Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amersfoort of directe omgeving.

3284 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amersfoort:

Tuin opknappen

Onze tuin mag wel wat opgeknapt worden (zie foto). We hebben nu hele kleine steentjes waar veel onkruid tussen komt. Hiervoor willen wij in de plaats grotere stenen/tegels. We hebben een stuk kunstgras van circa 6 m2 dat we zelf kunnen neerleggen op de plaats waar het speelhuisje staat (of door u). Verder willen we een nette border voor planten waar nu ook al een border staat. Eventueel een afdakje voor mee privacy bij de schuur (dan kan de border verkleind worden. Hebben jullie ideeën? Ook over de richtprijs?

Bamboeschermen laten monteren

Ik wil ter vervanging van drie kunstofschermen drie nieuwe bamboeschermen op mijn balkon laten plaatsen. Is allemaal goed toegankelijk.

Lange schutting laten zetten

Het plaatsen van zes schermen in een lijn. Naast een vijver dus er is niet heel veel werkruimte. De vijver is circa 8 meter lang. Er kunnen planken op gelegd worden. We hebben er geen haast mee. Het mag in september of oktober uitgevoerd worden.

Afsluiting met gevlochten takken plaatsen

Wij willen graag een afsluiting met gevlochten takken (wilg of hazelaar) laten plaatsen. Een gevlochten wilgen schutting tussen 2 tuinen in van 3,50 meter lang bij 1.80 m hoog. Dit moet uiteindelijk geplaatst worden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar via een achterom.

Tegels

Ik heb een tuin van 30 m2. Daarvan moeten de stenen eruit gehaald worden en de tuin moet 20 cm afgegraven worden en de zand moet afgevoerd worden. Kunt u mij aangeven wat het kost? Moet tussen 24 en 29 mei gebeuren. Alvast bedankt.er past geen graafmachine in de tuin.

Coniferen toppen en scheren

Aan de zij- en achterkant van de tuin staan circa 15 meter coniferen die getopt moeten worden tot 3 meter (nu 6 meter). Na toppen scheren van de coniferen en afvoeren tuinafval. Datum uitvoering in overleg.

Tuinschutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten verwijderen van een schutting. De palen staan met beton in de grond. Het gaat om 5,5 schuttingsdeel en 7 palen. Daarnaast willen wij een aparte offerte voor het opnieuw plaatsen van een nieuwe schutting zonder dat er gebruik gemaakt wordt van beton. Er zal ook een poortdeur geplaatst moeten worden.

Terras vergroten en graszoden vervangen

Graag willen wij 2 klussen gaan uitbesteden: 1. Nieuwe graszoden voor stuk gras van 7 bij 3 meter. De oude graszoden moeten worden weggehaald en afgevoerd. 2. Uitbreiden van klein terras. Het betreft een stuk van 1.30 bij 3 meter of iets groter als dat net beter met tegels uitkomt, met tegels van 40 bij 40 cm. Zomers staat hier een vast zwembad.

Tuin egaliseren en sierkiezels aanleggen

Ik wil wat klussen uit laten voeren in mijn tuin. Het gaat om het verwijderen van planten, egaliseren, het plaatsen van worteldoek en siergrind en het afvoeren van afval (planten en wortels). De tuin is 4 x 5 meter. Tuin ligt aan straatzijde weg.

Tuin uitgraven en klapzand erin

15 m2 uitgraven 14 cm en met klapzand erin en grond afvoeren ik zou graag een prijs opgave hebben

Tuinen afgraven en vullen met zand

We willen graag onze tuinen laten afgraven en opvullen met wit zand. Het gaat om 5 woningen. De tuinen zijn 5,5 bij 7 meter.

Tuin afgraven en zand storten

Onze tuin, terras en pad, dient 15 cm afgegraven te worden en opgevuld met zand. De tuin is bereikbaar via een pad langs de schuren van 1.50 meter breed. Bij tevredenheid zal er in een later stadium het terras aangelegd kunnen worden met tegels van 60 X 60 cm, 5,40 bij 3.50 meter, en een pad aangelegd met klinkers waalformaat.

Schutting en tuindeur herstellen

In de tuin moeten de schutting en tuindeur hersteld worden. Deze zijn omgewaaid door de storm. Er moeten nieuwe palen (die ik zelf wel wil kopen) geplaatst worden, waaraan schutting en deur opnieuw bevestigd moeten worden. Gaat om twee schuttingen die bevestigd worden aan 1 paal en 2 muurdelen en een deur die bevestigd wordt aan 1 paal en de muur. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De deur is 90 bij 180 cm.

Tuin afgraven en ophogen

Wij wonen sinds kort in een onze nieuwbouwwoning in Amersfoort. Onze tuin is ongeveer 8 meter lang en 5,5 meter breed. Nu willen wij graag onze tuin laten afgraven en aanvullen met nieuw zand. Mogelijk dat wij dit samen met onze 4 buren willen doen. In totaal zou dit neerkomen op zo'n 250 m2 tuin. Wij zijn benieuwd wat dit ongeveer zal kosten.

Nieuwe schutting ter vervanging plaatsen

Het gaat om het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van een nieuwe houten schutting. Lengte: 3.70 meter, hoogte: ongeveer 2 meter. Met palen in de grond (niet in beton).

