Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht.

2157 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

dinsdag 26 mei 2020

Waterput in de tuin slaan

waterput slaan voor besproeiing
maandag 25 mei 2020

Waterput in de tuin slaan

Waterput slaan voor het besproeien van grasland, Grasveld van ongeveer 100 m2. Het is toegankelijk. Alle materialen die hier voor nodig zijn heb ik niet, deze graag meenemen, zoals waterpomp enzv
zondag 24 mei 2020

Renovatie tuin (schutting , overkapping, advies)

Vanwege de verhuizing willen we de tuin aanpakken er moet aan een kant een nieuwe schutting en we willen graag een overkapping aan het huis.en wat plantjes en een boompje dat we nu al hebben verder weten we het niet zo dus misschien kan jij ons daarbij helpen
zondag 24 mei 2020

Waterput met pomp voor de tuin

Ik wil graag een offerte voor een simpele waterput met pomp voor de tuin.
zaterdag 23 mei 2020

Trampoline ingraven en kunstgras leggen

We willen onze tuin renoveren. Het gaat om een stuk van 4x4 meter (tuin is ca. 55 m2) wat we willen (laten) aanpakken. Daar willen we kunstgras en een trampoline in. Er zullen een paar tegels van 1x1m verplaatst moeten worden. Het is een tuin met harde kleigrond. Een trampoline hebben we nog niet uitgezocht. Voorkeur gaat uit naar een ronde, maar misschien is een rechthoekige een betere keuze. Graag een vrijblijvende offerte per e-mail.
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

ik ben al begonnen met boren, kom niet verder, zit nu al op 3 meter diep, wat ik wil: een buis 110 mm voor beregenen van tuin diepte ? ws een 6 a 7 meter voldoende.
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan

Wij willen een waterput met installatie in onze tuin. Graag komen wij in contact voor een offerte
vrijdag 22 mei 2020

Fris, onderhoudsvrij en betaalbare terras aanleggen

Tuin ~55 m2, heeft gezellig fris terras nodig aan aangrenzende tuindeur en nette achterkant. Wij hebben geen lol in tuinieren!!
donderdag 21 mei 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Betreft een waterput voor drinkwater, als alternatief voor aansluiting op het waternet. De tuin hoort bij een oud huis uit 1890 en heeft daarom een "man-gat" met daarin onze water-hoofdkraan en water-meter. Het zou natuurlijk ideaal zijn als de punt op die plek geslagen kan worden. We denken dat (vanwege de benodigde diepte omdat we drinkwater willen) een hydrofoorpomp nodig zal zijn (maar we laten ons graag informeren). Wij willen ook graag ondersteuning bij het aanvragen van de vergunning, KLIC-meldingen en andere door overheden gestelde vereisten. Tevens moet er een voorziening komen waarmee zowel de pomp/put alsook het leidingnet water blijft aanvoeren aan onze woning. Laten we bespreken hoe dat zou moeten en kunnen werken. De (potentiële) opdracht is dus wel iets meer dan alleen maar het slaan van de put. We horen graag van u.
donderdag 21 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een put in mijn achtertuin Laten slaan. Heb eventueel ook twee buren die het gelijktijdig willen. Kan geen grote vrachtwagen bij ons komen. Eventueel ook pomp leveren en aansluiten. Dit is puur ter bereging à 1200 m2 tuin.
donderdag 21 mei 2020

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.
woensdag 20 mei 2020

Plaatsen nieuwe schutting en poortdeur

Plaatsen schutting. Nu bestaande uit 3 kant-en-klare schutting delen (volgens mij 180 bij 180 cm). Eventueel ook plaatsen van poort. Voorkeur stevig materiaal.
woensdag 20 mei 2020

Nieuwe tuindeur plaatsen

Graag laat ik een nieuwe tuindeur plaatsen van 84 cm breed en 1.95 cm lang. De deur komt uit op een poort. De tuindeur laat ik graag weghalen en afvoeren door jou.
woensdag 20 mei 2020

