Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdeel en schuttingdeur plaatsen:

Schuttingdeel en schuttingdeur plaatsen

Eén schuttingdeur van 100X200 cm en één schutting van 150X200 cm plaatsen. En één paal.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdeel en schuttingdeur plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen

Schuttingpoort en 1 deel van de schutting is door de storm omgewaaid. Dit wil ik opnieuw laten plaatsen. De huidige schutting kan vervolgens afgevoerd worden. De schutting moet 180 bij 180 zijn met een poort van 90-100 cm.

Schutting plaatsen en brievenbus ophangen

Een bestaand schuttingdeel halveren. Een helft wordt fietsingang door middel van een schuttingdeur. De andere helft weggooien. En een nieuw scherm plaatsen. Daar wil ik een nieuwe postbus op laten vast maken. Het scherm en de postbus koop ik zelf.

Kleine schutting met poortdeur plaatsen

Namens mijn moeder wil ik graag een offerte aanvragen voor het monteren van een schutting met deur. Tijdens een storm is haar schutting afgebroken en ik heb deze inmiddels verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een opening van ongeveer 3 meter breed, waarin palen, een schuttingdeur en 1,5 schuttingdeel gemonteerd moeten worden. De hoogte is 180 cm. De materialen worden zelf aangeschaft, wij ontvangen graag uw offerte voor de montage voor de verzekering.

Schuttingdeur extra breed plaatsen

Schuttingdeur extra breed voor het kunnen inrijden van mijn motor. De wens van mijn deurmaat is hoogte 200 cm, breedte 143 cm. Ik zou hem graag in hardhout willen hebben, maar ik weet niet of dat te zwaar word. Bruin composiet is ook een optie, zeker als gewicht lichter is als hardhout. Deur komt in een schutting te hangen. Bij de huidige deur zit nog een klein schuttingdeel ernaast. Dat deel moet weg. Daarnaast een schuur waar ook een balk bevestigd zit, aan de gevel. Linksomdraaiende deur. Graag advies over de mogelijkheden qua deur en om verzakking te voorkomen. Of is het mogelijk om een schuivende deur te maken?

Schutting vervangen

Verwijderen huidige schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting, gaat om ca. 10 meter en 5 schuttingdelen, waarvan één schuttingdeel verzaagd moet worden tot de schuttingdeur. Schutting koop ik zelf.

Voor een rijtjeshuis en dus tuin willen ...

Voor een rijtjeshuis en dus tuin willen wij een offerte voor: het plaatsen van een schutting; 4 delen van 1.80 bij 1.80 en daarbij 4 hardhouten palen. Schuttingdelen gelijk aan 1e huidige schuttingdeel, lage huidige schuttingdelen worden door ons verwijderd. Het gaat dus puur om het plaatsen van de 4 nieuwe schuttingdelen en 4 hardhoutensteunpalen. Werkzaamheden bij voorkeur uitgevoerd zsm op een zaterdag of woensdag. Een huidige schuttingdeur moet vervangen worden door een nieuwe deur met nieuwe hardhouten palen. Graag zsm offerte.