Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor lange schutting laten zetten:

Lange schutting laten zetten

Het plaatsen van zes schermen in een lijn. Naast een vijver dus er is niet heel veel werkruimte. De vijver is circa 8 meter lang. Er kunnen planken op gelegd worden. We hebben er geen haast mee. Het mag in september of oktober uitgevoerd worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lange schutting laten zetten uit heel Nederland:

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.

Kattenren maken in de tuin

Ik bezit een tuin van rondom de 20 m2, aan de ene kant hebben wij een 5 meter lange schutting, normale hoogte. Haaks daarop een haag van ongeveer 5 meter van varens. Ruim 2,5 meter hoog. Haaks daarvan een open carport. Het is de bedoeling dat de katten er niet meer uit kunnen. Dus compleet afsluiten dat is de bedoeling. Varens verwijderen is de bedoeling,ook daar een schutting plaatsen. Kortom schuifpui open en katten naar buiten in een overkapte gesloten tuin. Aan de bovenkant een overkapping van gaas plaatsen op de bovenkanten van de schutting.

Dakterras aanleggen

Betreft een dakterras bovenop de 4e verdieping van mijn appartement. Het trapgat met koepel vanuit de woonkamer is al gemaakt en de trap richting dak met een 45 graden draai naar links bovenin wordt gemaakt. Het dakterras zal een afmeting krijgen van 7 bij 2,8 meter met de lange kant richting zuiden en het trapgat in de noord westelijke hoek (gezicht richting zuiden). Gewenste werk bestaat in ieder geval uit het maken van de houten constructie (zwevende vloer op draagmuren), de houten vloer, het hekwerk en vaste houten bank in noord oostelijke hoek. Aan de westelijke en oostelijke grens liggen gedeeltelijk ijzeren balkondragers. Buurman aan westelijke kant legt ook een dakterras aan, dus daar zal een goede afscheiding (schutting of iets dergelijks) moeten komen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Schutting laten plaatsen en oude afvoeren

Ik wil graag de achtertuin van mijn ouders opknappen. Het gaat om een nieuwe schutting, de lange zijde is 17 meter lang waar een poortdeur in moet van 1,30 meter. De achterkant is 6 meter. De rest hoeft niet, deze grenst aan de schuur van de buren. De lange zijde van de schutting grenst aan de poort. Ik zou ook graag de achterkant van de tuin egaal willen laten trekken, deze ligt nu iets hoger. Het hoeft hier niet betegeld te worden, enkel egaal getrokken door grond te verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten van beide zijn. Qua schutting graag een indicatie van beide goedkoopste mogelijkheden. En de kosten van het egaal trekken apart als het kan, dan weet ik of ik dit er eventueel bij laat doen. De huidige schutting is steen. Wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en afvoeren?

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Omgewaaide schutting herstellen/vernieuwen

Mijn schutting is deels omgewaaid Voor de lange zijde heb ik 6 m en 50 centimeter nodig Daarnaast voor de korte zijde heb ik 1m en 20cm nodig

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om een 26 meter lange schutting. Er zit 1 hoek in de schutting. Rechts staat de schutting tussen het huis en de schuur. Links staat de schutting tussen het huis en het einde van de tuin. Hier zit ook de hoek. In de achterzijde moet ook een poort komen. We willen een hout-beton combinatie. Wij zorgen er zelf voor dat de oude schutting eruit is.

Herstellen van stormschade aan de schutting

Mijn schutting is afgelopen donderdag met de storm omgewaaid , mijn tuin is 3 meter breed en 11 meter lang . Foto’s zijn van de lange zijde en er is 1 hek die ik gezamenlijk met de buren deel ook losgeraakt.

Schutting rechtzetten

Na de storm zijn er 10 tot 15 Hardhouten palen 60 x 60 x 270 mm van mijn 34 meter lange schutting gebroken. Deze dienen te worden vervangen en de schutting dient weer te worden rechtgezet. Mogelijk kan de verzekering hierin vergoeden.

Partners

Partners van Casius