Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amersfoort of directe omgeving.

3297 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw, 8 Tuinen afgraven, ophogen en egaliseren, tuin nieuwbouwwoning, achtertuin aanleggen, tuin leeghalen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amersfoort:

Terras aanleggen op dakterras

Op dakterras van 20 vierkante meter op de tweede verdieping van ons huis willen wij graag kunststof 'planken' laten aanleggen. Op dit terras liggen nu losse stoeptegels op rubbertjes.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

voor ons nieuwbouwhuis willen we een schutting laten leveren en plaatsen van 2 meter hoog en 18 meter lang van zwart Zweeds rabat. Aan beide kanten wel van goede kwaliteit.

Opknappen van achtertuin

Door de nieuwe aanbouw moet het tuintje opgeknapt worden. Diepte tuin 10 bij 2.50 m en achter de uitbouw nog een stuk van ongeveer 3 bij 3 meter. De opdracht bestaat uit: - Bestaande vlonder terugplaatsen - Nieuw terrasje achter in tuin (ik zorg voor het materiaal) - Stuk egaliseren voor een tuinhuisje en gras met stap tegels en ook advies groen. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Neemt u kleinschalige klus zoals deze aan? En op welk termijn zou het mogelijk zijn?

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag mijn tuin egaliseren en bestraten. Er zijn al tegels en zand gekocht. Verder moet alles gedaan worden om het zand en de tegels er mooi uit te laten zien in onze 40 m2 achtertuin.

Gazon vernieuwen en resten van vijver verwijderen

Ik wil graag het oude gazon verwijderen en laten afvoeren. De oppervlakte is ongeveer 40 -50 m2. Een aantal jaar geleden heb ik twee vijvers verwijdert. Deze zaten ieder aan een kant van het paadje op de foto. Deze vijvers zaten met zeildoek vast aan palen (ongeveer 20 palen) van ongeveer 5 x 5 cm. Deze zitten er nog in en deze zouden eruit gehaald moeten worden en afgevoerd. De grond is op deze plekken ook ingezakt, dat zou geëgaliseerd moeten worden. De verzakking is maximaal 10 cm. Een achterom is aanwezig. Gras inzaaien hebben we liever niet, gras zoden lijken ons geschikter.

Tuinschermen en bomen weghalen

Ik wil tuinschermen (7 meter) en bomen (1,80 hoog) weghalen en af laten voeren en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Een houten tuinvlonder leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die in onze achtertuin een houten vlonder kan plaatsen. De vlonder moet ongeveer 9,5 m2 groot worden. Onder de vlonder dient worteldoek geplaatst te worden. Qua houtsoort hebben we nog geen keuze gemaakt. De tuin is goed bereikbaar. De vlonder moet op gras/aarde geplaatst worden.

Vlonderterras aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een vlonderterras kan aanleggen. Afmeting betreft 3.95 bij 2.43 meter, met een extra hoek van 50 bij 38 cm. Materiaal regel ik zelf, grond is al geëgaliseerd.

Tuinpoort maken

We willen een poort laten maken om onze achtertuin af te kunnen sluiten. Het gaat om een poort die openschuift, 1,50 breed en 2,50m hoog. Bijgevoegd 3 foto's van onze huidige poort. Een dergelijke poort willen we laten maken bij onze nieuwe woning.

Plaatsen lage houten tuinomheining

Wegens buxusmot, buxus verwijderd uit voortuin, nu willen graag rondom (kleine voortuin) houten hekjes plaatsen van ongeveer 6 of 7 meter. Ik ontvang graag een offerte.

Hedera schutting aanleggen

Ik wil 2 x 27 en 1 x 12 meter Hedera schutting laten plaatsen. Graag van hardhout met een paal horizontaal over de hele schutting voor de stevigheid. Palen van 3 meter waarvan 1 meter in de grond

Uitgraven van de tuin

18 m2 grond 25 cm afgraven en daarna uitvlakken. Minigraver past door de poort van 140 cm breed en vanaf zijkant straat tot de tuin is 30 meter Container voor grond kan aan zijkant straat geplaatst worden.

Boomstronk uit voortuin verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk aan de voorzijde van mijn woning kan verwijderen. De stronk staat in een bak, deze bij voorkeur laten staan.

