Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Amersfoort of directe omgeving.

3281 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleg voor en achter, drainage ophogen bestrating, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin grond weghalen+zand+bestraten, tuin aanleggen, aanleg tuin, achtertuin herinrichten, aanleggen tuin nieuwbouw huis, afgraven en zand storten, aanleggen terras, tuinhuis, ondervloer en schutting zetten, schuurtje met overkapping bouwen, tuin renoveren, tuin vernieuwen en plaatsen schuur, tuin renoveren, composiet leggen op een dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Amersfoort:

Boomstronken verwijderen

Ik wil 4 stronken weg laten halen van 20, 35, 40 en 45 cm in diameter. Ik regel zelf het puin.

Schuttingen plaatsen

Ik wilde vragen wat het gaat kosten om schuttingen te plaatsen breed 265 hoog 180 dan moet 2 scherm hebben .

Boom kappen

Ik heb een krulwilg van 5-6 meter hoog en de stam heeft een doorsnee van 28 cm. Hij moet verwijderd worden want hij is ziek. Wat zijn de kosten van alleen kappen want het hout ruim ik zelf op in de kachel. Gr. Conny

Achtertuin opknappen

Achtertuin aan beide kanten nieuwe schutting en deur. Zijkanten stenen bakken (muurtje) maken, waar planten in kunnen. Middenstrook egaliseren en kunstgras leggen. Afmetingen tuin zijn 12 m (linkerkant), 9 m (rechterkant) en breedte 5 m. Er is een poort.

Nieuwe achtertuin ontwerpen

Achtertuin ontwerpen, nieuwe schuttingen, bestrating en beplanting.

Deel tuin egaliseren en graszoden leggen

Graag een deel van onze tuin egaliseren en graszoden aanleggen (ongeveer 15m2)

Schutting met een deur plaatsen

Wil graag de schutting die mijn moeder via de GAMMA koopt, laten plaatsen. Voor achtertuin, met drie schermen en een deur met slot. Alles is al ingekocht, moet nog bezorgd worden. Kan zo snel mogelijk geplaatst worden, mag doordeweeks of in het weekend. Het gaat om drie delen van 180 bij 180 en een deur van 100 bij 180 cm.

Grond afgraven en afvoeren

Grond afgraven 18m2 + 9m2 en afvoeren tbv beton storten. Tevens conifeer van ca 5 a 6 meter kappen en afvoeren. Locatie Ermelo

Schutting plaatsen en bestraten

We willen graag onze schutting vervangen, daarnaast willen we de tuin opnieuw laten bestraten. De tuin is ongeveer 10 bij 5-6 meter. De schutting willen we graag op 1 hele zijde (8 meter,) een achterkant en een halve zijkant. Ook wil ik graag een poort laten plaatsen. Oude schutting en huidige bestrating moet nog verwijderd worden. Eventueel kunnen we dat zelf verwijderen, graag in overleg.

Plaatsen van vijf tuinschermen

Het plaatsen van 5 tuinschermen (schutting van 1.8 bij 1.8 m) in de grond met paalpunthouders en het verwijderen van een laurierstruik indien schutting niet achterlangs kan. Foto kan ik sturen. Materiaal wordt aangeleverd inclusief beslag en materialen.

Tuin afgraven

De tuin van onze nieuwbouwwoning dient te worden afgegraven ten behoeve van deels houten vlonders, deels bestrating. Totaal oppervlak ongeveer 40 m2.

Tuin opknappen

Onze tuin mag wel wat opgeknapt worden (zie foto). We hebben nu hele kleine steentjes waar veel onkruid tussen komt. Hiervoor willen wij in de plaats grotere stenen/tegels. We hebben een stuk kunstgras van circa 6 m2 dat we zelf kunnen neerleggen op de plaats waar het speelhuisje staat (of door u). Verder willen we een nette border voor planten waar nu ook al een border staat. Eventueel een afdakje voor mee privacy bij de schuur (dan kan de border verkleind worden. Hebben jullie ideeën? Ook over de richtprijs?

Bamboeschermen laten monteren

Ik wil ter vervanging van drie kunstofschermen drie nieuwe bamboeschermen op mijn balkon laten plaatsen. Is allemaal goed toegankelijk.

