Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een vlonder plaatsen in een tuin:

Een vlonder plaatsen in een tuin

Ik zoek een hovenier die een vlonder kan maken in onze tuin tegen het water aan. De vlonder moet ongeveer 550 bij 300 cm zijn en bijna 100 cm zwevend boven het water. Of de vlonder van hout of composiet gemaakt wordt bespreek ik graag met de vakman.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vlonder plaatsen in een tuin uit heel Nederland:

Het leveren en plaatsen van een composieten vlonder aan het water

Ik zoek een hovenier die onze bestaande vlonder van 4,65m bij 3,80m vervangen incl palen en onderconstructie. Vlonder sluit op één zijde 4,65m aan op vijver, hiervoor behoeven geen bijzondere constructies te worden gemaakt. bestaande vlonder word door ons zelf verwijderd. We willen graag een composieten vlonder.

Vlonder aan steiger maken

Ik wil een terras op het water aan de steiger laten plaatsen. 270 cm breed en 400 cm lang. Inclusief een Ingebouwde hoekbank van 270 cm aan een kant en 400 cm aan de andere kant.

Vlonder plaatsen en schutting

Ik wil een vlonder laten plaatsen in de achtertuin. 4 meter bij 5 meter. En een Douglas schutting van 8 meter lang en 2 meter hoog met beton rand en palen. De huidige schutting wordt door mij verwijderd. Er is een poort aanwezig.

Terras vlonder plaatsen

Ik wil graag een composieten vlonder op ons balkon laten leggen. Het balkon is 550 cm lang en 110 cm breed. Het balkon heeft een betonnen ondergrond. Graag wil ik de vlonder ongeveer 20 cm boven de ondergrond hebben. Aangezien het een huurhuis betreft kan het materiaal zo goedkoop mogelijk zijn.

Verhogen van talud en plaatsen damwand/beschoeiing

Bij een nieuwbouwwoning aan een sloot. Aan de sloot bevindt zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen (80 x 80, l=3 mtr) en hardhouten schotten tot circa 200 mm boven de waterlijn. De gehele tuin is zo’n 30 meter breed en de talud/omhoogkijk staat aangegeven op 4,20 vanaf de achtergrond van de kavel. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het ophogen van het talud en het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing. Los daarvan zouden we graag een offerte ontvangen voor wanneer we binnen bovenstaande optie over een breedte van 3,5 meter en een diepte van 2,5 meter een verlaagde vlonder met trappetje zouden laten aanbrengen.

Terras - vlonder plaatsen

Ik heb een Camper/Caravan op de Roompot Beach Resort Kamperland. Graag zou ik een terras/vlonder op hoogte willen laten plaatsen. Afmetingen ongeveer 5 m x 3 m. Bijgevoegd foto van de plaats.

Vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water

Ik wil graag mijn vlonder en de kleine schutting die de aarde en de planten ondersteunen renoveren. De hardhoutplanken worden oud en beginnen te rotten. Een deel van de vlonderplanken buigt een beetje naar beneden naar het water en de schutting staat niet recht (zie foto's). Ik heb geen idee hoe de vlonderplanken origineel op het water waren aangelegd. T.a.v materiaal, ik heb geen sterke voorkeur tussen hout of composiet, maar ik wil echt iets duurzaams gebruiken. Ik ben ook benieuwd naar de mogelijkheid om meer aarde te plaatsen, oftewel het tuingedeelte met aarde vergroten en het gedeelte met vlonderplanken over het water te verkleinen.

Tuin vernieuwen

Achtertuin (ongeveer 48 m2) volledig aanpakken: nieuw terras, gras, grond ophogen, lange plantenbakken plaatsen, schutting met poort aan de achterkant, zitje achterin de tuin (vlonder wellicht of gewoon terras). We denken ook over de oprit: tegels vernieuwen, boom snoeien, evt ook een grote plantenbak plaatsen als afscheiding met de buren. We hebben geen idee van de kosten, m'n man zou ook graag het een en ander zelf doen in overleg. We willen graag kijken wat haalbaar is. Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie!

Vlonder plaatsen

We willen graag een padouk vlonder aan laten leggen van 460cm bij 460cm. Het liefst in 1 lengte. Onzichtbare verbindingen en onderterras met piketpaaltje hardhout van 1 meter.

3 cm isolatiemateriaal plaatsen op een plat dak

Mijn badkamer (begane grond) heeft een nog niet geïsoleerd plat dak van 1,01 x 3,33 meter. Er ligt een houten vlonder op. De werkzaamheden zoals ik het zie bestaan uit het optillen en verplaatsen van de vlonder, leggen van 3 cm isolatieplaten (afdichten kieren?) en terugplaatsen van de vlonder. Het dak begint op de hoogte van 3,5 meter ongeveer. Op het binnenplaatsje kan er een ladder geplaatst worden. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Er ligt vermoedelijk mastiek dakbedekking op. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius