Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zwolle of directe omgeving.

1917 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zwolle:

Composiet antraciet schutting plaatsen

Het plaatsen van een Composiet antraciet schutting met toegangsdeur. Deze schutting dient 2.20 meter hoog te worden. Het gaat hier om een L schutting. De oude bestaande schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er groeien ook enkele wortels in de grond waar wellicht even naar gekeken moet worden.

Natuurlijk groene schutting plaatsen

Wij hebben een Ligusterhaag in de tuin die eruit moet. Hij is te breed en te hoog. De haag zit er al heel lang waardoor het een klus is om hem eruit te halen. We zoeken een tuinman die de haag verwijderd met respect voor de bestaande beplanting en een nieuwe smalle haag aanbrengt. Maten van de heg: lengte 4 meter, 2 meter hoog en 1 meter breed. Om eventueel materiaal mee te nemen: er loopt een pad achter de tuin van 1,20 breed en onze tuindoorgang is 1 meter breed. Heb je de tools voor deze klus horen we dat graag.

Tuinschermen en schanskorven plaatsen

Ik wil graag 2 stuks HCB tuinschermen van 177 cm bij 180 cm laten plaatsen. Daarbij wil ik 2 schanskorven van 177 cm bij 180 cm laten zetten. De 6 bijbehorende palen moeten in snelbeton geplaatst worden.

Tuin bestraten en verder opkanppen

Tuin aan voor-en achterzijde bestraten met grote siertegels. Achterzijde voor een deel bestraten vanaf het huis tot ongeveer halverwege +- 20 m2. Ipv kunstgras wat er nu ligt. Achterste deel achterzijde woning opnieuw bestraten met bestaande tegels ivm slechte afwatering. Eventueel achterzijde schuttingen vervangen en eventueel terrasoverkapping aluminium vanaf woning aan de achterzijde . Voorzijde +-8m2 waaltjes vervangen door grote tmooie tegels en afscheiding vervangen . Graag bespreken we de mogelijkheden. Gelieve eerst via de mail te reageren aangezien ik telefonisch moeilijk te bereiken ben ivm mijn werk. Dan bel ik op een later moment terug.

Houten en betonnen schutting plaatsen

Graag zouden wij een houtbeton schutting in de tuin willen. Het gaat om 13,5 meter exclusief poort. De poort is 90 cm. Graag zouden we een offerte willen van een 17 planks schutting en een 21 planks schutting.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 3 tuinpanelen van 180 cm, 1 deur van 100 cm en 4 palen laten plaatsen. Eventueel met een betonnen onderrand. Wat kost het?

Schutting plaatsen inclusief tuindeur

Ik wil een schutting en poort laten plaatsen. De totale schutting is ongeveer 10 meter lang inclusief schuttingdeur dus in totaal 5 schermen en een deur. De vakman mag ook de oude schutting weghalen. Dit wil ik eventueel zelf doen afhankelijk van de prijs.

Waterbron in de tuin slaan met een kraantje

Bij een kleine Leger des Heils afdeling hebben we een moestuin waar deelnemers als dagbesteding groente verbouwen. Hiervoor hebben we een beregeningsbron nodig. De moestuin is 10 bij 15 meter. Het liefst met een kraantje waar we een tuinslang aan kunnen bevestigen. Vanwege slechte communicatie met een ander bedrijf zijn we nu verlaat en willen graag zo snel mogelijk de bron plaatsen.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Tuin bij het nieuwbouwhuis aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze nieuwe tuin zoals meegestuurde afbeelding. Exclusief de heg en schutting, die worden bij de bouw al aangebracht. Wel bestrating voor een parkeerplek voor de auto. Ik heb een tekening gemaakt. De woning is nog niet opgeleverd, dat zal juli worden. De afmetingen zijn als volgt: +/- 12 meter diep en +/- 6 meter breed.

Tuinpoort plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van een tuinpoort. Ik wil de poort graag laten afhangen in een ijzeren frame van 1 meter breed (momenteel 110 meter). De offerte graag Inclusief al het hang en sluitwerk, en betonpalen (breed 1, 44 cm). Ik stuur een paar foto's mee van de poort die er nu nog inzit.

Tuin herstraten en iets ophogen

In de achtertuin met achterom dient er een nieuw terras aangelegd met grote tegels 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. De oppervlakte is totaal 19 m2. Verder dient er kunstgras in een soort L vorm Triple S van totaal ongeveer 10 m2 gelegd te worden. Het restant naast het kunstgras langs de schuttingdeur naar achteren en langs de schuur wil ik laten bestraten met Coppelstone. Dit is ongeveer 15 m2 groot. Het terras moet langzaam met 12 cm worden opgehoogd. De tegels die nu in de tuin liggen zullen wij zelf verwijderen.

Tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton

Het plaatsen van tuinpoort. Het model is een toog [180 x 90 cm] met bevestigingspaal [beton] met een stuk schutting van ongeveer 70 cm breed en 180 cm hoog.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

We zouden graag de volgende dingen willen: - De tuin egaliseren - Een oprit aanleggen 36 m2 - Een pad om het huis leggen 15 m2 - Een terras aanleggen 40 m2 - Een grindborder rond huis 10 m2 - Gras leggen van 290 m2 - 10 meter staafmathekwerk met klimop plaatsen

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Houten hek plus deur zetten

Bij de laatste storm is ons houten hek met deur weggeblazen. Tegelijk met de deur is 1 van de 4 houten palen[die waar de deur aan zat]gesneuveld. Er moet over de totale afstand,3. 85m, [incluis deur,hek en palen] een nieuw hekwerk komen.

Omgevallen boom en stronk verwijderen

Tijdens de storm van 18 januari is er een grote boom bij ons omgewaaid. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de omgevallen boom en de boomstronk. De boom is naar schatting ongeveer 20 meter lang en ligt in een weiland die goed te bereiken is. De stronk die nog half in de grond zit dient volledig te worden verwijderd.

Schuttingen in de tuin plaatsen

De schuttingen in de tuin zijn kapot gegaan tijdens de storm. De klant zou graag iemand over de vloer willen krijgen die de afmetingen kan opnemen en ze wil helpen bij het aanleggen van de vervangende schutting.

Plaatsen schutting inclusief benodigdheden

Ik wil graag een (herstel) offerte aanvragen voor de verzekering naar aanleiding van de stormschade 18 januari. Het gaat om 28 meter aan de ene kant en 6 meter aan de andere kant. Graag een offerte inclusief aanschaf van de schutting delen, palen, bevestigingsmateriaal en afvoeren van de oude schutting.

Schutting vervangen

Dankzij de storm van afgelopen week moet mijn schutting vervangen worden. Het gaat om 1 recht stuk van 3 platen, dan een hoek met daarna 4 platen, dan een poort en dan nog een stuk met 2 volledige schermen en 1 halve. Zie ook bijgevoegde afbeelding. Het gaat om een lengte van ongeveer 18 meter. Het type schutting is nog niet zeker, ik wil mij graag laten informeren. De tuin is via de achterkant te bereiken. Er moet alleen wel even een paaltje verwijderd worden.

Schutting herstellen

Als gevolg van de storm is de schutting tussen de tuin van de buren en mijn tuin omgewaaid en zwaar beschadigd. Losse plankdelen liggen door de tuin, de steunpalen zijn afgebroken enz. Het betreft zo'n 6 á 7 meter schuttinglengte. Drie schuttingdelen en een nog een heel smal schuttingkje met een soort raster/ doorkijk. Op zich is het wel leuk om dit weer zo te doen.

Kapotte tuinafscheiding repareren

Door de storm vandaag is er een tuinhek en een deur stuk gewaaid. De tuin is 4 meter breed. Een balk is gebroken waar de deur aan hing. Wat is dus nodig heb is een schutting deel van 1.80 meter. een schutting deel van 90 cm en nieuwe palen. Wat kost mij deze klus?

Stronk van boom verwijderen

Wij willen graag een boomstronk laten verwijderen in de steeg achter ons huis (zie foto). Goed bereikbaar, eventueel met afvoeren van materialen.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens de storm van afgelopen weekend is een deel van mijn schutting omgewaaid door houtrot in de palen. Ik overweeg nu om de hele schutting te laten vervangen. Dat gaat om houten palen, 8 schuttingdelen en 1 poortdeur. Ik wil die zelf aanschaffen. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie voor de plaatsingskosten. Daarna zal ik besluiten of ik uw bedrijf uitnodig voor een gesprek hier ter plaatse.

Boomstronken verwijderen

We zijn net verhuisd en hebben in de achtertuin de coniferen omgezaagd. De stronken zijn nog aanwezig en dienen te worden verwijderd zodat wij kunnen betegelen en andere beplanting kunnen plaatsen. Het gaat om ongeveer 5 a 6 stronken en de tuin is goed bereikbaar.