Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amersfoort of directe omgeving.

3298 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amersfoort:

Schutting laten plaatsen

We willen samen met de buren een schutting laten plaatsen. 1× 8 meter en 1×11meter en 1×11meter en een deur graag voor elke schutting een afzonderlijke prijs

Waterput slaan, pomp leveren, aansluiten op 5 sproeipunten

Ik wil graag een waterput laten slaan, met pomp, die ook aangesloten moet worden op de reeds 5 aanwezige sproeipunten. Tuin ligt rondom de vrijstaande woning en meet (inclusief woning) circa 750 m2.

Leveren en monteren terrasplanken

Voor de VVE ben ik op zoek naar een offerte voor vervanging van het huidige dek bestaande uit terrasplanken en liggers. We zijn op zoek naar een degelijk advies. Het is geen opdracht voor op korte termijn. Graag contact.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil de coniferen en de veranda laten verwijderen en daarvoor in de plaats een schutting te plaatsen. De schutting moet een combi zijn van hout en beton. Maten: linkerzijde 18 m, achterzijde 5,5m rechterzijde 8m Zie foto’s voor de situatie

Schutting plaatsen

Ik zou graag een hardhouten schutting met antraciet betonnen palen willen laten plaatsen. De schutting moet 11,5 meter lang zijn zonder hoek en poort en verder moet de schutting 180 cm hoog zijn. De huidige schutting ga ik er zelf uithalen en ik heb nog geen materialen aangeschaft.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Wij willen graag een waterpomp laten slaan in de schuur voor zowel drinkwater als besproeiing van de tuin, allicht dus dat we tot een diepte van 10 en / of 30 meter (?) zullen moeten boren. Teven zijn alle toebehoren nodig, pomp, etc etc. De afstand van schuur tot woonhuis is ongeveer 20 meter, momenteel betegeld met tegels van 60x40 cm waaronder dan een waterleiding voor binnenhuis gebruik gelegd moet worden

Kunstgras leggen

Ik wil in mijn tuin kunstgras laten leggen. Daarvoor moet wel eerst het gras eruit (ca. 2x2m). Ook de vlonders moeten eruit (3x2m). Die liggen los. Daaronder liggen tegels, dus dat is wel egaal. Het stuk waar het gras nu ligt moet dan wel nog worden ge-egaliseerd. Ook moeten er een paar pijpen worden verplaatst van het gras naar de border.

Renovatie tuin (schutting , overkapping, advies)

Vanwege de verhuizing willen we de tuin aanpakken er moet aan een kant een nieuwe schutting en we willen graag een overkapping aan het huis.en wat plantjes en een boompje dat we nu al hebben verder weten we het niet zo dus misschien kan jij ons daarbij helpen

Terras achtertuin leggen

Graag laat ik een terras maken in een achtertuin bij een nieuwe woning. Keramische tegel met een beton achterkant. Maat tegels 60 x 60 cm of 30 x 60 cm. Gaat in totaal om 22 m2. Tegels regelen wij zelf.

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.

Hardhouten vlonder aanleggen deels over het water

Wij hebben een overtuig aan het water van 8 meter breed bij 7 meter. Wij willen graag een hardhouten vlonder van 5 meter breed en 3 meter diep waarvan 1 meter over het water. Graag zien we een offerte tegemoet. De tuin is net opgeleverd en hebben nu alleen gras, wel een goeie beschoeiing, maar dat is het enige. Er is makkelijk bij te komen.

Hardhouten vlonder aanleggen

Ik wil een hardhouten vlonder laten plaatsen. De afmeting is 3.15m bij 5.30m. Er ligt nu een composiet vlonder maar die halen we er zelf uit. Er liggen nog hardhouten balken onder van de vorige vlonder maar die moeten verlengd worden omdat er nu een rand grind langs ligt maar die halen we ook weg en dat moet ook vlonder komen. Eigenlijk wil ik twee offertes 1 zonder hekje en 1 met een hekje. Het hekje moet dan langs de 5.30m en een hoekje van 60cm. En er is een opstapje en dat moeten ook planken opkomen.

Een nieuwe volledig houten schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman die een nieuwe schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. Het gaat om een deel van 12 meter, een deel van 9 meter en een deel van 3,7 meter (inclusief poort). Ik zou dit graag van houten palen en planken willen hebben. De huidige schutting verwijder ik zelf.