Lange schutting laten zetten

Het plaatsen van zes schermen in een lijn. Naast een vijver dus er is niet heel veel werkruimte. De vijver is circa 8 meter lang. Er kunnen planken op gelegd worden. We hebben er geen haast mee. Het mag in september of oktober uitgevoerd worden.

Afsluiting met gevlochten takken plaatsen

Wij willen graag een afsluiting met gevlochten takken (wilg of hazelaar) laten plaatsen. Een gevlochten wilgen schutting tussen 2 tuinen in van 3,50 meter lang bij 1.80 m hoog. Dit moet uiteindelijk geplaatst worden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar via een achterom.

Tegels

Ik heb een tuin van 30 m2. Daarvan moeten de stenen eruit gehaald worden en de tuin moet 20 cm afgegraven worden en de zand moet afgevoerd worden. Kunt u mij aangeven wat het kost? Moet tussen 24 en 29 mei gebeuren. Alvast bedankt.er past geen graafmachine in de tuin.

Coniferen toppen en scheren

Aan de zij- en achterkant van de tuin staan circa 15 meter coniferen die getopt moeten worden tot 3 meter (nu 6 meter). Na toppen scheren van de coniferen en afvoeren tuinafval. Datum uitvoering in overleg.

Tuinschutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten verwijderen van een schutting. De palen staan met beton in de grond. Het gaat om 5,5 schuttingsdeel en 7 palen. Daarnaast willen wij een aparte offerte voor het opnieuw plaatsen van een nieuwe schutting zonder dat er gebruik gemaakt wordt van beton. Er zal ook een poortdeur geplaatst moeten worden.

Terras vergroten en graszoden vervangen

Graag willen wij 2 klussen gaan uitbesteden: 1. Nieuwe graszoden voor stuk gras van 7 bij 3 meter. De oude graszoden moeten worden weggehaald en afgevoerd. 2. Uitbreiden van klein terras. Het betreft een stuk van 1.30 bij 3 meter of iets groter als dat net beter met tegels uitkomt, met tegels van 40 bij 40 cm. Zomers staat hier een vast zwembad.

Tuin egaliseren en sierkiezels aanleggen

Ik wil wat klussen uit laten voeren in mijn tuin. Het gaat om het verwijderen van planten, egaliseren, het plaatsen van worteldoek en siergrind en het afvoeren van afval (planten en wortels). De tuin is 4 x 5 meter. Tuin ligt aan straatzijde weg.

Tuin uitgraven en klapzand erin

15 m2 uitgraven 14 cm en met klapzand erin en grond afvoeren ik zou graag een prijs opgave hebben

Tuinen afgraven en vullen met zand

We willen graag onze tuinen laten afgraven en opvullen met wit zand. Het gaat om 5 woningen. De tuinen zijn 5,5 bij 7 meter.

Tuin afgraven en zand storten

Onze tuin, terras en pad, dient 15 cm afgegraven te worden en opgevuld met zand. De tuin is bereikbaar via een pad langs de schuren van 1.50 meter breed. Bij tevredenheid zal er in een later stadium het terras aangelegd kunnen worden met tegels van 60 X 60 cm, 5,40 bij 3.50 meter, en een pad aangelegd met klinkers waalformaat.

Schutting en tuindeur herstellen

In de tuin moeten de schutting en tuindeur hersteld worden. Deze zijn omgewaaid door de storm. Er moeten nieuwe palen (die ik zelf wel wil kopen) geplaatst worden, waaraan schutting en deur opnieuw bevestigd moeten worden. Gaat om twee schuttingen die bevestigd worden aan 1 paal en 2 muurdelen en een deur die bevestigd wordt aan 1 paal en de muur. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De deur is 90 bij 180 cm.

Tuin afgraven en ophogen

Wij wonen sinds kort in een onze nieuwbouwwoning in Amersfoort. Onze tuin is ongeveer 8 meter lang en 5,5 meter breed. Nu willen wij graag onze tuin laten afgraven en aanvullen met nieuw zand. Mogelijk dat wij dit samen met onze 4 buren willen doen. In totaal zou dit neerkomen op zo'n 250 m2 tuin. Wij zijn benieuwd wat dit ongeveer zal kosten.