Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zwolle of directe omgeving.

1953 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zwolle:

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.

Heg snoeien

Heg gangpad 3 meter hoog 5,80 meter breed minus deur is circa 15 m2. Heg tuinzijde 1 meter hoog (boven de schutting) en 5,80 meter breed, circa 5,80 m2. Bovenkant van de heg terug naar 2,60 meter hoogte. Totaal te snoeien ca. 21 m2. Prijsopgave incl. BTW en alle bijkomende kosten. Zorg zelf voor afvoer snoeisel. Prijsopgave naar mijn e-mail adres.

Tuinpoort laten plaatsen

Graag wil ik een schuttingdeur laten plaatsen. De deur is nu 180cm bij 90cm Liefst wil ik de deur 110cm breed zodat ik met de motor er makkelijker erdoor kan. Incl alle kosten

Wekelijks gras maaien

Wat kost het om ongeveer 800 vierkante meter gras te maaien, iedere week.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen graag een eigen puls voor het beregenen van de tuin (excl. bebouwing 450 m2) wij willen graag een vorstvrije opstelling met 3 kranen, waarvan 1 binnen. De pomp kan mogelijk in de enkelwandige schuur. De achtertuin is te bereiken over een pad van circa 1 meter breed dus niet met een auto.

grondwaterbron slaan

Ik wil een eenvoudige grondwaterbron met hand- of electrische pomp (advies hierover is gewenst. De tuin (ca 350 m2) is makkelijk bereikbaar

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een houten betonnen tussen schutting laten plaatsen. Het gaat om 1 x 13,5 meter waarin een poort moet komen aan de zijkant van ons huis, 1 x 4,5 meter voor de achterkant van ons huis en 1 x 13,5 meter als tussenschutting.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.

Waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in tuin. Compleet.

Offerte voor grondwaterput

Bij onze nieuwe woning overwegen we een put te laten boren voor grondwater om de tuin te onderhouden. (4000 vierkante meter) Wat zijn de kosten voor boring, pomp en aansluiting? Graag een offerte.

Heg vernieuwen

Thuya voorheg verwijderen en afvoeren, wij willen hier eventueel een nieuw plaatsen. Graag gaan wij met de hovenier in overleg om te kijken wat de vervangende heg gaat worden. De huidige afmetingen zijn 13 meter lang en hoogte ongeveer 1.50m. De heg is bereikbaar via de straatkant.

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van coniferen, en hiervoor in de plaats, het plaatsen van een schutting met onder beton + het verwijderen van een conifeer (13 meter) in de voortuin. Alles is makkelijk te bereiken.

Tuin renovatie

Ik wil de tuin graag aanpakken. Oude tegels eruit en nieuwe erin, een houten schutting plaatsen van 3 meter lang, de bloemperken wat verkleinen en een dakje voor de fietsen maken. De tuin is ongeveer 4 bij 5.

Terras en tuinpad opnieuw leggen

Ik wil graag de huidige flagstones opnieuw leggen. Het gaat om een terras van ongeveer 24 M2 en een pad van ongeveer 12 m2. Er is geen achterom aanwezig. Twee jaar geleden is het gelegd, ik weet niet of het nodig is om op te hogen. Er ligt wit zand onder. Graag ontvang ik een offerte.

Kunstgras aanleggen

Wij willen in een deel van onze tuin, waar oorspronkelijk gras lag, maar nu alleen nog mos/onkruid, kunstgras aanleggen. Het gaat om een stuk van +/- 12 m2. Graag een offerte voor de aanleg inclusief en exclusief afgraven/afvoer grond+onkruid.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.

Aantal (kleine) bomen en struiken weghalen

Op korte termijn moet onze tuin leeggemaakt worden ivm een verbouwing. D.w.z. binnen 4 weken. In ieder geval een klein hoekje in de tuin (op foto) en daarnaast de zijkant van de woning. Het betreft een aantal kleine bomen mét wortel - en struiken/planten. Evt. willen we zelf al wel zoveel mogelijk groen verwijderen ivm de kosten. De hoogste boom is ongeveer 5m. Ik wil graag 2 verschillende offertes, een dat alles wordt gedaan en een dat alleen de wortels worden verwijderd.

Verwijderen bamboe en opnieuw bestraten

Ik ben opzoek naar iemand die de bamboe-plant (inclusief wortels door tuin) kan verwijderen en de tuin daarna opnieuw kan bestraten. Het gaat om ongeveer 20 m2 (tegelformaat 60 x 60). De huidige tegels kunnen hergebruikt worden. Er is een tuinpoort aanwezig. Is het mogelijk om de afvoerkosten apart op de offerte te vermelden?

Tuin ophogen, terras en pad opnieuw leggen

Huis uit 2015. Tuin is circa 10 cm verzakt maar niet op alle plekken gelijk. Doel: ophogen en bestaand terras en bestaand tegelpad herleggen. Huidig onkruid verwijderen en geschikt maken voor nieuw gras of verdere tuininrichting.

Boom verwijderen

Boom van ongeveer 11 meter hoog moet worden verwijderd uit de achtertuin. Staat naast een schutting

Boom kappen

We hebben een boom in de tuin (zie foto’s) die z.s.m. gekapt moeten worden. De boom is 10 meter hoog. Kunnen we hiervoor gebruik maken van uw diensten?

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten slaan en een pomp laten plaatsen om de tuin met grondwater te besproeien, tuin is 14x14m. Toegang via tuinpoort. Ik weet niet hoe diep het grondwater hier is. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal kosten.

Hout-betonschutting met schuifdeur plaatsen

Wij willen onze tuin voorzien van hout-betonschuttingen. Wat maakt het bij ons complex? We moeten op ons terrein, dus in onze tuin een auto kunnen plaatsen (hiervoor getekend bij de notaris in verband met weinig parkeerplekken in de wijk). We kunnen zo'n 26 meter schutting gewoon plaatsen, echter aan de achterzijde moeten we dus iets van een toegang hebben, waarmee we de auto (of vouwwagen) op ons eigen terrein kunnen plaatsen. De schutting en deur staat op de erfgrens. Als we de auto geplaatst hebben, willen we de schuttingdeur dus dicht kunnen doen en hiermee staat de auto dus in de tuin. We hebben nagedacht en 2 openslaande deuren is lastig met parkeren van de auto in verband met uitstappen en dergelijke, dus wij denken dat een schuifdeur met een rail de enige oplossing is. Is dat te doen in combinatie met hout/beton? We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden/jouw idee.

Boomwortels eruit halen

In de achtertuin dient de wortels uit de grond verwijderd te worden. De schutting die er gelijk naast staat, zullen wij zelf verwijderen zodat de vakman hier geen rekening mee hoeft te houden.

Kunstgras aanleggen

Kunstgras aanleggen 9 m2 1. 2 kuup wit zand 2. Kunstgras 9 m2 3. Onderdoek 4. Aantrillen 5. Afsluitbanden heb ik zelf (stenen)