Houtbeton schutting laten plaatsen

Graag laten wij onze schutting vervangen. Deze is 18 meter lang, hoek 3 meter en hoek 1,5 meter. De huidige halen wij weg, de nieuwe moet achter oude komen. Het moet doorkijkvrij zijn en wij willen de schutting van hout met betonnen palen.
woensdag 20 mei 2020

Terras achtertuin leggen

Graag laat ik een terras maken in een achtertuin bij een nieuwe woning. Keramische tegel met een beton achterkant. Maat tegels 60 x 60 cm of 30 x 60 cm. Gaat in totaal om 22 m2. Tegels regelen wij zelf.
dinsdag 19 mei 2020

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.
dinsdag 19 mei 2020

Tuin opknappen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen die onderhoudsvrij is De tuin is 28m2
dinsdag 19 mei 2020

Plaatsen tuin afscheiding

Tuin afscheiding met aan onderzijde graniet 2 plaatsen en 2 schermen 90 cm met gaas Totaal 2 mrt hoog de lengte is 8.68 mrt daarna poort deur totale lengte 9.975mtr Houtsoort geïmproviseerd
dinsdag 19 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij willen samen met onze buren een nieuwe gezamenlijke schutting laten plaatsen, in deze schutting moet 1 stuk komen waarbij het bovenste gedeelte open is. En beide een stuk schutting met poort aan de kant van de brandgang. De afmetingen staan op bijgevoegde situatie schets. Op verzoek kunnen we een aantal foto’s sturen van de situatie.
maandag 18 mei 2020

Erfafscheiding realiseren

Graag zou ik bij onze zijtuin een stukje erfafscheiding willen (laten) realiseren. Het gaat om een totale lengte van ± 4,15 meter tussen beplanting (straatzijde) en praktijkruimte (woningzijde). Naast de woning zouden we ook graag een tuinpoort (1,00 m breed) zien. Ik heb één en ander geschetst. Een foto van de huidige situatie heb ik beschikbaar. Voorkeur gaat uit naar betonen palen en onderzijden, met hierop hardhouten (of andere duurzame houtsoort) schermen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Mochten er vragen zijn dan hoor ik het uiteraard ook graag.
maandag 18 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting weghalen en nieuwe plaatsen. Oude troep meenemen. 7 meter lang, 4,5 meter kopse kant.
zondag 17 mei 2020

Waterbron slaan voor beregening van de tuin van ongeveer 700 m2

Ik wil graag een waterbron laten slaan in de achtertuin, bij voorkeur inclusief leveren van pomp. Voor beregening van de tuin van ongeveer 700 m2. Deze is niet bereikbaar met groot materiaal. Graag offerte per mail.
zondag 17 mei 2020

Een voor- en achtertuin renoveren

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij, samen met onze 2 jonge kinderen, graag onze tuin laten aanleggen. We hebben een voortuin (~15 m²) en achtertuin (~50 m²). De grond dient daarnaast nog te worden afgegraven. Qua ontwerp en inrichting hebben we een globaal idee, maar zoeken nog naar enige input. Het gaat in ieder geval om grotendeels ophogen zand, deels aarde, bestrating, gazon en eventuele beplanting. De achtertuin is bereikbaar per achterom.
zaterdag 16 mei 2020

Huidige vlonderterras, laten vervangen door een betongestort terras (60m2)

Huidige vlonderterras, laten vervangen door een betongestort terras (60m2). Hoogte ca 6cm boven maaiveld. Het nieuwe terras moet geschikt zijn om later een veranda op te bouwen.
vrijdag 15 mei 2020

Hardhouten vlonder aanleggen deels over het water

Wij hebben een overtuig aan het water van 8 meter breed bij 7 meter. Wij willen graag een hardhouten vlonder van 5 meter breed en 3 meter diep waarvan 1 meter over het water. Graag zien we een offerte tegemoet. De tuin is net opgeleverd en hebben nu alleen gras, wel een goeie beschoeiing, maar dat is het enige. Er is makkelijk bij te komen.

Partners

Partners van Casius