Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht.

2144 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

vrijdag 28 februari 2020

Schutting plaatsen

Wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 hele schuttingenpanelen van 180cm en een stukje van 77 cm. De wens is hardhout met betonpalen.
donderdag 27 februari 2020

Schutting vervangen

Mijn schutting is beschadigd door de storm, en daarom wil ik hem graag verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Ik weet niet precies wat de maten zijn. De nieuwe schutting moet van hout zijn. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 24 februari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Tijdens de storm is een grote boom + 10 m op onze schutting gevallen. De schutting bestaat uit 4, in beton staande, pilaren. Aan de rechterkant zit een poort. Over de breedte van ongeveer 4.5 m zijn Rabat planken bevestigd en een poort van ongeveer 1 m. De nieuwe schutting zou ik van hout willen hebben. Ik weet niet of de schutting gerepareerd en recht gezet kan worden, of dat er een hele nieuwe moet komen. De boom is vanuit onze tuin precies op de 2e pilaar van links gevallen en heeft met zijn gewicht de totale schutting inclusief poort verbogen. De boom is inmiddels verwijderd.
zondag 23 februari 2020

Tuin inrichten en aanleggen

Hoi, wij hebben een kleine tuin van zo'n 25m2. We willen meer schaduw creëren, bv door een pergola, andere planten/boompje. Ook bestrating aanpassen zodat er meer plek komt voor planten. Ben benieuwd of jullie hiermee kunnen helpen en wat de kosten ongeveer zijn.
zondag 23 februari 2020

Betongaas schutting plaatsen met deur

In onze achtertuin willen wij graag een betongaas schutting plaatsen, met hardhouten palen. Tevens met een hek, lengte ongeveer 4 meter. De ene kant staat een overkapping de andere kant is een heg. Het kan dus maar aan een kant ergens aan bevestigd worden. het huidige kippenhok verplaatsen wij zelf zodat de vakman zijn klus uit kan voeren. De locatie is toegankelijk via een achterom. Graag de kosten met en zonder materiaal.
zondag 23 februari 2020

Oud grinddek van 200 m2 vervangen

In onze voortuin ligt een oud grinddek. Dit is verzadigd met zwart zand en onkruid. Het grinddek heeft een oppervlakte van zo'n 200 m2. Ik vermoed dat het op vele plaatsen ca. 20-40 cm diep ligt. In zijn totaliteit dus 40-80 m3. Graag zouden wij dit grind laten renoveren. We staan open voor zowel vervangen door bestrating als vervangen door nieuw grind. Indien mogelijk zouden we het graag laten reinigen.
vrijdag 21 februari 2020

Nieuwe dakterras aanleggen: opmaat gemaakte plantenbakken, vlonders leggen en dakconstructie checken

Wij zouden graag een nieuw dakterras willen laten aanleggen inclusief op maat gemaakte plantenbakken. Het gaat om 60 m2. Wij willen nieuwe hardhout vlonders en plantenbakken waarin een beetje water blijft staan, maar dat het overtollige water afloopt. Is dat mogelijk? Zie foto's van huidige staat. Momenteel staan de plantenbaken nu op rand van het dak, maar wij willen de nieuwe plantenbakken iets kleiner en smaller hebben en op het dak zelf plaatsen. Daarvoor vragen wij ons af of het dak sterk genoeg is om op andere plekken plantenbakken te plaatsen. Zou u de kosten voor het verwijderen apart willen benoemen op de offerte? Mochten wij door u het huidige dakterras laten verwijderen, zou daarna eerst een dakdekker moeten langskomen om de dakbedekking te vernieuwen, waarna het nieuwe dakterras gelegd kan worden.
donderdag 20 februari 2020

Schutting plaatsen

Een rechte schutting van ca 10 a 11 meter. Hoog 2 meter Inclusief plaatsen, Hout of hout/beton.
donderdag 20 februari 2020

Schuttingen ven elke 9m lang

Wij willen graag twee schuttingen plaatsen van elk 9m lang. De uitstraling zoals de eerste afbeelding op de jullie pagina over schuttingen (beton onder en hout er boven) vinden we mooi. Misschien zijn er meerdere buren die dezelfde schutting willen. Hoeveel kost het per extra schutting van 9m?
dinsdag 18 februari 2020

Betonnen tuinmuurtjes

Wij willen graag planten borders maken in onze tuin in twee soorten 1- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 2,5 m. 1b- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 1,5 m 2 rechte muurtjes 2 stuks van 20 cm hoog en 10 cm breed 3 m lang 2b muurtje van 20 cm hoog en 10 cm breed met een hoek van 3 m
maandag 17 februari 2020

Schutting vervangen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen en afvoeren. Het gaat om ongeveer 20 meter. Ik wil een houten schutting.
maandag 17 februari 2020

Omgevallen boom in tuin verwijderen

Omgevallen boom in mijn tuin verwijderen, zie foto. De locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren.
zondag 16 februari 2020

Tuin uitgraven, nieuw zand, egaliseren

Ik ben opzoek naar een partij die onze tuin/gras kan omploegen, uitgraven (circa 20 cm diep), nieuw zand kan leveren en kan egaliseren. Het gebied waar het om gaat is circa 500 m2 groot. (eventueel) de tuin is goed toegankelijk voor grotere machines. Ik ben benieuwd of jullie hierin iets kunnen beteken en hoe wij dan eventueel tot een opdracht kunnen komen. Hierbij een foto van de tuin. Het gaat ook nog om een stuk voor en achter het huis. Er ligt nu met name oud gras, de bestrating haal ik er zelf al uit. Bij voorkeur het omploegen, egaliseren binnen nu en 4 weken. Qua tijden/dagen is alles mogelijk, ik ben hierin erg flexibel. Als het handig is wil ik zelf ook wel meehelpen.
zondag 16 februari 2020