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om 5 nieuwbouwtuinen van totaal ongeveer 250 m2 af te graven en op te hogen. Er staan nog geen schuttingen dus het geheel is makkelijk te bereiken. Kan het ophogen bestaan uit zand en aarde?

Schutting vernieuwen in de achtertuin

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een lengte van 5,3 meter, inclusief poort. Hiervoor heb ik de Douglas schutting 180 x 180 cm en bijbehorende poort besteld. Graag wil ik ook een slot op de poort laten zetten, zodat deze van buitenaf gesloten kan worden. Graag zou ik de oude schutting laten verwijderen en afvoeren. Deze klus kan vanaf 22 maart uitgevoerd worden.

Tuin op laten hogen

Ongeveer 10 bij 7 meter ophogen 10 cm gemiddeld

Tuin afgraven en egaliseren

Bij 3 woningen dient de tuin te worden afgegraven en geegaliseerd. Afmeting tuinen van 1 woning : Achter 9 x 5,2 m Voor 5,2 x 5,4 m Er is een hoekwoning bij dus er kan met grote machines gewerkt worden. Wel moeten dan een rij haagjes even weggehaald en later weer terug geplaatst worden. Bij voorkeur contact per mail of via whatsapp

Grenen of Douglas houten schutting plaatsen

In de tuin moet een schutting worden geplaatst van 8,50 meter bestaande uit 21-planks grenen of douglas houten schuttingdelen en -palen. In de offerte verwacht ik dat alle kosten worden meegenomen: zowel het plaatsen van de schutting, levering van de materialen en materiaalkosten als ook het afvoeren van afval en restproducten.

Schutting vervangen, gras verwijderen en graszoden plaatsen

Het betreft het plaatsen van 4 schuttingsdelen van 2.20 meter breed en 1.80 meter hoog. Verder dient er een border van 4 meter lang en 1 meter diep verwijderd te worden. De rand van de ze border bestaat uit 4 stapelblokken. Het oude gras dient te worden verwijderd en graszoden geplaatst. De lengte zal 2.60 meter gaan worden en de breedte 3.50 meter. Er moet een kleine boom verwijderd worden en een aantal struiken. Langs de schutting zou ik graag een kiezelrand willen. De ideeën wat ik wil heb ik alleen zou ik graag eens van gedachte wisselen met een vakman om de mogelijkheden samen te bespreken.

Tuinschermen laten plaatsen

6 meter scuting plaatsen en duer er in maken palen in beton storten voor steevigheit een regt stuk oude halen we selv er uet ook guede sloten plaatsen

Tuin schuttigen plaatsen

Ik ontvang graag een offerte van u ter informatie.

Dakterras Amsterdam aankleden

Ik zou graag informeren of het mogelijk is om op de korte termijn (de week van 12 maart) een dakterras in Amsterdam aan te kleden. Ik heb hierover de volgende info: Over het dakterras Namens Nederlands design-label ben ik bezig met de inrichting van een dakterras bij een van onze dealers in Amsterdam. Het terras zal gevuld worden met een huisje, onze producten, groen en verdere aankleding en ik ben benieuwd of jullie ons hierbij kunnen helpen. Een ontwerp is al gemaakt, het gaat vooral om de aankleding. Indien mogelijk zou ik graag een prijsopgave ontvangen waarin volgende punten meegenomen worden: - Groen langs de zijkanten 2x > links en rechts (weet niet precies welk groen, maar iets wat in bakken op de rand staat en naar beneden hangt kan mooi zijn denk ik, in de tekening die we eerder hebben gekregen was het best wel vol wat wel mooi kan zijn)(niet perse klimop…) —> hiervoor graag een optie geven - ‘Boom-achtige’ grote struiken/groen 3x in bakken (groene cirkels in tekening) —> hiervoor graag een optie geven - Bakken voor de boom-achtige groene delen, die hebben wij zelf niet - Hangend buiten groen voor ‘in het weltevree huisje’ (wij ontwikkelen zelf een huisje, ik zal een foto meesturen) aankleding van de ‘wanden’ hiervan. Graag een goede suggestie hiervoor. - grind antraciet donker > met ondergrond waar dit goed in blijft liggen Verder is het op een dak en zal er een moment zijn waarop er een kraan/lift beschikbaar zal zijn die de producten naar boven kan takelen. Dit zal in de week van 12 maart zijn (we hebben een kleine uitloop als back up, maar mijn voorkeur gaat uit naar de week van 12 maart in verband met onze verdere planning), en zal tegelijk met alle andere producten zijn. Een strakke planning dus! In de bijlage zal ik de plattegrond bijvoegen en een foto van het huisje.

Schutting herstellen of vernieuwen

Ik wil mijn schutting opnieuw laten maken, de poort is nog goed, maar de schutting zelf niet. Het gaat om een schutting met een lengte van ongeveer 10 meter. Ik wil graag een houten schutting, ik heb een budget van 1600 euro. De schutting is omgevallen door storm. Het is een tuinafscheiding, graag een herstelnota opmaken. De achtertuin is goed toegankelijk.