Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor terras achtertuin leggen:

Terras achtertuin leggen

Graag laat ik een terras maken in een achtertuin bij een nieuwe woning. Keramische tegel met een beton achterkant. Maat tegels 60 x 60 cm of 30 x 60 cm. Gaat in totaal om 22 m2. Tegels regelen wij zelf.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras achtertuin leggen uit heel Nederland:

Oude terras ophogen

Ik zoek een specialist die mijn bestaande terras van ongeveer 13,5 m2 kan ophogen. Dezelfde tegels mogen teruggeplaatst worden. Het betreft de achtertuin.

Terras met keramische tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van keramische stenen in achtertuin (16 m2). De vlonder is weggehaald dus er is nu een soort gat van 20 cm diep. Dit moet gevuld worden. Er zijn ook traptreden die tijdelijk iets verschoven moesten worden, deze moeten ook weer terug gelegd worden. Er is een poort van 1 meter breed.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras van 6x4 meter laten leggen in onze achtertuin. Op de foto staat de oude situatie. Er komt een uitbouw op het terras op de foto. Het nieuwe terras komt op het gras (zie foto). Het zand ligt er al, De tegels zijn besteld Garden Solid Rive (60x60cm) en worden in de achtertuin geplaatst. De werkzaamheden zouden eind juni/begin juli moeten plaatsvinden. Graag een of meer offertes. Dank!

Aanleg tuin achterzijde

Wij willen graag de achtertuin opnieuw aanleggen over een oppervlakte van ~60 m2, met een terras van ong. 30 m2 (tegels van 0.6*0.6)

Bestraten van oprit en terras in achtertuin

Graag zouden wij de oprit van onze nieuwbouwwoning willen laten bestraten met waaltjes, ca 60 m2. In onze achtertuin willen we een terras van ca 40 m2. Wij durven niet te zeggen of er momenteel alleen zand ligt of ook al puin. De sleutel van het huis hebben wij nog niet.

Achtertuin opknappen

Wij willen graag het terras ongeveer 15 vierkante meter opnieuw laten bestraten met de bestaande tegels (80cmx40cm) dit ligt niet helemaal vlak vandaar . Daarnaast willen we graag nog ongeveer 25 vierkante meter kunstgras laten leggen.

Sierbestrating voor en achtertuin aanleggen

Ik zou graag mijn terras voor en achter willen laten uitbouwen. Alles is al uitgegraven, er zou dan misschien wel nog wat zand als ondergrond gestort moeten worden. De oppervlakten: achter circa 10 m2, voor 8 m2. Idee is nu om grote stenen te gebruiken

Keramische tegels leggen in tuin

Het gaat om het laten leggen van een terras in de achtertuin. Het zand is al aangebracht, dit moet wel worden aangetrild. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 4.5 m. Momenteel ligt er nu een stuk van 4 bij 4.5 m, dit haal ik zelf weg. Er moet de helft van de stenen bijgekocht worden, dit kan ik zelf doen. Over 3 weken zou ik graag willen beginnen. U mag langskomen.

Terras en pad leggen

Leggen van terras, kleine zitplek en een pad in de achtertuin. Terras en zitplek hebben een gezamenlijke oppervlakte van ca. 40m2, tegels van 60x60cm. Pad, leggen met stenen, bedraagt 7-8m2. Zand niet aanwezig.

Terrassen betegelen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten betegelen. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van 20 vierkante meter grindtegels (50 x 50) en het leggen van nieuwe betontegels 60 x 60 in de achtertuin, verspreid over twee terrassen. 1 kuub zand is naar mijns inziens nodig om te egaliseren. Het is een hoekhuis, dus vanaf de zijkant is de tuin te bereiken.

Partners

Partners van Casius