Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

Schutting laten plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen. De oude is omgewaaid en er zit nog een stuk van de paal in de grond. Het gaat om het plaatsen van 3 (misschien 4) palen en het bevestigen van gaaspanelen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting laten plaatsen

Wij zijn samen met onze buren op zoek naar een nieuwe schutting. Nu las ik dat als je schutting op beton neemt het plaatsen gratis is. Onze afmetingen zijn 8,5 meter diep andere kant 7 meter diep, en het verbindingsstuk is 4 meter en daar moet ook een poort bij geplaatst worden van 1 meter breed Nu wilde wij graag een offerte voor hout beton schutting 611809 houtsoort douglas alleen dan het juiste aantal meters plus een poort. Voor vragen ben ik telefonisch of via de mail bereikbaar, graag zie ik u offerte tegemoet. met vriendelijke groet, Sjoerd Visser

Schutting van hout met beton plaatsen

12 delig schutting plaatsen Betonnen onderkant met houten delen erop.

Tuin met terrassen laten bestraten

Aanleg van 2 terassen van 7m2 met 60 x 30 beton tegels, 1 terras van 16m2 met 60x60 beton tegels. 1 schutting van 2,60m plaatsen. Grond klaar maken voor gras 8m2 en voor grind 5m2.

Nieuwe schutting ter vervanging plaatsen

Het gaat om het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van een nieuwe houten schutting. Lengte: 3.70 meter, hoogte: ongeveer 2 meter. Met palen in de grond (niet in beton).

Betonschutting zetten

Graag willen we bij gamma een beton schutting aanschaffen en laten plaatsen. We willen een schutting van 4,5m aanschaffen, maar deze in twee stukken van 2,20 m laten plaatsen. Kan dit en wat zijn de meerkosten?

Schutting van rabatdelen plaatsen

Van muurtje tot struik schutting van rabatdelen plaatsen minimaal 11 rabatdelen hoog en 240 lang

Schutting op het dakterras plaatsen

Tijdens de storm zijn de schuttingen op mijn dakterras kapot gewaaid. Ik wil daarom graag 2 nieuwe schuttingen laten plaatsen op mijn dakterras. Ik denk dat ik het beste geimpregneerd hout kan plaatsen met wellicht wat ruimte tussen de planken zodat de wind er wat beter doorheen kan. Het gaat bij deze klus om het slopen en plaatsen van twee schuttingen. Volgens mij zijn de schuttingen ongeveer 5 m x 1. 70m (of wellicht is wat lager beter voor de wind) en dan aan beide kanten. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Houd er graag rekening mee dat de schuttingen stevig geplaatst dienen te worden omdat het flink kan waaien op mijn dakterras.

Schutting plaatsen met klimop

Graag wensen we een definitieve offerte wat betreft plaatsing van een schutting De lengte vd schutting in totaal is 1120 cm, opgebouwd als volgt: - 5x Scherm 180x180 douglas hout horizontale planken - 3x trelisscherm omrand met hardhout (zie bijlage) - klimop aan beide zijde, al flink hoog - hardhouten tussenpalen - ivm hoogteverschil in tuin een betonnen band als onderrand (grijs) - verwijderen van beukenhaag incl afvoer Plaatsing zo spoedig mogelijk. Geen doorkijk in de schutting

Schutting met poort plaatsen

40 m hout betonschuttingen grenzen geimpregneerd vlakkevantraciet onder plaat met een poort van 1m breed 2 hoeken

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van 19 meter lang. Deze bestaande uit schuttingplanken. De bestaande schutting van de buren is 180-190 cm. De planken zijn 3 meter lang en er moeten 16 x 140 cm op hardhouten of geïmpregneerde palen in beton gegoten worden. Deels bestaande afrastering verwijderen.

Partners

Partners van Casius