Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor dempen vijver met aarde en zand:

Dempen vijver met aarde en zand

Lege vijver van ongeveer 3 m3 dempen met aarde en zand voor latere bestrating.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dempen vijver met aarde en zand uit heel Nederland:

Vijver dempen

Ik wil de vijver verwijderen. Hij is ongeveer 4 bij 3 meter. Hij moet plaats maken voor een stuk grond tbv bloemen en planten. Wat kost het om deze klus (eventueel gedeeltelijk) te klaren?

Vijver dempen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het dempen van een vijver. Het zal gaan om 4 a 5 m2. Verder zouden wij een grasveld willen laten aanleggen maar hebben nog geen ideeën hoe of wat er mogelijk is. Wellicht kunt u ons helpen met het geven van advies?

Tuin bijwerken

Ik wil onderstaande offerte aanvraag wijzigen naar alleen vijver dempen en bestraten. Bestaande vijver verwijderen en die plek bestraten. De verhoging achter de vijver afgraven (30 cm bij 350 cm bij 100 cm) en gelijk trekken met grond. 2 of 3 boompjes verwijderen. Deze boompjes zijn niet groot. Sierstenen ontmossen. Graag een aparte prijs weergeven voor het plaatsen van een Douglas tuinoverkapping. De tuinoverkapping moet 3,5 bij 3,5 meter worden.

Vijver deels dempen

Graag zouden we willen weten of het mogelijk is of onze vijver deels gedempt zou kunnen worden en wat dat zou moeten kosten. Deze vijver bestaat uit 2 delen, een grote vijver aan de ene zijde van de tuin en een kleinere aan de andere zijde van de tuin. Enkele 'zwevende' tegels vormen een brug/pad in het midden. De kleine zijde zouden we graag laten laten dempen om meer ruimte te creëren. Deze is (zie foto's 2 bij 1 meter op het smalste deel en 2 bij 1,75 meter op het breedste deel. De vijver is nog geen 20 cm diep. Er bevindt zich onderwater een flexibel zeil wat opzij getrokken moeten kunnen worden. Vervolgens moet een een dam wandje worden gemaakt vlak naast het 'bruggetje'. Daarna moet het gat gedempt en afgedekt met identieke (standaard)tegels als op de foto's zijn te zien. Kunt u me hiervoor een prijsopgaaf doen toekomen? De tuin is bereikbaar via een brede achterom gangetje. Een busje kan op enkele tientallen meters van onze poort (betaald) worden geparkeerd. Een gratis parkeerplaats is iets verder. Als u aanvullende vragen heeft hoor ik het graag.

Vijver dempen in de tuin

In de achtertuin zouden we graag de bestaande vijver van 3 x 2,5 meter willen weghalen en daarvoor in de plaats een gazon of split of andere goedkope oplossing laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via achterlangs. Materialen in overleg.

Vijver dempen

Wij willen de vijver (foliedoek) in onze achtertuin dempen en er vervolgens een gazon van maken. De vijver is 18 meter lang, 13 meter breed en gemiddeld 1 meter diep. Er zitten goudvissen in de vijver. Misschien kan via de dijk door de boomgaard naar de tuin gereden worden. Ik weet alleen niet of er vrachtwagens overheen kunnen rijden.

Vijver dempen in de tuin

Wij willen de vijver uit onze tuin laten halen. Op die plek komt een voetbalveldje, dus het gat moet goed opgevuld worden, zodat er een stevige en stabiele ondergrond ontstaat voor het kunstgras (8 bij 4 meter). Verder hebben we een terras dat opgehoogd moet worden en opnieuw bestraat (ongeveer 8 bij 3 meter).

Composiet terras aanleggen

Na het dempen van de vijver willen wij op deze ruimte een terras aanleggen van composiet tegels, in plaats van planken, 30 x 30 cm uitgezocht bij Praxis. De klus bestaat uit zorgen voor basis waarop terras gemonteerd kan worden, aanbrengen van worteldoek. De afmeting van het terras is 330 x 210 cm. Er is nog een raamwerk van de vijver beschikbaar. De vijver is gedempt met zand. Ook het aanvoeren van de benodigde materialen behoort bij de klus.

Dempen en volstorten vijver

De vijver van ongeveer 4 x 2.50 x 1 meter moet worden leeggepompt, ontmanteld en afgevoerd worden. Vervolgens moet dit worden volgestort met (tuin) grond en ingericht en beplant volgens plan. De huidige vlonder over de vijver willen wij hergebruiken in de nieuwe situatie. De tuin is alleen via garage en bijkeuken te bereiken.

Folievijver leeghalen en dempen

Ik heb in mijn achtertuin een folievijver van 5 x 2 meter die ik wil laten leeghalen en dempen met zwart zand. De vijver is op sommige stukken 30 cm diep en op andere 100 cm. De afstand vanaf de openbare weg naar de toegangspoort tot de tuin bedraagt 15 meter. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte.