Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag plaatsen:

Coniferenhaag plaatsen

Ik wil graag een coniferenhaag geplaatst hebben met een poort erin. De lengte van de haag is 30 meter minus de poort. De haag zou ik graag op een hoogte van ongeveer 1,80 meter geplant willen hebben. Op dit moment zit er een beukenhaag welke ik zelf verwijder. De tuin is goed toegankelijk.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag plaatsen uit heel Nederland:

Coniferen laten rooien en afvoeren en dubbel hekwerk plaatsen

Ik wil een nieuw hekwerk laten plaatsen en hiervoor moet mijn coniferenhaag verwijdert en afgevoerd worden. Een offerte voor en het verwijderen en plaatsen van een dubbele staalmat hekwerk zou ideaal zijn. Lengte haag 25 mtr breed 1.50 mtr. Via het trottoir is het makkelijk toegangelijk.

Coniferen verwijderen en hekwerk van harmonicagaas en Hedera plaatsen

Aan de achterzijde van mijn woning staat een coniferenhaag. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte met afzonderlijke posten voor: 1) Het verwijderen en afvoeren van een rij coniferen, ongeveer 40 coniferen, lengte van de haag is 25 meter 2) kosten en materiaalbeschrijving van een recht hekwerk, geen hoeken, van harmonicagaas met een liggende buis langs de bovenzijde, circa 25 meter lang en 3 meter hoog, alles in de kleur zwart en roestarm/-vrij 3) kosten en beschrijving van een Hedera Hibernica voor het begroeien van het harmonicagaas 4) kosten van het plaatsen van het hekwerk en de planten De uitvoering willen we in overleg.

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het verwijderen en afvoeren van mijn coniferen haag. Gaat om ongeveer 22 meter haag ( 52 bomen ongeveer 2 meter hoog (stam 9cm) Hiervoor in de plaats moet er een simpele en stevige schutting inclusief poort geleverd en geplaatst worden. Sowieso een schutting op betonnen palen, de rest bespreek ik met de vakman die langs komt.

Coniferenhaag verwijderen plaatsen hedra schutting

Ik wil een coniferenhaag laten weghalen en afvoeren, en daarvoor in de plaats een hedera schutting plaatsen van ongeveer 20 meter.

Coniferenhaag plaatsen

Graag zou ik een betaalbare wintergroene onderhoudsvriendelijke en niet giftige haag willen laten plaatsen langs mijn voortuin. Het betreft ongeveer 8 meter, en de haag dient minimaal 1.70 meter hoog te zijn. Ik ben van plan om een hekwerk ervoor te plaatsen, graag advies of het verstandiger is om eerst het hekwerk of de haag te plaatsen.

Tuinafscheiding vervangen

Ik wil een 18 meter coniferenhaag verwijderen en afvoeren, metalen tuinafscheiding plaatsen die begroeid is met hedera. Ik wil dat deze 2 meter hoog wordt als dat er is.

Coniferenhaag verwijderen

Ik wil mijn coniferenhaag laten verwijderen van 2 bij 6-7 meter. De haag staat er al 30 jaar en deze moet verwijderd worden om een schutting te plaatsen. De wortels moeten ook verwijderd worden voor de palen.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Coniferenhaag verwijderen en afrastering plaatsen

Coniferen verwijderen 12 stuks en schutting van 8 meter plaatsen en onderkant van 8 meter dicht straten. Het eerste stuk heeft een hoogte van 2.20, dat is 5.70 en het laatste stukje is 0.70 bij 2.20 meter.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Partners

Partners van Casius