Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht.

2095 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

zondag 19 mei 2019

Boomstronken en stronkjes verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken en ca. 10 kleine stronkjes kan verwijderen uit mijn tuin.
donderdag 16 mei 2019

Tuin ophogen

Ik wil mijn tuin van ong. 25 m2 graag ophogen met 5 cm. Het zand dat er nu in ligt is stortzand en behoorlijk vervuild, vandaar. Ik wil er straks gras en planten in zetten. Wellicht moet dus eerst ook nog grond worden afgegraven. Ik hoor graag van u. Bijgevoegd een foto van mijn L-vormige tuin.
woensdag 15 mei 2019

Hedera schutting aanleggen

Ik wil 2 x 27 en 1 x 12 meter Hedera schutting laten plaatsen. Graag van hardhout met een paal horizontaal over de hele schutting voor de stevigheid. Palen van 3 meter waarvan 1 meter in de grond
zaterdag 11 mei 2019

Uitgraven van de tuin

18 m2 grond 25 cm afgraven en daarna uitvlakken. Minigraver past door de poort van 140 cm breed en vanaf zijkant straat tot de tuin is 30 meter Container voor grond kan aan zijkant straat geplaatst worden.
vrijdag 10 mei 2019

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil mijn tuin afgraven en zandstormen voor sierbestrating en hier en daar wat groen. De boomstronken zijn al verwijderd en de tuin is 51 m2.
vrijdag 10 mei 2019

Kunstgras plaatsen

In de achtertuin dienen de oude graszoden verwijderd te worden, de grond geëgaliseerd en een ondergrond inclusief kunstgras gelegd. De oppervlakte is 50 m2 en de tuin is goed te bereiken.
vrijdag 10 mei 2019

Geel zand afgraven en afvoeren

In mijn tuin van 20 m2 dient het gele zand afgegraven te worden en afgevoerd. Dit is ongeveer 2 kuub. Hierna zal de tuin eventueel opgehoogd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.
vrijdag 10 mei 2019

Terras realiseren

Ik wil graag een terras laten maken van 6 x 3 meter, hoogte 15 cm en rondom afgewerkt, dus geen inkijk. Graag ontvang ik een prijs in betaalbaar hardhout en composiet, inclusief gewichtsopgave. Je moet er met enkele tientallen mensen op kunnen tijdens feestjes. De werkzaamheden willen wij graag rond 5 weken uitgevoerd zien.
vrijdag 10 mei 2019

Tuin afgraven, opvullen en schutting verwijderen

Ik wil onze tuin graag afgraven en wortels verwijderen en met zand vullen + de oude schutting verwijderen en afvoeren. De tuin is 35 vierkante meter.
zondag 5 mei 2019

Het verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die een boomstronk van een oude Dennenboom kan verwijderen/uitfrezen. De boom is tot net boven de grond gekapt. De stronk staat in de achtertuin die bereikbaar is via de poort (100 cm) of via een tijdelijk verwijderde schuttingdeel.
vrijdag 3 mei 2019

Gras, struiken, tuintegel verwijderen

Ik ben op zoek naar een ervaren tuinwerker die volledig gras, struiken, kleine bomen, tuintegel, gras onder tuintegel, alles uit mijn achtertuin kan verwijderen, verwijderde planten meenemen, grond egaliseren en nieuwe tuintegel in de grond kan plaatsen. Grondgebied ongeveer 58.5 m2 Als u wilt komen kijken dan graag overdag.
vrijdag 3 mei 2019

Stronk verwijderen

Graag zou ik een stronk laten verwijderen van ongeveer 60 cm doorsnede op grondniveau. De plek is uitstekend bereikbaar via de weg.
donderdag 2 mei 2019

Tuin egaliseren en deel bestraten

Ik wil mijn tuin (70 m2) laten egaliseren en een deel bestraten en een grootte deel kunst gras aanleggen. Het stukje waar kunstgras gelegd moet worden is 35 m2. En het gedeelte wat bestraat moet worden is 7 bij 4 meter. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 1 mei 2019

Tuin egaliseren

IK zoek een hovenier die 150 m2 aan tuin kan egaliseren. Verder hoeft er niet mee gedaan te worden. De tuin is goed bereikbaar.
woensdag 1 mei 2019

Waterput in de tuin slaan

Ik wil een waterpomp laten leveren en slaan in de achtertuin (1600 m2) voor beregening, gedeeld met de buren. Er is makkelijk bij te komen om deze klus uit te voeren. Verdere details ontbreken
dinsdag 30 april 2019

