Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zwolle of directe omgeving.

1908 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zwolle:

Schutting vervangen

Mijn buurvrouw is door de schutting gereden en moet dus worden vervangen. Het gaat hierbij om de afmetingen van 8,50 bij 3,40 meter in een omgekeerde L vorm waarvan de poort aan de linkerzijde/begin van de tuin geplaatst moet worden. De oude schutting zal ook nog verwijderd en afgevoerd kunnen worden. Mocht dit niet worden gedaan dan zou ik dit eventueel via een ander bedrijf weg kunnen laten weghalen. Ik wil een hardhouten schutting.

Vervangen trapjes achtertuin

In de achtertuin dienen 3 trapjes vervangen te worden door nieuwe trapjes van standaard traptreden en betonnen bielzen als opsluiting. De oude materialen, stoeptegels en palisade paaltjes,  worden hergebruikt om een pad  langs het water aan te leggen. De materialen die nog nodig zijn worden door ons geregeld. Beplanting wordt waar nodig door ons verwijderd. In de bijlage zit een plattegrond en foto's ter verduidelijking. Wij hebben nog 2 andere klussen voor de tuin op Casius gezet. Hierop kan ook gereageerd worden.

Opnieuw bestraten terras achtertuin

Het terras aan de achterzijde van het huis dient opnieuw bestraat te worden met de oude stenen  (waaltjes) waarbij de oude stenen worden omgekeerd. Verzakkingen dienen verholpen te worden. Een klein deel (nu border, 0. 45x2. 05 m) is nu nog niet van bestrating voorzien maar dient bestraat te  worden. Hiervoor worden nieuwe stenen gebruikt. Totaal oppervlakte ca. 24 m2. De materialen die nog nodig zijn (o. A voor 1 m2  stenen en zand) worden door ons geregeld. Beplanting wordt waar nodig door ons verwijderd. In de bijlage zit een plattegrond en foto's ter verduidelijking. Wij hebben nog 2 andere klussen voor de tuin op Casius gezet. Hierop kan ook gereageerd worden.

Blokhut plaatsen incl hardhouten fundering

Blokhut incl hardhouten fundering plaatsen in achtertuin. Blokhut is aanwezig in pakketten. Gaat om het type agnes, dus met 2 ruimtes. Mijn echtgenoot kan wel helpen met opbouwen, vooral het waterpas leggen van de fundering is uw werk, dit kunnen we zelf niet.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Ik zoek een hovenier die een tuin van onze nieuwbouwwoning kan aanleggen. Het gaat om het plaatsen van twee terrassen van elk 12 m2. Daarnaast dient de rest van de tuin (totaal 95 m2) met gras bezaaid te worden. Ook zie ik graag zuilbomen terug in de tuin. Ook moet er een fundering inclusief een tuinhuisje van 240 bij 240 cm worden aangelegd. De tuin is bereikbaar via de garage.

Lange schutting plaatsen

Douglasschutting met antraciet beton palen en met enkele onderplaat plaatsen. Schutting onderbroken door gaas, zoals op de foto. Totaal +/- 45 meter.

Waterbron in de tuin slaan

Huidige bron moet worden verplaatst. Pomp aanwezig graag all-in offerte. Tuin is goed bereikbaar.

Vlonder in de tuin vervangen

Wij zoeken een hovenier die de vlonder in onze achtertuin kan vervangen. Wij wonen aan het water (klein slootje loopt achter het huis langs). Aan deze sloot hebben wij een vlonder. Deze moet binnenkort vervangen worden. De vlonder is 11,5 a 13 m2. De vlonder ligt dieper dan de rest van de tuin, daarom willen we rondom de vlonder bloembakken. Bloembakken gokken we 6m2, graag met de vlonderplanken, zodat deze doorgetrokken wordt.

Gepotdekselde schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een schutting in Zwolle. Het betreft een schutting in zwart (gespoten) Zweeds rabat van 5400 cm bij 2000 cm zonder poort / onderbrekingen. Schutting is ter vervanging van een bestaande schutting, welke ook afgevoerd moet worden.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan achter in onze tuin naast de schuur. Inclusief waterpomp en aansluiten waterpomp.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een nieuwe bron laten slaan. Diepte is 10 tot 12 meter. Buis diameter moet ongeveer 75 of 100 of 125 mm worden.

Waterbron in de tuin slaan

Wij hebben niet echt een eigen tuin, maar verzorgen een groot stuk gemeentegroen naast ons huis. Ik zoek een partij die een eenvoudige waterput met een pomp en één of twee sproeiers kan installeren. Het perceel dat we onderhouden is 7 x 30 meter en goed bereikbaar.

