Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht.

2122 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

vrijdag 20 september 2019

Offerte schuttingen met rotsmotief

Graag wil ik een offerte opvragen voor de levering en plaatsing van een schutting met rotsmotief. Van bovenaf gezien dient de schutting in een T-vorm geplaatst te worden met twee poorten aan de korte kant. Eén poort voor mij en de andere voor mijn buurman voor toegang tot de tuin. De afmetingen zijn ongeveer: Lengte: 9 meter (hier dienen 5 schuttingen van 1,80 met een rotsmotief geplaatst te worden) breedte: 5 meter (waarbij aan ieder uiteinde een poort van een meter geplaatst dient te worden). Verder willen wij graag de volgende samenstelling: Houtsoort: grenen Kleur rotsmotief: antraciet Kleur betonnen palen: antraciet Daarnaast hoor ik graag van u of de prijs per meter schutting daalt indien er wordt gekozen voor houtsoort vuren, douglas of hardhout in plaats van grenen. Indien ja, hoeveel bedraagt dit verschil per soort? Ik zie graag uw offerte tegemoet.
vrijdag 20 september 2019

Tuindeur en schutting vervangen zodat het past bij de rest

Onze tuindeur en hek zijn kleiner dan de rest van de schuttingen etc in onze taar. Ik wil graag dat dit door u wordt aangepast. Het gaat om een breedte van 2,35 waar de deur en schutting moet komen, het moet ongeveer 2 meter hoog worden zodat het overeenkomt met de schutting van de buren. Our garden door and the fence next to it are shorter then the rest of the fences in the garden. I want you to change this door and the fence next to it to taller ones (just like the other fences). Width of the fence and the door together is 235cm. I would like to have the same height with the neighbors' fences which is around 200cm. I want them to be installed by you. And, I have not bought the door or the fence yet. So, if you sell or have a recommendation about where and what to buy, I would appreciate it. Can you give me an indication about the procedure and the estimated cost as soon as possible?
maandag 16 september 2019

Houten schutting plaatsen

Graag zouden we een houten schutting aan de achterzijde van 11 meter laten plaatsen met daarin een deur. Houten schutting krijgt een zijkant van 6 meter. Graag de goedkoopste houten schutting. Er staan nu momenteel een paar palen met staaldraad. Dit kunnen we zelf weghalen. Afvoeren hoeft niet. Er is heel eenvoudig te komen met een achterom.
zaterdag 14 september 2019

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Wij willen onze tuin egaliseren van 40 vierkante meter om vervolgens een deel van de tegels samen met nieuwe tegels opnieuw aan te leggen. Er liggen nu tegels en grind. Dit zou dan afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig.
vrijdag 13 september 2019

Een trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier die een gat kan uitgraven in mijn achtertuin ten behoeve van een trampoline. De trampoline heeft een doorsnede van 320 cm en moet in het midden ongeveer 70 cm diep zijn. Daarnaast wil ik graag dat er een soort van schotten tegen de zijkant worden geplaatst in verband met verzakking. De tuin is waarschijnlijk bereikbaar met een klein kraantje.
dinsdag 10 september 2019

Beplanting verwijderen en gras plaatsen

Wij hebben een enorme tuin, maar geen groene vingers. Wij willen graag meer gras in de tuin i.p.v. beplanting zodat de jongens kunnen voetballen en onderhoud minimaal is. De beplanting ook graag afvoeren. De tuin is ongeveer 600 m2.
zaterdag 7 september 2019

Kunstgras leggen en tegels leggen

Kunstgras leggen 3.6 bij 4 m en eventueel tuintegels leggen van 6.5 bij 1.2 meter.
zaterdag 7 september 2019

Wortels van een rododendron verwijderen

De wortels van een rododendron moeten worden verwijderd. Op deze plek komt namelijk een andere struik.
zaterdag 7 september 2019

