Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline in de tuin ingraven:

Trampoline in de tuin ingraven

Wat zijn de kosten voor het ingraven van een trampoline van 3,66 meter? Tuin is makkelijk toegankelijk en zonder afvoeren van materialen.
Onze klant uit Nieuw Heeten (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline in de tuin ingraven uit heel Nederland:

Tuinrenovatie

Deel van de oude bestrating en beplanting verwijderen. Deel opnieuw bestraten. Gras aanleggen icm trampoline ingraven. Afwatering regelen. Tuin is ca. 100 m2.

Nieuwe tuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen voor het aanleggen van onze tuin. Wij hebben een voortuin aan te leggen van 22 meter bij 7 meter en een achtertuin van 18 meter bij 22 meter. De grond is reeds afgegraven tot 10 cm diep. Deze grond moet nog worden geëgd/bewerkt en daarna circa 20 cm grond/zand waarin de tuin goed kan groeien/bloeien. Wij willen graag aan 2 zijden beschutting en in de voortuin een parkeerplek voor 2 auto’s. Verder in de achtertuin een terras van circa 10 meter bij 3 meter en achterin de tuin een tuinhuisje met lounge gedeelte. Andere wensen: Rondom een border voor planten / struiken/bomen, in het midden gras. Eventueel Bijkomend: Ingraven van een trampoline, achter in tuin Vlondertje aan voorzijde huis boven een brede sloot welke voor het kavel ligt.

Kunstgras aanleggen

Onze tuin heeft nu zwarte/ grijze aarde met plukken gras. Wij willen graag kunstgras. Gaat om ongeveer 16 m2. De tegels op de foto zijn 1 meter breed, links van de trampoline is ook een strook oud gras.

Tuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin afgraven en egaliseren. Er ligt nu een stenen pad en er staan ook wat struiken die eruit moeten. Verder moet er een gat gegraven worden voor de trampoline.

Ronde trampoline ingraven

Het betreft het ingraven van een ronde trampoline van 305 cm diameter inclusief afwerken van kuil met anti onkruiddoek en afvoeren van grond. De tuin is bereikbaar via een tuinpad en poort van maximaal 92 cm breed.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Het gaat om het ingraven van een trampoline van ongeveer 300 x 225 cm, inclusief het afvoeren van de grond. Tuin redelijk bereikbaar.

Kunstgras aanleggen in voortuin

Onze achtertuin wil ik voorzien van kunstgras. Het bestaande gras wil ik eruitgehaald hebben. Het betreft gras voor spelende kinderen. De tuin is 6 bij 4.10 meter. Ook is er nog een deel met lengte 4.80 meter waar een grote trampoline zit.

Tuin volledig en compleet opknappen

We hebben een nieuwe woning gekocht en willen daar enkele veranderingen in de tuin aanbrengen. Werk 1: Aan de zijkant van het huis staan diverse hoge coniferen (zie foto). Deze willen we allemaal gerooid, inclusief verwijderen wortels. We willen hier het bestaande paadje verbreden naar circa 80 cm om met de fiets achterom te kunnen gaan (lengte vanaf weg is circa 16 m). Zo'n 30% van het pad met betonklinkers ligt er al. Daarnaast willen we naast het huis een schutting plaatsen met een poort erin. Circa 7 m breed. Werk 2: Verwijderen grind en helft bestraten met vierkanten klinkers van elders uit de tuin. Rest nieuwe graszoden aanleggen (foto) Werk 3: Ronde terras verwijderen (zie foto). Vierkanten klinkers gebruiken/recyclen voor plek waar grind lag (werk 2). Uitgraven tbv trampoline van diameter 4 m die ingegraven moet worden. Inclusief drainage aanleggen. Werk 4: grond uit uitgraven trampoline gebruiken voor ophogen van een terras van circa 4 bij 4 meter in de hoek van onze tuin . Daar moet een verhoogd terras (circa 80 cm) komen met een natuurlijk talud. Aan een kant moet het terras aangevuld worden tegen de dijk (zie foto). NB: ik kan helaas maar 1 foto bijvoegen. Overige foto's zijn dus beschikbaar.

Tuin laten aanleggen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die voor ons onze tuin wilt aanleggen. We zouden graag een aantal dingen willen laten doen, namelijk: * een nieuwe houten schuur met plat dak van ongeveer 3.20 lang bij 3 meter diep * oude tegels eruit, nieuwe betontegels van 60 x 60 cm erin. Ongeveer 44 m2 * de trampoline op een andere plek ingegraven. De trampoline is in diameter 240 cm * een stuk kunstgras van 2 x 3 meter ongeveer, die grenst aan de trampoline zodat ze via het kunstgras de trampoline in kunnen. * iets van drainage voor het hemelwater * en 4 houten schuttingstukken vervangen. Graag hoor ik van jullie of dit een mogelijkheid is en wanneer u kunt langskomen voor een offerte op maat.

Trampoline laten ingraven

Voor onze 2 jongens willen we dit voorjaar een trampoline (nog aan te schaffen) van maximaal 240 cm in laten graven. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. Werkzaamheden inclusief het afvoeren van het zand.

Partners

Partners van Casius