Boomstronken en trampoline uitgraven

Ik wil graag 2 boomstronken uit laten graven met een diameter van 30 cm. Plus een gat voor de trampoline graven. Met een diameter van 250 cm. Achterom is 1 meter breed.

Tuin afgraven en egaliseren en Coniferen afvoeren

Grote achtertuin (12 meter lang, 6 meter breed ongeveer), zijpad langs het huis egaliseren met de rest van de tuin. Plaatsen van graszoden en sier tegels in de gehele tuin. Verleggen van elektriciteit en verwijderen en afvoeren van coniferen (8 stuks). Er is geen achterom aanwezig.

Composiet antraciet schutting plaatsen

Het plaatsen van een Composiet antraciet schutting met toegangsdeur. Deze schutting dient 2.20 meter hoog te worden. Het gaat hier om een L schutting. De oude bestaande schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er groeien ook enkele wortels in de grond waar wellicht even naar gekeken moet worden.

Natuurlijk groene schutting plaatsen

Wij hebben een Ligusterhaag in de tuin die eruit moet. Hij is te breed en te hoog. De haag zit er al heel lang waardoor het een klus is om hem eruit te halen. We zoeken een tuinman die de haag verwijderd met respect voor de bestaande beplanting en een nieuwe smalle haag aanbrengt. Maten van de heg: lengte 4 meter, 2 meter hoog en 1 meter breed. Om eventueel materiaal mee te nemen: er loopt een pad achter de tuin van 1,20 breed en onze tuindoorgang is 1 meter breed. Heb je de tools voor deze klus horen we dat graag.

Tuinschermen en schanskorven plaatsen

Ik wil graag 2 stuks HCB tuinschermen van 177 cm bij 180 cm laten plaatsen. Daarbij wil ik 2 schanskorven van 177 cm bij 180 cm laten zetten. De 6 bijbehorende palen moeten in snelbeton geplaatst worden.

Tuin bestraten en verder opkanppen

Tuin aan voor-en achterzijde bestraten met grote siertegels. Achterzijde voor een deel bestraten vanaf het huis tot ongeveer halverwege +- 20 m2. Ipv kunstgras wat er nu ligt. Achterste deel achterzijde woning opnieuw bestraten met bestaande tegels ivm slechte afwatering. Eventueel achterzijde schuttingen vervangen en eventueel terrasoverkapping aluminium vanaf woning aan de achterzijde . Voorzijde +-8m2 waaltjes vervangen door grote tmooie tegels en afscheiding vervangen . Graag bespreken we de mogelijkheden. Gelieve eerst via de mail te reageren aangezien ik telefonisch moeilijk te bereiken ben ivm mijn werk. Dan bel ik op een later moment terug.

Houten en betonnen schutting plaatsen

Graag zouden wij een houtbeton schutting in de tuin willen. Het gaat om 13,5 meter exclusief poort. De poort is 90 cm. Graag zouden we een offerte willen van een 17 planks schutting en een 21 planks schutting.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 3 tuinpanelen van 180 cm, 1 deur van 100 cm en 4 palen laten plaatsen. Eventueel met een betonnen onderrand. Wat kost het?

Schutting plaatsen inclusief tuindeur

Ik wil een schutting en poort laten plaatsen. De totale schutting is ongeveer 10 meter lang inclusief schuttingdeur dus in totaal 5 schermen en een deur. De vakman mag ook de oude schutting weghalen. Dit wil ik eventueel zelf doen afhankelijk van de prijs.

Waterbron in de tuin slaan met een kraantje

Bij een kleine Leger des Heils afdeling hebben we een moestuin waar deelnemers als dagbesteding groente verbouwen. Hiervoor hebben we een beregeningsbron nodig. De moestuin is 10 bij 15 meter. Het liefst met een kraantje waar we een tuinslang aan kunnen bevestigen. Vanwege slechte communicatie met een ander bedrijf zijn we nu verlaat en willen graag zo snel mogelijk de bron plaatsen.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Tuin bij het nieuwbouwhuis aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze nieuwe tuin zoals meegestuurde afbeelding. Exclusief de heg en schutting, die worden bij de bouw al aangebracht. Wel bestrating voor een parkeerplek voor de auto. Ik heb een tekening gemaakt. De woning is nog niet opgeleverd, dat zal juli worden. De afmetingen zijn als volgt: +/- 12 meter diep en +/- 6 meter breed.

Tuinpoort plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van een tuinpoort. Ik wil de poort graag laten afhangen in een ijzeren frame van 1 meter breed (momenteel 110 meter). De offerte graag Inclusief al het hang en sluitwerk, en betonpalen (breed 1, 44 cm). Ik stuur een paar foto's mee van de poort die er nu nog inzit.