Oprit en tuin extra paden bestraten en terras uitbreiden

Wij willen enkele extra paden laten bestraten in onze tuin. Het terras uitbreiden (er liggen nu cobblestones, maar er moeten meerdere gelegd worden). De oprit waar nu wit grind op ligt, willen we ook bestraten met cobblestones. De tuin is rond de 800 m2.
vrijdag 6 september 2019

Tuin afgraven

Ik wil 50 m2 grond uit mijn tuin graven en het weer terug storten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 5 september 2019

Tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting

Ik wil graag een terras met nieuwe tegels , 2 x perken voor planten en kruiden. Een schutting met toegangspoort. De tuin is 7,5 bij 9 meter min een schuur van 2,3 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 4 september 2019

Zuilbeuken snoeien

In de tuin hebben wij naast elkaar drie in 2013 geplante sprietige zuilbeuken van ongeveer acht meter hoog. Het onderhoud (snoeiwerk van overhangende takken naar de buren, en beperken van de hoogte) is tot nu toe nogal amateuristisch verlopen. Dat willen wij veranderen. Graag willen wij een prijsopgave voor het rondom in zuilvorm snoeien van de drie bomen en de hoogte inkorten tot ongeveer 5 meter. Verder van belang: De boompjes zijn niet stevig genoeg om er een ladder tegenaan te zetten. Er is geen achterom of zo, dus alles - gereedschap en dergelijke - en afvoer van het snoeiafval moet dóór het huis gebeuren. Het is in de binnenstad van Utrecht. Parkeren voor de deur kan alleen met een vergunning van de Gemeente.
maandag 2 september 2019

Grondwaterput pulsen voor tuin besproeiing

Pulsen/boren in de tuin van een aansluiting op het grondwater zodat ik beregeningspomp hierop aan kan sluiten. De pomp is een hydrofoorpomp met een capaciteit van max 4500 liter per uur. De waterput moet die hoeveelheid grondwater per uur dus kunnen leveren en de waterkwaliteit moet schoon en goed zijn, dus niet teveel ijzer bevatten.
maandag 2 september 2019

Kappen van een berk

Graag zou ik een prijs willen hebben voor het kappen van de berk. Deze staat in mijn tuin en is denk ik iets van 15 m hoog (maar ik kan t slecht inschatten). Achter mijn tuin loopt een poort van ruim een meter en daarachter zijn tuinen van de buren. Rechts naast mij staan garages. Het is afhankelijk van de prijs of ik ook de stronk wil laten verwijderen. Afvoeren etc hoeft niet. Gaat alleen om het kappen van de boom. Alles wat ik zelf kan is niet nodig.
zaterdag 31 augustus 2019

Boomstronk verwijderen en bij buren wortels van struik en betegelen

Graag zou ik een boomstronk laten verwijderen en daarna tegels leggen samen met de buren. Boomstronk zit in mijn eigen tuin. Is een stronk van een berkenboom geweest, die 4 jaar geleden is gekapt. Met de buren heb ik vroeger samen een perkje gehad. Zij heeft nog oude wortels van struiken die weggehaald moeten worden. Het zit aan de straat, dus met machines makkelijk bij te komen. Daarna graag egaliseren en betegelen met goedkope stoeptegels. Het gaat om ongeveer 3.60 m bij 1.50 m.
woensdag 28 augustus 2019

Beschoeiing of damwand laten plaatsen en oude verwijderen

De damwand is verzakt. Er is iemand langs geweest en die zegt dat het niet gerepareerd kan worden. Ik ben opzoek naar iemand die de damwand kan verwijderen en afvoeren, een nieuwe damwand van 10 meter kan plaatsen en een nieuwe vlonder van 10 meter. Het is heel lastig om erbij te komen, er is alleen een mogelijkheid om door een berging bij de damwand te komen. Welk materiaal het beste is, ontvang ik graag advies over.
dinsdag 27 augustus 2019

Boomstronk verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag de boomstronk op de foto laten verwijderen en laten afvoeren. Op die plaats wil ik het later bestraten. Er is een achterom aanwezig.
dinsdag 27 augustus 2019

