Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor achterkant van de tuin egaliseren:

Achterkant van de tuin egaliseren

Ik zou graag de achterkant van mijn tuin, aan een sloot, willen egaliseren zodat er daarna een vlonder terras op gebouwd kan worden. Het gaat hier alleen om het egaliseren! Het gaat om circa 20 m2 schuin aflopende grond, met stenen terras, 3 grote struiken en een heg van klimop die verwijderd moeten worden. Het is een vrij toegankelijke tuin, zeker als de heg weg is.
Onze klant uit Kampen (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achterkant van de tuin egaliseren uit heel Nederland:

Gehele tuin renoveren

Tuin moet circa 30 cm opgehoogd worden afmeting circa 6x6 meter. Is circa 10 m3 zand. Er moet een bekisting rondom tuin gemaakt worden liefst met azobe planken voor afrastering\bekisting buren en steeg aan achterkant. Bestraten met nieuwe tegels en plantenbak mee verhoogd worden zie foto's. Nieuwe schuttingen geplaatst worden inclusief deur naar de steeg. Ook voor de schuttingen azobe palen.

Afgraven van de tuin (ligusterhaag, 1 boom, gras en deels stoeptegels)

Onze achtertuin moet leeg. De ligusterhaag moet aan de linkerkant en achterkant weg en afgevoerd worden. De totale lengte hiervan is 17 meter. De huidige conifeer aan de andere kant blijft staan. Verder zijn er twee struiken die afgevoerd moeten worden en 1 boom. Het gras moet eruit en achter in de tuin liggen wat wortels en is de grond wat hoger dus hier moet ook een deel afgegraven worden. Het bestaande tegelwerk halen wij er zelf uit. Tuin is via de achterkant goed te bereiken met auto's / aanhangwagens.

Nieuw hek plaatsen

We willen graag een offerte voor een nieuw hek in onze achtertuin. Het zou L-vormig zijn (linkerkant en achterkant van de tuin), met een diepte van 18 m en een breedte van 5. 3 m, in beton (pilaren en voet) en houten panelen. Daarnaast willen we graag een aparte offerte voor een tuinhuisje + zijhekken. De loods zou 5,3 m breed en ~ 3 m diep zijn en achter in de tuin geplaatst worden, evenals de omheining, precies zoals die in het vorige citaat werd gevraagd, voor de resterende 15 m aan de linkerkant.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen onze tuin 15 cm laten afgraven. De grond dient vervolgens afgevoerd te worden. De tuin is vrij van planten/struiken en bestrating. De tuin is ongeveer 50m2. De tuin is bereikbaar via het pad aan de achterkant +/- 1m breed. Maar ook staan er nog geen schuttingen en kan er ook via de tuinen van de buren (alleen er is er eentje al afgegraven, dat dient goed achtergelaten worden).

Zij- en achterkant woning met stoeptegels bestraten

Ik wil mijn tuin egaliseren en bestraten. Het is nu kale grond. Er dient een zandlaag aangebracht te worden en dan de stoeptegels. Het is ongeveer een oppervlakte bij elkaar van 26 vierkante meter. De zijkant is niet gemakkelijk omdat het verschil in breedte tussen achter en voorkant 50 cm is. De lengte van de zijkant is 10.20. (zie foto 1) De achterkant is een stuk van 3 x 3.20 en moet aansluiten liggen aan het reeds bestaande pad. (zie foto 2) Offertes inclusief tegels en alle materialen.

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten inclusief bestraten

We willen onze huidige tuin met veel onkruid graag opnieuw inrichten. Het is een tuin van ongeveer 4,7 m breed en 12 meter diep. We willen een combinatie van een terras met tegels, een paadje naar de achterkant en aan weerszijden van het pad respectievelijk een stukje gras en een stukje voor bloemen, planten en kruiden. Ik ontvang graag offertes inclusief leeghalen van de tuin en afvoeren en leveren tegels en overige materialen.

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een 2 meter hoge composiet/kunststof (eventueel beton of iets anders wat ook onderhoudsvrij is) schutting laten plaatsen in onze achtertuin. Het liefst een gladde structuur (zodat katten niet kunnen klimmen). De tuin is ongeveer 9. 20 meter lang (waarvan de eerste 2 meter een schuin aflopende muur is) en 5. 70 meter breed. De schutting zal dus aan beide zijdes op de muur gemonteerd moeten worden. En aan de achterkant zouden we een poortdeur willen hebben (die zo min mogelijk kieren heeft). Wij zouden graag van u een offerte ontvangen mocht het allemaal mogelijk zijn.

Tuin ophogen, egaliseren en schutting plaatsen

Ik wil graag mijn zij- en achtertuin laten aanpakken met de volgende werkzaamheden: -ophogen, egaliseren en houten beton schutting plaatsen. Tuin is ongeveer 14x20 meter. -enkele coniferen verwijderen en afvoeren De schutting aan de achterkant moet 14 meter worden en aan de zijkant 36 meter.

Tuin renoveren en inrichten

We willen onze tuin renoveren en zijn vooral op zoek naar een tuin die meer rust uitstraal en strakker is. We denken iig aan een planten plan met maar een paar soorten planten die ook bloeien en (deels) groen blijven in de winter. We denken ook aan een bak aan de linker zijde van de achtertuin. En we zoeken een manier om de containers op een natuurlijke wijze meer aan het oog te onttrekken (dus niet houten bekisting eromheen). En verder andere elementen die de tuin kunnen verbeteren. De betegeling willen we niet aanpassen Afmeting voor: 6 x 5,5 meter Afmeting achter: linker zijde 5,5 meter en rechter zijde 10,5 m (loopt aan de achterkant schuin weg)

Vervangen schuifdeur door gewoon scharnierende deur

We hebben een schuifdeur met een vaste raam aan de achterkant van de woning. Dit wil ik laten veranderen door een vast raam met een gewone deur naar de tuin.

Partners

Partners van Casius