Geimpregneerde grenen schutting leveren en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een schutting over een lengte van ongeveer 12 meter. De bedoeling is een geimpregneerde grenen schutting met plankdikte min. 15 mm. 2 delen 180x180, 3 of 4 delen 180x90 en 1 deel 180x150 (zie ook bijgeleverde afbeelding). Het tuinscherm dat aan de muur vast zit is van de woningbouwvereniging en blijft staan. Graag een offerte voor alleen plaatsen en een voor levering van de schuttingdelen.
maandag 29 april 2019

Vlonder in tuin aanleggen en egaliseren met (strand) zand

Ik wil achter het huis de grond ophogen, ongeveer 1.5 meter, met strandzand, in totaal nodig ongeveer 70 m3. Verder wil ik een hard houten vlonder aanleggen achter in de tuin, vlonder 4 x 5 meter, op palen ongeveer 0.5 meter boven het zand. En verder de bestaande trap verlengen met hardhouten toegang, ongeveer 4 x 3 meter.
maandag 29 april 2019

Tuin egaliseren deel bestraten deel grind

Onze tuin egaliseren, bestaande bestrating +/- 25 m2 opnieuw leggen. Rest van de tuin grindplaten met rond grind (geen split). En deel tuinaarde vervangen. Bijgaande tekening geeft maten aan. Alles grind behalve terras aan de woning en tuin links achterin. (+/- 10 m2) tuin moeten dan wel afsluitbandjes tussen (zijn aanwezig maar weet niet of deze nog goed zijn).
zondag 28 april 2019

Tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een tuin inclusief houten tuinhuis voor een nieuwbouw woning. De oppervlakte van de tuin is 12.5 x 6.5 meter (b x l). Wij willen graag een tuinhuis van ongeveer (2.5 x 3 meter). Daarnaast komt ook bij het tuinhuis een veranda (terras) bij aan gelijk aan de zijkant van het tuinhuis.
donderdag 25 april 2019

Tuin aanleggen en afgraven inclusief aanleg terras

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 12 m2. De tuin moet ongeveer 40 cm worden afgegraven. Daarna moet de tuin worden opgehoogd. Het gaat om 4 m2 aan zand en de rest moet worden opgehoogd met aarde. Op het zand dient een terras te worden geplaatst (4 m2). Graag een rechthoekig terras met kleine gekleurde klinkers (2,5 x 1,5 m). Daarnaast moet de tuin verder ingericht worden. Haag van portugese laurier 80 tot 100 cm hoog. Ook wil ik een speelhuisje van hout (van 1,2 x1,2), invulling met vlinder/bij vriendelijke planten en een pad naar voordeur van grind.
woensdag 24 april 2019

Boomstronk uit voortuin verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een boomstronk aan de voorzijde van mijn woning kan verwijderen. De stronk staat in een bak, deze bij voorkeur laten staan.
dinsdag 23 april 2019

Het installeren van een handzwengel pompen

Voor de oprichting van een volkstuin te Driebergen-Rijsenburg willen wij een aantal handzwengel pomp oplossingen laten installeren. Het betreft een brondiepte van vermoedelijk 5 a 7 meter. Voor recreatief gebruik. Graag al het materiaal opnemen in de offerte. Hoeveelheid pompen is afhankelijk van de prijs.
dinsdag 23 april 2019

Waterbron slaan

Graag wil ik mijn tuin in Zeist met grondwater sproeien. Daarvoor moet een waterbron of iets dergelijks komen. Graag na bezoek een volledige offerte. De oppervlakte bedraagt ongeveer 20x5 meter. De locatie is redelijk toegankelijk (toegang is ongeveer een breedte van een deur.)
dinsdag 23 april 2019

2 Stronken frezen

Ik wil 2 stronken laten wegfrezen tot onder de oppervlakte. Wortels kunnen voor het grootste deel blijven zitten ivm aanwezige riolering en leidingwerk. 1 Stronk is van een Japanse kers en heeft zich deels boven de grond geworteld. Met voorzichtigheid!
maandag 22 april 2019

Tuin bestraten en gazon leggen

ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 130 m2. Het gaat om het aanleggen van een gazon en het herstraten van een groot deel van de tuin. Wellicht moet de tuin ook eerst worden afgegraven.

Partners

Partners van Casius