Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers:

Lekkende vijver
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Vijver folie vervangen

Ik wil mijn lekkende vijver (pvc folie) renoveren door nieuwe folie. Wij denken eraan om dat over het oude te plaatsen als dat mogelijk is. Vijver is 6 x 2 meter, diepte in plateaus tot maximaal 1.50. Op de randen liggen turfblokken (hoogveen). Die moeten ook vernieuwd worden. Vijverwater over te pompen en weer zoveel mogelijk te gebruiken als dat kan. Ik heb geen opslag plaats, maar mogelijk dat er een zwembadje geregeld kan worden? Als nieuw water beter is dan kan dat ook, maar het huidige water is van goede kwaliteit. Voor de nieuwe folie willen we graag meer advies over het verschil tussen rubber en tussen pvc en wat beter is voor onze situatie. Het liefst willen we geen lasnaden, maar als dat beter is of geen verschil dan kan dat ook. We hebben waterplanten nu in mandjes staan, die kunnen er zo uit. Graag offerte voor het aanbrengen van nieuw folie en apart ook het aanbrengen van de turfblokken. Bij uitvoering kan ik zelf helpen. Uitvoering graag zo snel mogelijk. Bijgaand 3 foto's van vijver.

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.

Lekkende vijver herstellen

Ik heb een vijver van 24m2 en 2 meter diep trapsgewijs. Deze lekt nu. Ik wil hem graag in polyester hebben zodat hij er strakker uitziet . Wat zijn de kosten? Er zit nu een houten constructie met daarover een folie.

Lekkende vijver repareren

De vijver is lek, het loopt niet leeg maar blijft op een bepaald niveau staan.

Vijver met lekkage repareren

Ik heb een lekkende folievijver van 5x2 meter en 75 cm diep. Er is een hardstenen plaat in gevallen vanaf de rand. De vijver bevat een voedingsbodem met planten en enkele vissen. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat de vijver leeg kan halen, folie vervangen en weer vullen met voedingsbodem en bestaande planten en vissen.

Lekkende vijver herstellen

Onze vijver is 7 meter lang en 1.50 meter breed, doorlopend met een bruggetje en voorzien van een loodrand. Er is een lek ontstaan waardoor de vijver gedeeltelijk leegloopt. Wij willen graag enkele offertes om de kosten van herstel in beeld te krijgen en daarna een definitief besluit te nemen. Er zitten planten in de vijver. De vijver is ongeveer 1 meter diep op zijn diepste punt.

Herstelwerk aan lekkende vijver

Ik heb in mijn tuin een aangelegde vijver van ongeveer 130 centimeter breed en 250 centimeter lang. De vijver is weer lek. Nu hoorde ik van iemand dat ik isolatiemateriaal tegen de zijkanten aan moet doen. Daarover nieuw folie. Ik wil weer een niet lekkende vijver.

Lekkende vijver repareren

Graag offerte voor repareren van de lekkende vijver. Mijn vijver loopt grotendeels leeg en ik zou graag advies willen hebben wat hieraan te doen is.

Vijverfolie in lekkende vijver vervangen

Folie huidige vijver 20 jaar oud. Vijver lekt. Vervangen folie. Advies bij vervangen folie m.b.t. behoud vissen etc. en planten. Wie zorgt voor afvoer overtollig materiaal?

Lekkende vijver renoveren

Lekkende vijver renoveren. De vijver heeft een L-vorm. De langste zijde is circa 6 meter en korte zijde is 4 meter. Het diepste punt zal tegen de 2 meter aan liggen. Mogelijk ook aanpassingen maken voor de styling van de vijver.