Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen van grote en hoge bomen:

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen van grote en hoge bomen uit heel Nederland:

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Verwijderen van een grote conifeer en het verwijderen van een flinke boomstronk van een eerder gekapte boom.

Grote boom kappen

Grote Boom Kappen

Boom langs de waterkant kappen

In de achtertuin staat een grote wilg van 25 jaar oud. De tuin is gelegen aan een watertje en heeft geen achterom. De boom willen wij graag laten kappen en het hout laten afvoeren. Achter de tuin en het watertje is een weg gelegen. Wellicht kan de boom deze kant opvallen en zo worden verwijderd. De boom is ruim 8 meter hoog.

Grote boom kappen

Wij hebben een grote boom(spar/den) bij ons in de voortuin die gekapt of gerooid dient te worden. De boom is ruim 20 meter hoog en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Boom laten kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Wat kost het om deze boom te kappen, incl. Btw? Ik heb foto's bijgevoegd. De stronk mag blijven zitten.

Boom snoeien of kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Ik wil de boom laten snoeien of laten kappen. Voor beide opties wil ik graag een prijsopgave ontvangen.

Grote naaldboom kappen in de voortuin

Ik wil een 8 tot 10 meter hoge naaldboom laten verwijderen die in mijn voortuin staat, net voor het trottoir. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij uw prijsopgave.

Grote treurwilg kappen

Graag willen wij een prijsopgave voor het kappen van een grote treurwilg, omvang 3,50 meter onderkant stam. De Noodkapvergunning is aangevraagd met betrekking tot het slecht worden van de boom, stam is op meerdere plekken hol. We willen een deel van de boom laten staan, ongeveer 1,5 meter van de grond af, dus de wortels hoeven niet verwijderd. De boom staat lang de sloot en is via de tuin van de buurman te bereiken. Het afvoeren van het groen dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Grote boom laten kappen

Ik wil een kastanjeboom kappen en de stronk weghalen en eventueel het afvoeren van het puin. De boom staat 3 meter van het huis en is een meter of 9-10 hoog.

Dennenboom kappen en stronk wegfrezen

Wij willen een grote gezonde den laten kappen. De diameter van de stam is 40,7 cm. We willen ook de boomstronk en een wortel die in het gazon omhoog is gekomen laten verwijderen. Al het afval moet worden afgevoerd. Onze tuin is goed toegankelijk voor een stobbenfrees. Wij ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius