Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin renoveren, nieuwbouwtuin inrichten, volledige renovatie van achtertuin, kindvriendelijke nieuwbouwtuin, waterput slaan in de tuin, tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin, nieuwe bestrating leggen in twee tuinen, nieuwe tuin, schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen, een waterput boren in de achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen, schuttingen leveren en plaatsen voor 5 woningen, terras aanleggen, plaatsen damwand en opvullen talud, schutting plaatsen voor 7 huizen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amersfoort:

tuinhuisje plaatsen met overkapping in een achtertuin

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje met overkapping daaraan kan realiseren in mijn achtertuin. Het huisje moet ongeveer 300 bij 300 cm groot worden. De grond waar het huisje komt te staan moet wel eerst voorbereid worden. Overige gegevens bespreek ik graag met de hovenier.

Een vlonder plaatsen in een tuin

Ik zoek een hovenier die een vlonder kan maken in onze tuin tegen het water aan. De vlonder moet ongeveer 550 bij 300 cm zijn en bijna 100 cm zwevend boven het water. Of de vlonder van hout of composiet gemaakt wordt bespreek ik graag met de vakman.

Installeren van schaduwdoek in tuin

Ik wil een schaduwdoek in de tuin ophangen boven een zitgelegenheid, waarbij mogelijk één bevestigingspunt aan een stenen schuur is en mogelijk 2 bevestigingspunten aan twee palen. Graag wil ik de volledige installatie laten doen door een partij die me ook kan adviseren hoe dit het beste te doen en me ook kan helpen bij het aanschaffen van de materialen, zoals de houten palen en de afmetingen van het doek en bevestigingsmateriaal. Al met al een relatief Klein klusje lijkt me zo. Ik denk aan doek en materiaal van Nesling.

Vlonder aan water vervangen

Onze houten vlonder aan het water moet worden vervangen. Deze is ongeveer 3 x 5 meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Houten bielzen in de tuin vervangen

De bielzen in onze tuin zijn grotendeels verrot. Vervangen lijkt mij het beste. Sommige zijn enkel en sommige dubbel. Op bijgevoegd document is dubbel. De bielzen zijn 24 breed en 12 cm dik. Verschillende lengtes.

Herinrichting achtertuin

Wij willen graag de tuin laten opknappen. Afmeting ca. 6,5 m x 4,9 m. Groen kan blijven. Tegels bij terras incl. trap vervangen door grotere tegels. Tegels in het lage deel van de tuin (zie foto bijlage) deels vervangen door gras, deels door grote tegels. Opstaande randen borders vervangen. Plantenbak plus bankje tegen de schutting (zie bijlage). Optioneel: schutting beitsen.

Tuin uitgraven, nieuw zand, egaliseren

Ik ben opzoek naar een partij die onze tuin/gras kan omploegen, uitgraven (circa 20 cm diep), nieuw zand kan leveren en kan egaliseren. Het gebied waar het om gaat is circa 500 m2 groot. (eventueel) de tuin is goed toegankelijk voor grotere machines. Ik ben benieuwd of jullie hierin iets kunnen beteken en hoe wij dan eventueel tot een opdracht kunnen komen. Hierbij een foto van de tuin. Het gaat ook nog om een stuk voor en achter het huis. Er ligt nu met name oud gras, de bestrating haal ik er zelf al uit. Bij voorkeur het omploegen, egaliseren binnen nu en 4 weken. Qua tijden/dagen is alles mogelijk, ik ben hierin erg flexibel. Als het handig is wil ik zelf ook wel meehelpen.

Tuin opnieuw betegelen

Tuin Opnieuw betegelen. Zie foto. Gaat om 45 vierkante meter. De tegels die je op de foto ziet willen wij opnieuw gebruiken, ze komen alleen ergens anders in de tuin terecht. Dit gedeelte zal dus ook geëgaliseerd moeten worden.

Terras aanleggen op dakterras

Op dakterras van 20 vierkante meter op de tweede verdieping van ons huis willen wij graag kunststof 'planken' laten aanleggen. Op dit terras liggen nu losse stoeptegels op rubbertjes.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

voor ons nieuwbouwhuis willen we een schutting laten leveren en plaatsen van 2 meter hoog en 18 meter lang van zwart Zweeds rabat. Aan beide kanten wel van goede kwaliteit.

Opknappen van achtertuin

Door de nieuwe aanbouw moet het tuintje opgeknapt worden. Diepte tuin 10 bij 2.50 m en achter de uitbouw nog een stuk van ongeveer 3 bij 3 meter. De opdracht bestaat uit: - Bestaande vlonder terugplaatsen - Nieuw terrasje achter in tuin (ik zorg voor het materiaal) - Stuk egaliseren voor een tuinhuisje en gras met stap tegels en ook advies groen. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Neemt u kleinschalige klus zoals deze aan? En op welk termijn zou het mogelijk zijn?

