Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingpoort plaatsen:

Schuttingpoort plaatsen

Schuttingpoort van 100X200 cm, één paal en één schutting van 150X200 cm.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingpoort plaatsen uit heel Nederland:

Schuttingpoort plaatsen

Wij hebben een poort van hardhout liggen, reeds op maat. We zoeken iemand die deze kan bevestigen/monteren. Aan 1 kant aan een schuur en andere kant in de grond. Er zijn ook nog 2 grondpalen nodig en beslag, kunt u dit in de offerte meenemen? Geen voorwerk nodig.

Schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen

Schuttingpoort en 1 deel van de schutting is door de storm omgewaaid. Dit wil ik opnieuw laten plaatsen. De huidige schutting kan vervolgens afgevoerd worden. De schutting moet 180 bij 180 zijn met een poort van 90-100 cm.

Schutting en schuttingpoort plaatsen

Een recht stuk van 4 schermen plus hardhout palen plaatsen. Dan achter haaks daarop iets meer dan 5 meter schutting. Maar er zal een deur in komen op het midden van die 5 meter. De deur wordt 1.10 meter breed. Daar ligt ook een stoep met 30 x 30 cm tegels. De stoep is 1,5 meter breed. Dit gedeelte schutting krijgt betonpalen en 18 mm dikke planken (schermen van 180 x 180 cm). Voor de deur zullen houten palen of wat mogelijk is noodzakelijk zijn (kan dit ook beton zijn?). De deur krijgt een cilinderslot en beslag incl. gegalvaniseerd binnenframe. Graag het materiaal opnemen in de offerte. Het lijkt mij zinvol dat de vakman komt ter plaatse komt kijken.

Schutting plaatsen met een schuttingpoort

Schutting plaatsen inclusief schuttingpoort. Totale lengte is ongeveer 4.50 meter. Voorkeur hout/grenen. Hoogte is ongeveer 1.70 meter.

Plaatsen houten schutting en coniferen verwijderen

Graag wil ik een een (hard-)houten schutting, met daarin een schuttingdeur, plaatsen aan de achterzijde van mijn tuin (een rechte lijn). Het gaat om een schutting over een lengte van circa 5.50 meter. Simpele schuttingpoort met eenvoudig hang en sluit werk. Er staat nu een 2,5 meter hoge haag van coniferen, ongeveer 3 meter en een stukje plus een oude houten schutting van circa 2.50 meter lang. Er is ook nog een oud ijzeren tuinhekje. De Haag, oude schuttingdelen en het oude tuinhekje dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Schuttingdelen plaatsen

Het zal gaan om het plaatsen van in totaal 3 schuttingen. Er zullen 2 schuttingen van 12 meter en eenmaal 13.50 meter geplaatst moeten worden waarvan 2 keer een hoek en eenmaal een schuttingpoort. Wij willen graag 21 planks grenen schuttingsdelen voorzien van betonpalen, betonnen onderplaat en afdekplaat. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de oude schuttingen verwijderd zijn.

Schutting, schuttingpoort en kraan plaatsen

In verband met stormschade wil ik 1 schuttingdeel geplaatst hebben. De omgewaaide schutting is verwijderd. Hele tuinafsluiting is 2 schuttingdelen breed. Aan 1 kant staat nog de paal van de oude schutting (tegen de muur van de schuur). Aan de andere kant staat een lege paalhouder. Van een 2e schuttingdeel dient een nieuwe poortdeur gemaakt te worden + restant als reststukje schutting (verhouding ongeveer 2/3 poort 1/3 schutting). Bestaande laatste stukje schutting is nog niet verwijderd. Palen kunnen blijven staan. De twee schuttingdelen en alle metaalwaren (beslag, ophanging, slot) zijn aanwezig. Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. Hoe lang zullen jullie er mee bezig zijn. Komt er 1 persoon of komen er meer? Daarnaast verneem ik graag wat het monteren van een keukenkraan kost, ook in tijd.

Schuttingen en schuttingpoort plaatsen

Ik wil graag 19 meter schuttingen inclusief schuttingpoort laten plaatsen. Eventueel ook de oude schutting weg laten halen.

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting op de oprit laten plaatsen inclusief schuttingpoort.

Tuinpoort en douchecabine plaatsen

Ik wil graag een enkele schuttingpoort laten plaatsen, inclusief slot. Ook wil ik graag een douchecabine met 1 wand en 1 deur laten plaatsen in de badkamer. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden en het gaat om een cabine zonder douchebak.