Het laten opkrikken van een chalet

Ik zoek een vakman die mijn chalet weer waterpas kan krikken. Het gaat om een chalet van 70 m2 wat ongeveer 7 cm verzakt is. Welke werkwijze het best gebruikt kan worden bespreek ik graag met de vakman.
zaterdag 15 februari 2020

Oude tegels eruit en deel van bestaande beplanting eruit en daar grote vierkante tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn oude tegels en beplanting eruit kan halen en afvoeren. Graag zou ik dan willen dat er nieuwe tegels komen en worden gelegd. Het gaat om ongeveer 30-40 m2
vrijdag 14 februari 2020

Oprit opnieuw tegelen

Ik wil de oprit opnieuw tegelen. In de bijlage staan de gewenste afmetingen en tegels. Nu hebben we tegels liggen, deze moeten verwijdert en afgevoerd moeten worden. Ik heb ook nog een detail tekening.
donderdag 13 februari 2020

Terug en rechtzetten van schutting op geplaatste bandjes

Door de storm is mijn schutting van de bandjes afgeschoten en er achter gekomen. Graag wil ik de schutting weer herplaatst hebben op de bandjes het betreft het achterste gedeelte van de schutting 10 meter lang. Tevens zou ik graag willen dat de palen waaraan de schutting bevestigd is nagekeken worden of deze nog goed staan.
woensdag 12 februari 2020

Schutting realiseren met pilaren en gaas voor beplanting

Beste heer/mevrouw, Graag wil ik een schutting laten plaatsen tussen de tuin van mijn buren en mijn tuin. Heb een schets toegevoegd wat het idee is. Nu staat er nog een heg dat verwijderd en afgevoerd moet worden. De schutting zal ongeveer 10 meter lang worden met 5 stenen pilaren (2 meter hoog, breedte circa 40 cm) en daartussen steeds een tuingaas-soort (1.80 meter hoog, breedte circa 1.80 meter) waar weer groene klimop-planten tegenaan moeten gaan groeien. Het idee is er, nu nog de uitwerking en daar heb ik hulp bij nodig! Hoor graag van u.
woensdag 12 februari 2020

Schutting met stormschade herstellen

Goedendag! Er zijn 3 palen afgebroken van mijn begroeide schutting door de storm (zie foto's). Herstellen of vervangen van de palen en verstevigen van de schutting tegen een toekomstige storm. Gaat om een verzekeringskwestie.
dinsdag 11 februari 2020

Tuinschutting vervangen

De schutting is bij de storm van 9 februari om gevallen er moet nu een nieuwe geplaatst worden. Lengte 3 delen van 180 x 180 cm waarvan 1 deel in de breedte op maat gemaakt dient te worden. Er zijn 3 palen nodig daar 1 paal is getordeerd. De huidige schutting moet verwijderd worden en afgevoerd. Locatie is toegankelijk.
dinsdag 11 februari 2020

Betonnen schutting met houten schermen

Graag een offerte voor het plaatsen van een beton/houten schutting van 7,8 meter lang en een poort van een meter breed. Incl plaatsen. De oude schuttingen verwijderen we zelf.
dinsdag 11 februari 2020

Omgewaaide schutting vervangen

Door de storm is mijn schutting omgevallen, er moet een nieuwe schutting van 20 meter geplaatst worden. Dus ik wil graag een offerte voor totaalprijs dus inclusief materialen, verwijderen, afvoeren en arbeid kosten.
maandag 10 februari 2020

Tuin renoveren en tevens vervanging schuur

Graag zou ik een offerte willen voor een renovatie van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55m2. Zie foto. Er staat een houten blokhut op die aan vervanging toe is. Deze willen wij vervangen voor een houten schuur 240 x 240 cm met plat dak. Tevens betekend dit dat deze schuur kleiner is dan de huidige en hierdoor ontstaat er ruimte achterin de tuin. Om het gat te dichten komt er een schutting Deur op de plek waar er ruimte ontstaat. De huidige bestrating willen wij graag opnieuw aangelegd hebben en een strook kunstgras aan de linkerzijde van de tuin. De huidige beplanting her positioneren.
maandag 10 februari 2020

Schutting plus plaatsen

Schutting van de tuin aan een kant plaatsen. Ongeveer 6-7 schuttingendelen verdeeld over 10 meter. 1.80 hoog. Met een goede fundering, omdat ik op een hoekwoning woon, waait er steeds een schuttingdeel uit, tijdens een storm. Hier wil ik een goede prijs=kwaliteit oplossing voor.
zondag 9 februari 2020

Tuin renovatie

De tuin is aan een gehele renovatie toe. Nieuwe schutting aan de zijkant en achterkant. Alles eruit en alles netjes dicht straten en een overkapping plaatsen. Ik ben op zoek naar 1 partij die het wil doen. Gaat om 45 m2, de schutting zal 9 meter worden, aan de achterzijde 2,5 meter met een overkapping en een deur. Al het materiaal ook afvoeren.

Partners

Partners van Casius