Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Wierden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Wierden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Wierden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Wierden of directe omgeving.

40 klanten uit Wierden bevelen een bij Casius in Wierden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Wierden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Wierden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Wierden:

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen hebben geplaatst met 2 hoeken en een poort van 60 cm breed, de totale omtrek is 17 meter. Opgedeeld hebben wij een gedeelte van 2x 3,5 meter en een gedeelte van 10 meter. Er staat op dit moment nog een garage op de plek waar de schuttingen komen te staan dus kan er helaas nog geen foto's van toevoegen. Graag een aantal opties voordragen.

Drainage rondom woonhuis

Er is vocht dat van buiten naar binnen trekt in mijn bungalow. Ik zit te denken aan 1 drainagebuis rondom de woning.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten en eventueel beplanten

Bestaande verwaarloosde tuin willen we opnieuw bestraten en goedmaken en afwerken, eventueel met beplanting. De beplanting zou dan geregeld mogen worden door de vakman. De overige stoeptegels en de huidige beplanting zou afgevoerd moeten worden. Het gaat hier in totaal om ongeveer 30 tot 40 m2. Oude stoeptegels moeten opnieuw strak en recht bestraat worden (ongeveer 7 m2), borders aanleggen (in totaal 2 m2) en een stukje kunstgras inleggen (ongeveer 10 m2). De tegels zijn aanwezig, het kunstgras zou wel door de vakman geregeld moeten worden.

Coniferen kappen

Er staan 3 confineren in onze achtertuin die gekapt dienen te worden. Ze zijn ongeveer 11 meter hoog en samen 6 meter breed.

Schutting met palen van beton plaatsen

Ik wil graag mijn nieuwe schutting laten plaatsen. De schutting bestaat uit 10 schuttingdelen. De palen zijn van beton en ze zijn zo'n 208 cm lang. Onder de houten delen komt een dubbele onderplaat van beton van plm. 30 cm.

Kunstgras in de achtertuin aanleggen

Het gaat om ongeveer 32 m2 kunstgras leggen op de plaats van het huidig gras. Graag een complete offerte inclusief verwijderen van huidige, egaliseren/ aantrillen, leveren en leggen van het kunstgras. In het gras zitten hier en daar wat bochtjes in verband met bordes. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuin omploegen en egaliseren

Oude gazon omploegen en egaliseren

Boom kappen

Wij hebben in onze voortuin een grote Apenboom/ Slangenden staan welke verwijderd moet worden. De boom is tussen 10-15 meter hoog. Het snoeiafval dient afgevoerd te worden. De boom is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een passende vrijblijvende offerte.

Gouden iep verwijderen

In mijn tuin staat een gouden iep die gerooid moet worden. De tuin is alleen te bereiken via de garage/bijkeuken. Iep is ongeveer 30 jaar oud hoogte 15-18 meter. Gaarne offerte voor verwijderen en afvoeren. Uitvoering begin september 2015.

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Hoge oudere coniferen verwijderen op ongeveer 10 meter lengte. Nieuwe schutting plaatsen: of enkel betongaas, of om en om betongaas/houten paneel op een lengte van ongeveer 20 meter, hoog 1.80 meter. Betreft een hoektuin. Aansluitend een houten schutting van 3. 10 meter op de hoek. Schuttingdeur plaatsen naast berging. Graag offerte mbt de kosten, en de mogelijkheden.

Hardhouten schutting plaatsen

Het leveren en plaatsen van 5 schutting delen hardhout met palen. Hoeveel zou mij dat kosten incl. materiaal? Foto huidige situatie eventueel beschikbaar.

Schuttingen tussen palen laten plaatsen

Ik wil een houten schutting laten plaatsen van in totaal 11 schermen, 12 palen en een poort. Het gaat om een deel van 9 schermen met een poort, dan haaks daarop 2 schermen. Het is in een L vorm. De oude schutting graag eerst verwijderen. De offerte gaan we bij de verzekering indienen.

Boomstobben laten frezen

In de tuin dienen er 15 boomstammen weggefreesd te worden. Deze stammen zijn van 2 hulstbomen en verder van coniferen. De vakman kan hier goed bij, de stammen zijn niet heel hoog.

Antraciet schutting plaatsen

Leveren en plaatsen van een schutting met betonpalen antraciet. Lengte: circa 11 meter. Daarnaast ook een afdak plaatsen van 3 meter lang en ongeveer 2.50 meter breed, dit willen we van hout laten maken. Graag een offerte hiervoor.

Plaatsen van een hout-/beton schutting

Het betreft het plaatsen van een hout/beton schutting over de lengte van 11 meter. De houten planken dienen verticaal en zicht dicht geplaatst te worden. Graag ontvangen wij een totale offerte inclusief het plaatsen en het leveren van de onderdelen.

Hout-/betonschutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte en levertijd voor onderstaande schutting: schutting 21 planks (19 verticaal, 2 horizontaal 16 of 17 x 140 mm geimpregneerd hout 4stuks schermen 180x180 toog 2 stuks schermen 180x180 recht(worden zelf op maat en toog gezaagd) 6 stuks afdeklatten voor toogscherm 2 stuks deuren 90x 180 op stalen frame, inlcusief aluminium klinkstel met cilinderslot, inclusief duimen, inclusief afdeklat kozijnlatten 45x70 mm en aanslagprofiel t.b.v. bovengenoemde deuren 8 stuks betonpalen t.b.v. toogscherm, waarvan 1 hoekpaal 6 stuks onderplaten L beslag voor 7 schermen 2 stuks U profielen tbv bevestiging onderplaat aan muur en hoekbetonpaal Graag aangeven als aangeboden onderdelen afwijken

Boomstam verwijderen

Verwijderen boomstam uit de grond zodat de bodem weer vlak is

Kappen van een berk

Wat zijn de kosten om een berk te kappen? Er is geen plaats voor een hoogwerker. Hij steekt ruim boven het huis uit, ik gok dat hij zeker 12 meter hoog zal zijn.

Het rooien en afvoeren van een ca 15 ...

Het rooien en afvoeren van een ca 15 meter hoge berkenboom in onze voortuin. Omtrek boom ca 1.55 meter. Daarna zeer klein stukje grond rond boom (ca 1m2) even met de grondboor bewerken zodat die weer beplantbaar is). Boomstronk wel frezen ! laat snel horen aan Gerrit in Wierden (nabij Almelooooooooooooo)

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en ...

Nieuwe tuin aanleggen. Voor het huis en achter het huis. Onderhoudsvriendelijk dit door middel van bestrating. Oprit beklinkeren. Oppervlakte totaal is ongeveer 200 m2.