Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuintje afgraven:

Voortuintje afgraven

Ik wil eigenlijk binnen nu en 2 weken mijn voortuin 20 cm laten afgraven, het is een klein gedeelte van 4 bij 2.50 meter en vanaf de straat goed bereikbaar. (Er staat alleen een muurtje tussen straat en tuin). Eventueel afvoeren van het materiaal.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuintje afgraven uit heel Nederland:

Tuin afgraven en zand leveren

Voortuintje afgraven en ophogen met zand t.b.v. bestrating en kunstgras. Afmetingen tuin 7,5 x 4,5 meter. Met de auto te bereiken. Goed bereikbaar. Grond ook afvoeren graag.

Tegels leggen op een terrasje voor het huis

Ik wil keramische tegels laten leggen in mijn voortuintje, afmeting 6.60 meter bij 3.00 meter, dus ongeveer 55 tegels leggen. Ik heb 60 tegels van 60 x 60 cm besteld. Oude waalsteentjes verwijderen plus afvoeren, stukje grond afgraven, zandlaag er op en dan de tegels plaatsen. Graag zo snel mogelijk.

Bij een nieuwbouwwoning de tuin aanleggen

Wij hopen november /december 2016 de sleutel van onze nieuwbouw woning te krijgen. Deze woning heeft een kleine voortuin, smalle zijtuin en een achtertuin. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Het voortuintje is 7,1 meter breed en ongeveer 1,75 - 2,5 meter diep, de zijkant is 14 meter lang en ongeveer 1,2 meter breed en de achtertuin is 7,1 meter breed en ongeveer 9,6 meter diep . De tuin achter, voor en zijkant willen we graag afgraven en voorzien van tempex EPS100 waar geen rottingproces of ongedierte in kan komen en daarbovenop zand of aarde voor beplanting. De toplaag voorzien van natuursteen en grind voor / zijkant woning. De terrassen achterzijde voorzien van een hard materiaal, geen hout. De totale oppervlakte is 90 m2 waarvan 15 m2 groen voorziening zoals kunstgras en beplanting. Beide terrassen - wandelpaden zijkant huis en huis voorzien van afvoer HWA punten. Verlichting rondom het huis, liefst led / 12 volt. Er zijn plattegronden beschikbaar.