Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag plaatsen:

Coniferenhaag plaatsen

Ik wil graag een coniferenhaag geplaatst hebben met een poort erin. De lengte van de haag is 30 meter minus de poort. De haag zou ik graag op een hoogte van ongeveer 1,80 meter geplant willen hebben. Op dit moment zit er een beukenhaag welke ik zelf verwijder. De tuin is goed toegankelijk.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Elephant schutting laten plaatsen

Tussen twee buren zit 9 meter schutting, inclusief het verwijderen van de coniferenhaag. Achterzijde tuin betreft 5.35 meter schutting met deur, inclusief het afvoeren oude schutting. Andere zijde: Schutting 2 meter.

Tuinpoort met hang- en sluitwerk plaatsen

Plaatsen simpele tuinpoort (180 x 90 cm) in achtertuin. Tuinpoort moet geplaatst worden tussen coniferenhaag (links en rechts). Materialen haal ik zelf. Zonder voorwerk.

Bestaande tuin laten afgraven

Ik heb een tuin van ongeveer 120 m2. Het is een bestaande tuin aan een 2 onder 1 kap woning, met vrije doorgang naar de tuin, langs de garage. De doorgang is 150 cm. Vrij. Deze tuin moet afgegraven worden 100 m2 ter behoeve van het plaatsen van een tuinhuis met hoekoverkapping en terrassen. De tuin wordt tot niveau maaiveld door mijzelf leeggemaakt (bomen, planten, borders, vlonders). In de tuin bevinden zich verschillende grindpaden en -terrassen. De ze zijn aangelegd zonder worteldoek wat inhoudt dat de af te graven grond deels grint zal bevatten. Het grint wat vrij weggehaald kan worden, doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor: 1. Het afgraven van de tuin (totaal circa 15 m3) en afvoeren en verwerken van de grond, ( inclusief gras, inclusief grint) 2. Het aanbrengen van een zandbed (circa 100 m2, 10-15 cm), inclusief de levering van zand 3. Het weghalen van een coniferenhaag circa 11 meter lang, 3 meter hoog, (optioneel) De mogelijkheid tot een vervolgopdracht is aanwezig. Deze zou dan bestaan uit. 1. Het plaatsen van schutting circa 16 meter, hout/beton combinatie. 2 Het bestraten van tuin volgens plan. circa 90 m2 3. Het aanpassen van de erfscheiding bij de woning. Gunning van het werk vindt plaats na definitieve offerte, een bezoek aan huis is hiervoor noodzakelijk. Dan kan tevens ook het werk in detail worden opgenomen.

Tuin helemaal renoveren

Ik wil de tuin volledig renoveren. De coniferenhaag van ongeveer 5 meter moet eruit en vervangen door een nieuwe schutting. Ook moet er opnieuw bestraat worden en verlichting moet worden aangebracht. Het gaat om een tuin van ongeveer 40 m2. Tevens twee pergola's met steigerbuis plaatsen.

Coniferenhaag plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een coniferenhaag van 5 meter lang en 1,50 tot 1,75 meter hoog. De tuin is nu nog volledig leeg en goed bereikbaar.

Coniferenhaag vervangen door een hout-met-beton schutting

Wij willen onze coniferenhaag van 220 cm hoog en ongeveer 14 meter lengte graag laten verwijderen, inclusief de wortels. De haag grenst aan een brandgang bij onze woning. We willen er daarna een hout-met-beton schutting met 2 poorten laten plaatsen van ongeveer 20 meter lang en 180 tot 200 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Coniferenhaag vervangen door een hardhouten schutting

Wij willen onze huidige coniferenhaag inclusief de wortels laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij daar een hardhouten schutting laten plaatsen van 12,5 meter lang en 170 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Er mag ook een post worden opgenomen voor de levering van de nieuwe schutting.

Schuttindelen plaatsen

Graag willen wij een rechte houten schutting, zonder hoeken, inclusief palen, laten plaatsen tussen onze tuin en die van de buren. De lente betreft zo'n 12 tot 13 meter en zal grofweg uit 6 schuttingdelen bestaan. De schutting is zonder deur. Bij voorkeur met een hoogte van minimaal 1,90 meter hoog en zonder dat er doorheen kan worden gekeken. Naast plaatsing betreffen de werkzaamheden het rooien, en afvoer, van een coniferenhaag. Graag ontvang is van u een offerte.

Partners

Partners van Casius