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag mijn tuin egaliseren en bestraten. Er zijn al tegels en zand gekocht. Verder moet alles gedaan worden om het zand en de tegels er mooi uit te laten zien in onze 40 m2 achtertuin.

Gazon vernieuwen en resten van vijver verwijderen

Ik wil graag het oude gazon verwijderen en laten afvoeren. De oppervlakte is ongeveer 40 -50 m2. Een aantal jaar geleden heb ik twee vijvers verwijdert. Deze zaten ieder aan een kant van het paadje op de foto. Deze vijvers zaten met zeildoek vast aan palen (ongeveer 20 palen) van ongeveer 5 x 5 cm. Deze zitten er nog in en deze zouden eruit gehaald moeten worden en afgevoerd. De grond is op deze plekken ook ingezakt, dat zou geëgaliseerd moeten worden. De verzakking is maximaal 10 cm. Een achterom is aanwezig. Gras inzaaien hebben we liever niet, gras zoden lijken ons geschikter.

Tuinschermen en bomen weghalen

Ik wil tuinschermen (7 meter) en bomen (1,80 hoog) weghalen en af laten voeren en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Een houten tuinvlonder leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die in onze achtertuin een houten vlonder kan plaatsen. De vlonder moet ongeveer 9,5 m2 groot worden. Onder de vlonder dient worteldoek geplaatst te worden. Qua houtsoort hebben we nog geen keuze gemaakt. De tuin is goed bereikbaar. De vlonder moet op gras/aarde geplaatst worden.

Vlonderterras aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een vlonderterras kan aanleggen. Afmeting betreft 3.95 bij 2.43 meter, met een extra hoek van 50 bij 38 cm. Materiaal regel ik zelf, grond is al geëgaliseerd.

Tuinpoort maken

We willen een poort laten maken om onze achtertuin af te kunnen sluiten. Het gaat om een poort die openschuift, 1,50 breed en 2,50m hoog. Bijgevoegd 3 foto's van onze huidige poort. Een dergelijke poort willen we laten maken bij onze nieuwe woning.

Plaatsen lage houten tuinomheining

Wegens buxusmot, buxus verwijderd uit voortuin, nu willen graag rondom (kleine voortuin) houten hekjes plaatsen van ongeveer 6 of 7 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Hedera schutting aanleggen

Ik wil 2 x 27 en 1 x 12 meter Hedera schutting laten plaatsen. Graag van hardhout met een paal horizontaal over de hele schutting voor de stevigheid. Palen van 3 meter waarvan 1 meter in de grond

Uitgraven van de tuin

18 m2 grond 25 cm afgraven en daarna uitvlakken. Minigraver past door de poort van 140 cm breed en vanaf zijkant straat tot de tuin is 30 meter Container voor grond kan aan zijkant straat geplaatst worden.

Boomstronk uit voortuin verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk aan de voorzijde van mijn woning kan verwijderen. De stronk staat in een bak, deze bij voorkeur laten staan.

Renoveren van 2 tuinen

Ik wil de volgende tuinklussen van 2 woningen naast elkaar uitbesteden: Erfafscheiding realiseren tussen 2 voortuinen en voorkant voortuinen voor de stoep dmv vaste houten plantenbakken/verhoogde border +_ 40 cm hoog Hierin 1x witte hortensia, verder siergrassen,witte lavendel,buxusmotbestendige buxus, groene bodembedekkers. 1 voortuin verder betegelen grote grijze tegels. Oude tegeltjes moeten er nog uit. Er ligt niet heel veel... wij als bewoners kunnen het gratis brengen bij rova. Buren willen tzt ook achtertuin compleet veranderen. Vnl betegelen, 1 verhoogde border, 1 zijkant schutting, en houten schuur 2x vergroten/doortrekken. Hangt vd offertes af of dat ook nu kan.

Dempen vijver met aarde en zand

Lege vijver van ongeveer 3 m3 dempen met aarde en zand voor latere bestrating.

Achtertuin (50m2) renoveren

Ik wil mijn achtertuin (50m2) laten leeghalen (gras, tegels, klinkers) en afvoeren. Daarna laten bestraten met tegels van 60x60cm. In overleg regelt de vakman de tegels. Ook wil ik 2 diverse plantenbakken in overleg laten realiseren.

Tuin leeghalen en afgraven

Wij willen onze voortuin, ongeveer 4 bij 4 meter helemaal leeg laten halen en afvoeren, inclusief wortels. Het gaat voornamelijk om enkele heesterachtige struiken. Geen gras of tegels.