Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor diverse werkzaamheden in de tuin bij een nieuwbouwwoning:

Diverse werkzaamheden in de tuin bij een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd en wij willen daar graag voor de winter 2 terrassen en een pad naar de voordeur laten bestraten. Het gaat om het pad van 2 x 5 meter naar de voordeur met tegels van 60 x 60 x 6 cm en om een terras bij de keuken van 20 m² klein wildverband van 5 cm dik en om betegeling onder de veranda van 18 m² met dezelfde terrastegels. In de vloer van de veranda komt een afvoerputje dat leidt naar de regenwaterafvoerpijp. Onder het terras van de veranda moet een ondergrondse elektriciteitsleiding doorlopen naar het eind van de tuin. Verder willen we een paadje van grind van 10 meter lang en 60 cm breed met opsluitbandjes. De tuin is nu nog ongelijk en er staat nog onkruid in. We willen dus de bestrating laten aanleggen en de rest van de tuin omgespit en "winterklaar" zonder onkruid. Eventueel zou tegelijkertijd in overleg een eenvoudig en betaalbaar beregeningssysteem aangelegd kunnen worden, waarvan de leidingen dan waarschijnlijk onder het terras en de veranda door moeten lopen, maar als dat niet handig is laten we dat achterwege. De bestrating, puin, zand, grind en dergelijke niet meenemen in de offerte, die worden apart aangeschaft. Dus graag alleen een offerte voor het werk/aantal manuren. NB: Als het voordeliger is inclusief de materialen dan horen we dat graag. We stellen uw bezoek op prijs.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse werkzaamheden in de tuin bij een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Stenen tuinmuur vernieuwen

Onze stenen tuinmuur welke een afscheiding vormt tussen onze tuin en gemeentegrond, dient afgebroken en opnieuw opgebouwd te worden. Muur staat op instorten (zie bijlage). Het betreft een tuinmuur van ca. 8 meter breed (volle lengte van de tuin). Gewenst is om een nieuwe stenen tuinmuur te laten bouwen met houten schuttingsdelen tussen stenen 'pilaren' over de gehele lengte en met een toeganspoort van tuin naar buiten. Totale hoogte zou ongeveer op 2,5 meter moeten uitkomen. Werkzaamheden bestaan uit afbraak van oude muur, afvoeren puin, evt fundering vernieuwen, nieuwe muur metselen. Wellicht dat enkele werkzaamheden zelf gedaan kunnen worden om kosten te drukken. Materiaal verzorging in overleg. Uitvoerdatum in overleg in periode april/mei/juni. In de bijlage een foto van gewenste resultaat. Graag ontvangen wij offertes/voorstellen van bij voorkeur lokale metselaars/klusbedrijven via EMAIL evt nadat verdere details besproken zijn (werkzaamheden/wensen/uitvoer/prijs).

Bestaand terras door houtcomposiet vervangen

De huidige woning heeft geen tuin maar een groot terras van 42 vierkante meter. Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet. Ook van een kleiner balkon aan de voorzijde van 11 vierkante meter dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs, dus inclusief houtcomposiet voor totaal 53 vierkante meter en een offerte voor alleen het werk. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. de werkzaamheden moeten gaan plaatsvinden in de 1e week van juni 2018.

Complete tuinrenovatie

Goedendag, wij willen onze tuin gaan renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuw terras en pad (inclusief nieuwe tegels) circa 55 m2. - Aanleggen van een nieuw terras (middels hergebruiken van huidige tegels) circa 15 m2. NB: huidige terras wordt door ons zelf verwijderd. - Verwijderen huidige gazon, egaliseren grond en aanleggen nieuw gazon middels graszoden, circa 70 m2. - Gedeeltelijk plaatsen nieuwe schutting in verband met aankoop extra grond. lengte ongeveer 15 meter

Betonnen fundering voor een tuinhuis maken

Ik heb een betonnen fundering nodig voor een tuinhuis. 16 a 18 cm dik. Oppervlakte 3 bij 6 meter. Ik verwijder zelf de beplanting in de tuin. werkzaamheden voor de vakman zijn het aanbrengen van de bekisting en de fundering maken. Tuin is bereikbaar via een hek aan de voorkant van het huis. Uitvoering in april.

Huis uitbouwen in de tuin

Graag een uitbouw realiseren aan het huis van 3.75 x 2.50 meter. Er is geen bouwvergunning voor nodig. Er moeten kozijnen inkomen, daar even over overleggen. Huis heeft geen achterom, werkzaamheden moeten door het huis heen gebeuren. Er moet een ligger geplaatst worden, omdat er een gedeelte van een draagmuur weggehaald moet worden, één pilaar.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil graag mijn oude schutting laten verwijderen en er moet een nieuwe schutting geplaatst worden. Het betreft een complete schutting bestaan uit 9 tuin schermen van 180 bij 180 cm en een poort van ongeveer een meter plus de bijkomende werkzaamheden die erbij horen.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de tuin en een poort. 5 stuks schutting, 7 palen en een poort (hardhout). Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk. Materialen in overleg, kunnen jullie dit apart offeren?

Omgevallen boom in stukken zagen en verwijderen

Mijn boom is omver gewaaid en op het dak van mijn schuurtje terecht gekomen. Ik wil deze laten verwijderen, ik heb een klein stadstuintje en geen achterom. Wellicht is er een mogelijkheid via gemeenschapstuin (die aan mijn tuin grenst) met grotere toegang rechtstreeks vanaf de straat. Het betreft een conifeer van circa 7(?) meter. Graag ontvang ik uw offerte met daarbij ook een inschatting van de termijn waarop de werkzaamheden verricht kunnen worden. Tevens graag uitsplitsen wat de kosten zijn voor het verwijderen van de boom van het schuurtje (ivm opstalverzekering VVE) en voor het in stukken zagen en afvoeren ervan (voor mijn eigen rekening). Alvast hartelijk

Oude schutting opruimen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag in mijn tuin een nieuwe schutting laten plaatsen. De afmeting van zijkant tuin is 12,70 meter. De afmeting van achterkant tuin is 5,60 meter. Voor de nieuwe wordt geplaatst, moet de oude schutting verwijderd en afgevoerd worden. Het type schutting heb ik als foto meegestuurd. Graag willen wij een complete offerte inclusief materialen en werkzaamheden.

Terras aanleggen

Op plek in de tuin waar nu gras / beukenheg staat willen we graag een terras laten aanleggen (siertegels 60 x 60 cm) van +- 25 m2 waarop een schuur (3 x 3 meter) + luifel (3 x 4 meter) op komt te staan. Tegels leveren we zelf. Werkzaamheden: - verwijderen struiken / gras, afgraven grond, opvullen/egaliseren met zand - afvoeren uitgegraven grond - leggen van tegels / opsluitbanden etc.

Partners

Partners van Casius