Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hengelo of directe omgeving.

590 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hengelo:

Tuin uitgraven en egaliseren

Ik wil mijn voortuin van 24 m2 15 cm laten afgraven en egaliseren, zodat ik zelf de tuin weer kan bestraten en beplanten naar eigen ontwerp.

Kronkelhazelaar kappen

Graag prijsinformatie voor het kappen van een kronkelhazelaar van 30 meter hoog.

Boomstronken en wortels verwijderen

Ik heb 2 bomen met diameter circa 70 cm en 1 boom circa 35 cm. Alle drie zijn tot op de bodem afgezaagd. De stronken en wortels verwijderen.

Wortels laten verwijderen

Verwijderen wortels en eventueel klaarmaken voor de bestrating.

Kunstgras aanleggen

Ik graag 14 m2 kunstgras.

Betonnen schutting plaatsen

Ik heb een schutting van 3,68 bij 2,10 of 2,20 meter hoog. De poort is 1 bij 1,90 meter.

Tuinhekje leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen tuinhekje 80 cm hoog en ongeveer 5 a 6 meter lengte met een hoek er in, vuren hout met twee toegangspoortjes in de voortuin ter afscheiding van de straat. Dus mijn vraag is: kopen én monteren van het hekje. Inclusief oude hekje verwijderen en afvoeren.

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Zwart zand afgraven

De achtertuin is ongeveer 62 m2 groot. Hier zal het zwarte zand tot 20 cm diep afgegraven moeten worden, afgevoerd en opgevuld met geel zand. Hierna moet het geheel nog worden geëgaliseerd. De achtertuin is te bereiken door een schuttingsdeel te verwijderen.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Schutting samen met de buren laten plaatsen

Wij willen samen met onze buren een schutting laten plaatsen. We willen een zo goedkoop mogelijke hout/beton schutting. De schutting zal over een lengte van ongeveer 20 meter geplaatst worden, zonder hoeken. Verder is er geen sprake van voorwerk. Zowel leveren als plaatsen. PS: Ik heb voor twee aanbiedingen gekozen. Graag zou ik ook een offerte van een enkel hout schutting ontvangen om de prijs te vergelijken met beton/hout.

Klussen in de tuin na stormschade

18 januari is er een storm geweest wat heeft geleid tot schade. Onze poort in de tuin is beschadigd en moet vervangen worden en wat hekwerk is kapot. Graag zou ik een specialist willen die hier naar wilt kijken. Bij elkaar ongeveer 3 meter dat beschadigd is. De tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen vanwege stormschade

Enige tijd geleden had ik windschade aan de schuttingen ik wil daarom graag 3 schuttingen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. Zou ik hier een offerte van kunnen krijgen zodat ik dit kan doorgeven aan mijn verzekering? 1.80 x 1.80 m

Offerte voor stormschade schutting

Graag een offerte voor de reparatie van een houten schutting. Met de storm is de schutting compleet omgewaaid. Deze staat nu gedeeltelijk gestut. Het betreft horizontale planken met hardhouten palen over een lengte van 17 meter. Een gedeelte is al verwijderd in verband met eventuele vervolgschade aan de schuur. De verzekering wil graag een offerte voor reparatie en of dit rendabel is ten opzichte van vervanging. De achtertuin is goed toegankelijk.

Delen kunstgras aan laten leggen

Wij willen 2 stukken kunstgras aan laten leggen, in totaal iets van 40 m2. De tuin loopt wat rond. Wij willen een kunstgras type dat er niet uit ziet als vloerbedekking. Graag laten wij ons adviseren door de vakman welk type het beste past bij onze tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil graag mijn oude schutting laten verwijderen en er moet een nieuwe schutting geplaatst worden. Het betreft een complete schutting bestaan uit 9 tuin schermen van 180 bij 180 cm en een poort van ongeveer een meter plus de bijkomende werkzaamheden die erbij horen.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Gaat om 10 á 12 schuttingendelen die hersteld moeten worden, sommige schuttingpalen die door de wind scheef staan, wat zijn de kosten, is het mogelijk om een prijs opgave te krijgen, en wanneer zou een reparatie plaats kunnen vinden, liefst zo snel mogelijk serge hengelo.

Plaatsen van een schutting

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een houten schutting. Bestaande uit 5 palen zetten en 4 schermen plaatsen. Oude palen moeten nog verwijderd worden en nieuwe gaten gegraven worden.

Kapotte schuttingdelen vervangen

Met de storm is mijn schutting kapot gegaan. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig en daarna plaatsing van de delen. Het gaat om 3 schutting delen Jumbo 1.80 x 1.80 cm, recht en 4 palen, het bevestigingsmateriaal en de huur van een grondboor.

Boomstronken wegfrezen en gedeeltelijk ophogen met geel zand

Ik wil mijn tuin renoveren, de grond moet schoongemaakt worden, boomstronken en wortels verwijderen en gedeeltelijk ophogen met straatzand. De tuin is ongeveer 9 bij 11 meter.

Houten schutting plaatsen

Ik wil mogelijk een houten schutting laten plaatsen inclusief een poort. Het betreft 4 panelen van 180 centimeter breed, 2 panelen van 180 centimeter breed en poort (90-100 centimeter) en een paneel dat ingekort moet worden (van 180 centimeter naar ongeveer 100 centimeter). Tevens gaat het om plaatsing van houten palen tussen de schuttingpanelen (zie ook bijgevoegde tekening).

Speeltoestel verankeren met beton

Wij zoeken hulp voor het verankeren van ons speeltoestel met schommel aanbouw in (snel)beton. Speeltoestel is al opgebouwd staat al op de juiste plek en staat op het grasveld in onze tuin. Betreft fatmooze crazy cat xxl met schommel aanbouw. Grondankers zijn al in ons bezit. Wij zoeken met spoed iemand met ervaring hierin die ons kan helpen. In totaal moeten er 7 ankers worden bevestigd (plus uitgraven). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boomstronk verwijderen

Graag ontvang ik een prijsopgave of indicatie voor het verwijderen van boomstronkjes, van plusminus 15 cm. Ik heb een foto bijgesloten. Het is in de voortuin is, makkelijk te bereiken.

Tuinpoort en een schuttingdeel plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort van horizontale vurenhout planken en een schuttingdeel om de tuiningang dicht te maken. Totale breedte is 194 cm. Deur graag 90 cm. Wil graag een offerte inclusief hang- en sluitwerk en dergelijke.

Schutting laten plaatsen

We willen graag een schutting laten plaatsen van 14 meter met 1 hoek, plus een poort laten monteren. De schutting bestaat uit Garden Elements betonpanelen met houten delen er boven. Het zijn delen van 1,80 bij 1,80, ook moet er 2 delen met gaas. worden geplaatst. We willen de schutting zo snel als mogelijk geplaatst hebben, binnen twee weken. Graag ontvang ik een offerte.