Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Markelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Markelo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Markelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Markelo of directe omgeving.

24 klanten uit Markelo bevelen een bij Casius in Markelo aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Markelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Markelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Markelo:

Schutting leveren en plaatsen

Ik ben voor een cliënt aan het oriënteren wat het leveren en plaatsen van een schutting kost. Zij heeft ongeveer 3 schuttingpanelen van 1.80 meter nodig, waarvan eentje gezaagd moet worden naar 1.30 meter. Daarnaast wil zij een poort laten plaatsen (1. 00 m) en dan is er nog een kleine open ruimte naast de poort wat ook dicht moet (circa 17 cm). Schutting zo goed goedkoop mogelijk (bijvoorbeeld Schutting Wales Toog). Deel van de oude schutting moet ook nog verwijderd worden.

Schuttingdelen en palen plaatsen

Graag een offerte voor een volledige nieuwe schutting. Graag dezelfde als op de bijgevoegde foto. Het gaat om 10 schutting delen van 1.80 breed, inclusief houten palen.

Schuttingdelen monteren en levering

Plaatsen van 5 schuttingdelen. Totale lengte tussen 8 en 10 meter. Houten schutting met rechte bovenkant, betonnen palen. Geen doorkijk. Budgetprijs.

Schutting met poort laten plaatsen

Ik wil graag een houten schutting met poort laten plaatsen, 12 meter en 3 meter poort. Materialen heb ik in huis.

Stroken grond frezen voor wildmengsels inzaaien

We hebben in ons terrein natuur stroken die we geschikt willen maken voor het inzaaien van zaaigoed voor wild, bijen, vlinders et cetera. Er groeit nu gras. Sommige stukken moet licht gefreesd worden andere wat dieper en soms hebben we een stuk met stobben. Het is tussen 200 en 300 m2 langs sloten. We willen graag prijs per m2 hebben van licht en wat zwaarder freeswerk en stobbenwerk.

Schutting plaatsen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 7.20 meter schutting. Rechtuit. We denken aan een houten schutting, eventueel met betonpalen. Hoogte 1.80 of 2 is prima. Het gaat alleen om een prijsindicatie, een exacte prijs is niet nodig. Graag de prijs inclusief plaatsen en btw.

Schaduwdoek plaatsen en monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van grondankers d.m.v. het storten van beton, voor het plaatsen van een schaduwdoek. Ook het afmonteren van het doek zelf dient gedaan te worden. De afmeting is 5 x 5 meter. Alles moet nog worden aangeschaft, dus graag een prijs inclusief alles.

Wortels verwijderen

Mijn voortuin zit vol bamboe wortels en een paar boomstronken, dat wil ik er allemaal graag uit laten halen en de rotzooi ook laten afvoeren.

Om het boerenerf weer in ere te ...

Om het boerenerf weer in ere te herstellen willen wij het aangezicht van onze pas verbouwde boerderij verfraaien. Hiervoor willen wij de tuin cq. landschap opnieuw aanleggen en inrichten. Aangezien we het graag in oude stijl willen herinrichten zien wij een advies cq ontwerp graag tegemoet.