Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers:

Lekkende vijver
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.

Lekkende vijver herstellen

Ik heb een vijver van 24m2 en 2 meter diep trapsgewijs. Deze lekt nu. Ik wil hem graag in polyester hebben zodat hij er strakker uitziet . Wat zijn de kosten? Er zit nu een houten constructie met daarover een folie.

Lekkende vijver repareren

De vijver is lek, het loopt niet leeg maar blijft op een bepaald niveau staan.

Vijver met lekkage repareren

Ik heb een lekkende folievijver van 5x2 meter en 75 cm diep. Er is een hardstenen plaat in gevallen vanaf de rand. De vijver bevat een voedingsbodem met planten en enkele vissen. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat de vijver leeg kan halen, folie vervangen en weer vullen met voedingsbodem en bestaande planten en vissen.

Lekkende vijver herstellen

Onze vijver is 7 meter lang en 1.50 meter breed, doorlopend met een bruggetje en voorzien van een loodrand. Er is een lek ontstaan waardoor de vijver gedeeltelijk leegloopt. Wij willen graag enkele offertes om de kosten van herstel in beeld te krijgen en daarna een definitief besluit te nemen. Er zitten planten in de vijver. De vijver is ongeveer 1 meter diep op zijn diepste punt.

Herstelwerk aan lekkende vijver

Ik heb in mijn tuin een aangelegde vijver van ongeveer 130 centimeter breed en 250 centimeter lang. De vijver is weer lek. Nu hoorde ik van iemand dat ik isolatiemateriaal tegen de zijkanten aan moet doen. Daarover nieuw folie. Ik wil weer een niet lekkende vijver.

Lekkende vijver repareren

Graag offerte voor repareren van de lekkende vijver. Mijn vijver loopt grotendeels leeg en ik zou graag advies willen hebben wat hieraan te doen is.

Vijverfolie in lekkende vijver vervangen

Folie huidige vijver 20 jaar oud. Vijver lekt. Vervangen folie. Advies bij vervangen folie m.b.t. behoud vissen etc. en planten. Wie zorgt voor afvoer overtollig materiaal?

Lekkende vijver renoveren

Lekkende vijver renoveren. De vijver heeft een L-vorm. De langste zijde is circa 6 meter en korte zijde is 4 meter. Het diepste punt zal tegen de 2 meter aan liggen. Mogelijk ook aanpassingen maken voor de styling van de vijver.

In verband met een civiele procedure ...

In verband met een civiele procedure zoek ik een onafhankelijk hoveniersbedrijf dat: - Mijn waterpartij in de tuin wil onderzoeken op constructiefouten - Rapport wil opmaken daarvan - Offerte maakt van herstelkosten voor lekkende vijver en andere kleinere kwesties in de tuin