Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Baarn of directe omgeving.

356 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, schutting plaatsen (en terras herbestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Baarn:

Houten tuinpoort plaatsen

Ik wil dat er een houten tuinpoort wordt geplaatst. Breedte 130 en hoogte 210. Graag zo spoedig mogelijk.

Waterput in de tuin slaan

Ik wil een waterpomp laten leveren en slaan in de achtertuin (1600 m2) voor beregening, gedeeld met de buren. Er is makkelijk bij te komen om deze klus uit te voeren. Verdere details ontbreken

Gat voor een zwemspa graven in de tuin

Ik wil een gat graven in de tuin voor een zwemspa, 8 x 3,5 meter en 1,25 meter diep. Met een afvoer voor regenwater en betonnen keerwanden en tegels op de vloer. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Coniferenhaag verwijderen en afrastering plaatsen

Coniferen verwijderen 12 stuks en schutting van 8 meter plaatsen en onderkant van 8 meter dicht straten. Het eerste stuk heeft een hoogte van 2.20, dat is 5.70 en het laatste stukje is 0.70 bij 2.20 meter.

Plataan laten snoeien

Grote plataan (12-15 m hoog) in voortuin snoeien. Foto is van de zomer tijdens bouw van het huis. Inmiddels is de boom kaal. Boom is vorig jaar nog gesnoeid.

Twee berken rooien

2 berken (beiden ruim 10 m hoog) rooien en de stronken verwijderen. Grond daarna egaliseren. Ik heb nog een vergunning nodig van de gemeente, deze werd vorige keer geweigerd.

Bamboewortel verwijderen

Ik wil een strook van ongeveer 8 x 1 meter de bamboe wortels laten verwijderen. Bamboe stengels zijn zo goed als weg. Inclusief afvoeren van materialen. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin opknappen

Ik zou graag de inrit en de voor- en achtertuin willen laten opknappen. De oude tegels en het zand dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er nieuw zand gestort te worden en geëgaliseerd. Voor de bestrating, 85 m2, wil ik overal 50 bij 50 cm tegels gebruiken en er zal een een deel van 5 bij 5 meter kunstgras moeten worden

Coniferenhaag plaatsen

Ik wil graag een coniferenhaag geplaatst hebben met een poort erin. De lengte van de haag is 30 meter minus de poort. De haag zou ik graag op een hoogte van ongeveer 1,80 meter geplant willen hebben. Op dit moment zit er een beukenhaag welke ik zelf verwijder. De tuin is goed toegankelijk.

Vijver aanleggen voor karpers

Het gaat om een vijver van 4 bij 3 meter en 1.20 meter diep met folie. De oude vijver willen we vervangen, omdat dit toch niet zo'n succes was om zelf te doen. De achtertuin heeft een achterom.

Voortuin volgens tuinontwerp aanleggen

Aanleggen van een voortuin. Zie afbeelding voor omschrijving 45 m2 tuin 15 m2 nieuwe tuinaarde en beplanting aanbrengen 20 m2 Grind op grindplaten

Boom snoeien en zo nodig verwijderen

Het gaat om een oudere berk, ongeveer 25 meter hoog, stam omtrek 1.70 meter. De boom werd 5 jaar geleden al flink gesnoeid.

Voortuintje afgraven

Ik wil eigenlijk binnen nu en 2 weken mijn voortuin 20 cm laten afgraven, het is een klein gedeelte van 4 bij 2.50 meter en vanaf de straat goed bereikbaar. (Er staat alleen een muurtje tussen straat en tuin). Eventueel afvoeren van het materiaal.

Bankirai schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting van 9 meter lang met een hoogte van 120 cm. Deze komt op een muurtje te staan en moet aan de binnenzijde van de tuin met natuurlijk betonnen palen worden vastgezet. Ik wil graag een prijs voor houtsoort Bankirai 25 jaar levensduur. Het zijn dus 5 schermen van 180 cm in de lengte. Uiteraard moet het geen doorkijk schutting zijn.