Dam/keerwand en steiger aanleggen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De tuin grenst aan het water. Gaat om de aanleg van een houten damwand en houten steiger. De huidige damwand bestaat uit halve betontegels 30x30. Deze haal ik er zelf uit- de steiger is nu grind. De bedoeling is om over de gehele breedte een houten damwand aan te leggen; hoogte van ong. 100 cm (1 m); breedte van de tuin is 700 cm (7 m). Daarnaast trapje van ong. 3-4 treden.De steiger moet zijn 700 cm (7 m) x 350 cm (3,5 m). Tuin alleen bereikbaar via het huis.

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting en zitten te denken aan een grenen houten schutting met betonpalen en bodemplaten schutting. Betonkleur zitten we te denken aan antraciet en een diamant (punt) bovenkant (maar mag ook vlak zijn). Deze schutting is ongeveer 25 m lang en er moet 1 poort inkomen van 100 cm breed. Bijgesloten een foto van de situatie van de schutting die er nu staat. De huidige schutting kan ik eventueel zelf weg halen, maar wellicht kan het als optie meegenomen worden in de prijs om dit door u te laten doen?

Terras aanleggen

Terras aanleggen ong 40 m2. Zit verhoging in terras. Materialen (stenen/ opsluitbanden/ ophoogzand/ voegzand) is aanwezig. Opdracht binnen 2 wk uitvoeren. De huidige bestrating zoals te zien op de foto gaan wij er zelf uit halen. Alleen het ophogen en leggen dus.

Houten bielzen in de voortuin vervangen

In de voortuin liggen 3 houten bielzen die aan vervanging toe zijn. 2 bielzen van 260 cm en 1 van 200 cm (15 breed en en 25 cm hoog) Bielzen zijn niet ingegraven. Tussen 2 bielzen is een stuk van 125 cm niet opgevuld. Bij vervanging de bielzen over de hele lengte nieuwe bielzen (ongeveer 6 meter) plaatsen, zodat er een dichte rand ontstaat. Wij staan ook open voor andere ideeën voor het vervangen van de tuin afscheiding. Bij voorkeur wel met hout.

Bestraten van tuin

wij willen de voor, zij en achtertuin laten bestraten met 60 x 60 x4 cm beton tegels. Tevens moet het opgehoogd worden ca 2m3. Er zit ongeveer 30m1 zaagwerk in en 7 opsluitbanden van 6 x 20x 100 cm. Materiaal hebben we zelf al uitgekozen. Huidige situatie is kaal. Ik heb een tekening waarbij precies word aangegeven hoe en waar ik het wil hebben, deze deel ik graag met de persoon die de klus zou willen op pakken.

Tuin uitgraven voor een inground trampoline

Het uitgraven van een gat en afvoeren van de grond ivm het plaatsen van een trampoline. Gaat om een trampoline van 427 bij 244cm en het diepste punt moet een meter zijn. Aanvullend graag een stuk haag eruit trekken (kan ik evt. zelf afvoeren).

Klimop verwijderen en een schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van een oude schutting van 6 m lang, begroeid met klimop en het plaatsen van een nieuwe. Ook is de poortdeur (niet in deze schutting) gammel en aan vervanging toe.

tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje met overkapping daaraan kan realiseren in mijn achtertuin. Het huisje moet ongeveer 300 bij 300 cm groot worden. De grond waar het huisje komt te staan moet wel eerst voorbereid worden. Overige gegevens bespreek ik graag met de hovenier.

Een vlonder plaatsen in een tuin

Ik zoek een hovenier die een vlonder kan maken in onze tuin tegen het water aan. De vlonder moet ongeveer 550 bij 300 cm zijn en bijna 100 cm zwevend boven het water. Of de vlonder van hout of composiet gemaakt wordt bespreek ik graag met de vakman.

Installeren van schaduwdoek in tuin

Ik wil een schaduwdoek in de tuin ophangen boven een zitgelegenheid, waarbij mogelijk één bevestigingspunt aan een stenen schuur is en mogelijk 2 bevestigingspunten aan twee palen. Graag wil ik de volledige installatie laten doen door een partij die me ook kan adviseren hoe dit het beste te doen en me ook kan helpen bij het aanschaffen van de materialen, zoals de houten palen en de afmetingen van het doek en bevestigingsmateriaal. Al met al een relatief Klein klusje lijkt me zo. Ik denk aan doek en materiaal van Nesling.

Vlonder aan water vervangen

Onze houten vlonder aan het water moet worden vervangen. Deze is ongeveer 3 x 5 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Houten bielzen in de tuin vervangen

De bielzen in onze tuin zijn grotendeels verrot. Vervangen lijkt mij het beste. Sommige zijn enkel en sommige dubbel. Op bijgevoegd document is dubbel. De bielzen zijn 24 breed en 12 cm dik. Verschillende lengtes.