Ontwerp en aanleg van kale tuin van 500 m2

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het ontwerp en aanleg van onze tuin. De afmeting is ongeveer 500 - 600 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus alles is nog leeg. Er kan makkelijk binnen gekomen worden. Een deel is een haag, de rest zou een schutting moeten komen. We willen een deel betegelt hebben en ook een tuinhuisje hebben. We hebben een aantal ideeën, maar willen dit graag bespreken met de vakman of dit mogelijk is. Ook ontvangen we graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen.
dinsdag 27 augustus 2019

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en eventueel afgraven van een heuvel

Graag zou ik een parkeerplaats aanleggen. Er zijn 2 mogelijkheden, uiteindelijk wordt het 1 optie. (zie bijlage) Voor optie 1 gaat het om het aanleggen extra haakse parkeerplaatsen. Hier moet het gras worden verwijderd, en de grasstenen worden geplaatst. Dit is een stuk van 6x5 meter. De andere optie zou zijn om een deel van een heuvel af te graven om de bestaande parkeerplek uit te breiden. Hier moeten ook weer grasstenen worden geplaatst. Dit zou gaan om een stuk van 10 bij 15 meter. Graag ook het gras of de grond afvoeren. Stenen kan ik zelf regelen, maar mag in de offerte worden meegenomen. Kan er iemand langskomen om de situatie even te bekijken?
dinsdag 27 augustus 2019

Gehele achtertuin opknappen en voortuin mogelijk ook

Onze tuin willen we graag aanpakken. Het onkruid en wat worteldoek moet verwijdert worden en de tuin moet geëgaliseerd worden. Het afval moet afgevoerd worden. Er moet een deel betegelt worden, wij willen graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen, zodat de tuin onderhoudsarm wordt. Aan een kant willen we ook een schuttingen laten plaatsen, van ongeveer 5-6 meter. Er is heel makkelijk binnen te komen in de tuin. Er is een poort aan de zijkant maar er kan ook rondom naar binnen gekomen worden. De tuin is 10 meter diep x 5,50 meter breed ongeveer. We hebben een veranda van ongeveer 3,50 meter diep. Materiaal wil ik graag in overleg bespreken wie dat gaat doen. De voortuin van ongeveer 2 x 3 meter willen we ook graag aanpakken. Daar zouden we ook een lage schutting willen hebben als het kan.
dinsdag 27 augustus 2019

Tuinafscheiding plaatsen

Ik wil een bestaande coniferen haag verwijderen + afvoeren en een 1,8 meter hoog en 6 meter lang gaas scherm plaatsen inclusief hedera beplanting.
zaterdag 24 augustus 2019

Tuin betegelen en gemetselde bloembakken repareren

Wij willen de gehele tuin aanpakken. We hebben nu overal vlonders liggen, deze willen we weg hebben en afgevoerd. Dan willen we het bestraat hebben, met een mooi motief. een deel van de tuin zo moeten worden opgehoogd. Wij willen halverwege de tuin een afstapje hebben. Links en rechts hebben we bloembakken staan van bakstenen, sommige zitten los en deze willen we gerepareerd hebben. Qua verlichting dachten we aan 4 tot 5 spots/ iets anders. De afmeting van de tuin is ongeveer 8 x 4 meter. Er is een achterom aanwezig.
donderdag 22 augustus 2019

Tuin uitgraven en zand afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin af kan graven en het zand af kan voren. Het stuk wat uitgegraven moet worden is 7 bij 2 meter. Zie bijlage onder zit grond dat verwijderd moet worden
donderdag 22 augustus 2019

Afgraven van oud gras

We hebben een strook gras (wat je eigenlijk geen gras meer kan noemen) met daar in een paar fruitbomen.. Dit gras willen we er graag uit hebben. Het gaat om 25 m2.
dinsdag 20 augustus 2019

Naaldbomen verwijderen

Graag wil ik weten wat het kost om 6 naaldbomen te laten verwijderen. Afvoeren optioneel.

Partners

Partners van Casius