Vervangen van de schutting

Indicatie van kosten voor vervanging van huidige schutting. De bedoeling is om een soortgelijke schutting terug te plaatsen.

Tuin bestraten en schutting met tuindeur plaatsen

Het gaat om aanleg patio tuin van ongeveer 15 m2. Deze dient opgehoogd te worden met wit zand, volledige bestrating met bijvoorbeeld waaltjes en opsluitband. Daarnaast plaatsing hek van ongeveer 3 meter. Tevens bestrating van een pad van ongeveer 10 m2. Eveneens ophoging, waaltjes en opsluitband. Tenslotte Tuindeur van ongeveer 1,5 meter.

Tuin afgraven en ophogen

Het betreft het afgraven van 14 m2 met ongeveer 25 cm. De tegels zal ik zelf verwijderen. Hierna zal er wit zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Deel van de tuin afgraven

Wij hebben in onze achtertuin twee perken van in totaal 10 m² die wij ongeveer 15 cm diep willen laten afgraven omdat we erg veel overlast hebben van onkruid, varens en bamboe op die plek. Er is toegang tot de tuin via een poort. Het afval moet ook worden afgevoerd. Er hoeft geen nieuwe aarde geplaatst te worden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Laurierhaag aanplanten

Wij willen grote coniferen laten verwijderen en een haag met laurier laten plaatsen. De lengte is ongeveer 10 meter. De coniferen dienen ook te worden afgevoerd.

Tuin draineren en egaliseren

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het draineren van een tuin van 500 m2. Nu blijft al het hemelwater op de oppervlakte en zakt niet weg. Er is een sloot achter de tuin aanwezig waar de water lijn heel diep is. De bodem is van zee-klei, voormalig Zuiderzee,

Schutting met poort vervangen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen bij mijn hoekwoning. Het gaat om een schutting van ongeveer 12 meter. Achter de woning komen 4 schuttingdelen met daarna een poort. Vanaf de poort tot de achterzijde van de tuin moet dan nog een schuttingdeel van ongeveer 110 cm worden geplaatst. Aan de achterzijde van de tuin moet nog 1 heel schuttingdeel en een ingekort deel van ongeveer 133 cm worden geplaatst tot aan de schuur. Er worden 10 hardhouten palen gekocht van 240 cm lang en 6,5 cm vierkant. Verder 6,5 schuttingdelen van Gamma, type Exclusive en 1 poort van dit type van 180 x 90 cm. Ook de verbindingshoeken, schroeven, L-beslag, duimgehengen en een boerenklinkstel zijn aangeschaft. Als de palen moeten worden aangestort met snelbeton, kan dit ook worden ingekocht. Er is altijd iemand aanwezig om eventueel mee te helpen. We kunnen zelf de oude schutting vooraf verwijderen, maar er mag ook een aanbieding voor worden gedaan.

Terras ophogen en een geul graven

Het terras in de voortuin ophogen. Dat is ongeveer 10 m2. En in de achtertuin een goot (aflopend geultje met split) aanleggen. Dat zal iets van 12 meter zijn. Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Schutting afbreken, afvoeren en vervangen

Aan een kant 11 meter schutting plaatsen met betonnen onderplaten en betonnen palen. (21 planks). Oude schutting afvoeren.

Elephant WTC tuinpalen vervangen

Wij hebben als grensafscheiding met onze buren. Het gaat om gaas van ongeveer 180 cm hoog, waar klimop groeit. Het gaas is bevestigd aan houten palen die, voor de stevigheid, naast betonnen grensafscheidingspalen staan aan de kant van de buren. Inmiddels staan de palen middenin de klimop. Er dienen 8 palen vervangen te worden. Wij willen deze 8 palen vervangen door Elephant WTC tuinpalen van 270 cm, dus 90 cm ingegraven in de grond.

Kastanjebomen laten kappen

Twee kastanjebomen (ca. 100 jaar oud) moeten eruit vanwege bloederziekte. De wortels graag uitfrezen bij evt. herplant. Alles inclusief. Tevens de aanvraag voor de kapvergunning verzorgen.