Renoveren van 2 tuinen

Ik wil de volgende tuinklussen van 2 woningen naast elkaar uitbesteden: Erfafscheiding realiseren tussen 2 voortuinen en voorkant voortuinen voor de stoep dmv vaste houten plantenbakken/verhoogde border +_ 40 cm hoog Hierin 1x witte hortensia, verder siergrassen,witte lavendel,buxusmotbestendige buxus, groene bodembedekkers. 1 voortuin verder betegelen grote grijze tegels. Oude tegeltjes moeten er nog uit. Er ligt niet heel veel... wij als bewoners kunnen het gratis brengen bij rova. Buren willen tzt ook achtertuin compleet veranderen. Vnl betegelen, 1 verhoogde border, 1 zijkant schutting, en houten schuur 2x vergroten/doortrekken. Hangt vd offertes af of dat ook nu kan.

Dempen vijver met aarde en zand

Lege vijver van ongeveer 3 m3 dempen met aarde en zand voor latere bestrating.

Achtertuin (50m2) renoveren

Ik wil mijn achtertuin (50m2) laten leeghalen (gras, tegels, klinkers) en afvoeren. Daarna laten bestraten met tegels van 60x60cm. In overleg regelt de vakman de tegels. Ook wil ik 2 diverse plantenbakken in overleg laten realiseren.

Tuin leeghalen en afgraven

Wij willen onze voortuin, ongeveer 4 bij 4 meter helemaal leeg laten halen en afvoeren, inclusief wortels. Het gaat voornamelijk om enkele heesterachtige struiken. Geen gras of tegels.

Afvoeren grind en aanvoeren tuinaarde

We hebben een strook van ongeveer 1,5 x 10 meter met grind, waar we graag tuingrond willen hebben. De grindlaag ligt op zand, dikte 15 - 20 cm, en er liggen nog 2 hopen schoon grind op hetzelfde stuk. Dat willen we graag af laten voeren en dan tuingrond /zwarte aarde ervoor in de plaats. Dit allemaal langs de oprit aan de straat, goed te bereiken.

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. Afsluiting van de poort : 1.50 breed. Deels met een poorthek ( ca 100x 1,80 hoog/ deels 0,50 x 1,80 schutting) O.b.v hout Bij voorkeur huidige omgewaaide constructie ook afvoeren. Palen zitten nog aan de muur en moeten dus ook verwijderd worden.

Tuin egaliseren

Wij willen de achtertuin van 50 m2 laten egaliseren. Er is grond aanwezig wat verwijderd dient te worden. Daarnaast is de tuin voor de helft betegeld, deze tegels dienen ook te worden verwijderd en afgevoerd.

Tuin aanleggen

Zorgen dat de nieuwbouwtuin gereed is om aan te leggen (evt uitgraven, zand storten e.d. ), bestraten en stukje gras. Tuin is 6x7 meter met een schuur van 7m2. Tuin ligt op het westen.

Schutting 3 zijden, en poort

Het plaatsen van een schutting aan 2 lange zijden van de tuin, 8 schuttingdelen per kant. En een poort. Liefst de kosten voor een onderhoudsvrije schutting van composiet of ander antraciet kleurige kunststof.

Tuin afgraven en ophogen met witzand

Graag zou ik een kostenindicatie willen ontvangen voor het afgraven, afvoeren en ophogen met 20 cm witzand van onze achtertuin. Het betreft een nieuwbouwwoning dat alleen toegankelijk is via het binnenterrein met een carport voor de tuin (zie bijlage met voorbeeld). Afmetingen tuin: 8,6 meter lang 5,4 meter breed In de tuin staat een schuur van: 2,5 meter lang 3.0 meter breed

Vernieuwing tegelpad

Om ons appartementengebouw ligt een tegelpad van 2 tegels breed. Omdat dit bij regen veel zand doet opspatten en daardoor kozijnen en ramen vuil maakt willen wij één rij tegels laten vervangen door fijn grind. Het gaat om een totale lengte van 32 meter, dus ongeveer 10 m2. Tegels weghalen en afvoeren, worteldoek inleggen en opvullen met fijn grind.

Snoeien van twee appelbomen bij senior

Snoeien van een kleine appelboom en van een kleine sierappelboom. ZZP-er van harte welkom.