa 10 meter oude schutting waarvan circa 4 meter bedekt met Hedera (moet er uit) en plaatsing van een vurenhouten schutting van circa 17 meter met 2 delen van 1.50 meter die 50 cm hoog moeten worden. Latten om en om verticaal.

Tuin betegelen

Graag zouden wij een offerte willen voor het laten betegelen van de tuin. De tuin is nu leeg. De oude bestrating halen wij er zelf ook uit. Bijgevoegd een tekening met afmetingen. Eventueel ook het aanleggen van gras. Graag met grasmatten. De tuin moet opnieuw geëgaliseerd worden. Wij hebben nog geen tegels in ons bezit. De tuin is van achterom goed te bereiken, via een looppad.

Gehele tuinrenovatie

Gehele tuin renovatie. Leeg halen, bestraten evt kunstgras en schutting

Terras vervangen en bijkomende werkzaamheden

Wij hebben een boom laten verwijderen en de stobbe laten frezen. Nu moeten er nog enkele wortels worden uitgegraven. Vervolgens willen wij een verrot vlonderterras laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden en er moet een nieuw terras van ongeveer 35 tot 40 m² worden aangelegd met ThermoWood materiaal. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Vervangen houten terras

Het betreft het vervangen van het huidige, oude, ronde houten terras van hardhout. Dit is ongeveer 25 m2 inclusief fundering. Afvoer oude materialen

Terrassen aan laten leggen

Wij hebben in onze tuin behoorlijk wat last van boomstronken en boomwortels. Wij willen deze graag op korte termijn verwijderd hebben omdat wij ook de bestrating gaan doen en een terras gaan aanleggen. Het gaat om: 2 grote boomstronken (diameter circa 40-50 cm en hoogte circa 50-100 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte 100-150 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte circa 10 cm) 1 boomstronk die reeds met stobbenfrees is ingekort maar nog steeds een verhoging geeft. Deze verhoging (dus stronk) moet weg. Ook heb ik nog 2 bomen die mogelijk verwijderd moeten worden inclusief stronk. Daarna willen wij graag een terras aan de achterkant van ons huis laten aanleggen en een klein terras aan de voorkant van ons huis. Terras achterzijde: circa 32 m2 Terras voorzijde: circa 13 m2. De terrastegels zijn betontegels van 60x60 cm. Die bestel ik een dezer dagen. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat het ons zou kosten als jullie dit werk voor ons uitvoeren? En op welk termijn is dit realiseerbaar? Onze voorkeur ligt op zo kort mogelijk termijn. Ik hoop van u te mogen horen. Met vriendelijke groet.

Tuin afgraven en aarde afvoeren

Een groot deel van mijn tuin is bezaaid met zevenblad. Graag een indicatie wat het kost om weer een 'schone' tuin te krijgen. De tuin is 12 bij 5 meter groot.

Vijverfolie vervangen en kanten stabiliseren

Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Rooien en opslaan van de vijverrand; - Rooien en afvoeren van het huidige vijverfolie en de modder; - Er zal voorzichtig met eventuele dieren moeten worden omgegaan; - Onbekende factor is de kwaliteit van de wanden; - Leveren en verwerken van 2 stuks vijverfolie, pas gelast en op maat gemaakt, geen vouwen dus; - Leveren en verwerken van 36 m2 viltdoek; - Rand weer afwerken. De 2 vijvers hebben de volgende afmetingen: - Vijver 1, 180 x 200 x 60 cm; - Vijver 2, 165 x 235 x 85 cm.

Tuin uitgraven of ophogen en voor plaatsen garagebox

Wij willen mogelijk een garagebox plaatsen in de achtertuin echter de tuin loopt schuin af dus of we zullen een deel van de tuin moeten uitgraven of ophogen. De garagebox zal een afmeting hebben van 3,5mx5,5m, de ruimte tussen ons huis en de erfscheiding is 4,5 meter. We zijn op zoek naar een indicatie van de kosten voor het volledig klaar maken om een garagebox te plaatsen