Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron voor tuinberegening slaan:

Waterbron voor tuinberegening slaan

Ik wil in mijn tuin een waterbron laten slaan. Indien mogelijk een offerte inclusief pomp. Ik weet niet hoe diep het grondwater is maar het zal niet zo diep zijn. De tuin is heel makkelijk te bereiken. De tuin is 75 m2 ongeveer. Klant wil alleen een prijsindicatie.
Onze klant uit Hardenberg (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron voor tuinberegening slaan uit heel Nederland:

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik heb een perceel van ongeveer 1000 m2. Hiervan is ruwweg 50% tuin. Hierin komt een vijver van ongeveer 25 m3. Ik overweeg een put of iets dergelijks te laten slaan om van grondwater gebruik te kunnen maken.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een offerte laten uitbrengen voor het slaan van een puls, inclusief pomp voor het beregenen van ongeveer 2000 m2 tuin.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor tuin beregening. Dit moet inclusief pomp.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Wij zoeken iemand die een waterbron kan slaan in een tuin van 100 m2. Echter weten wij niet zeker of dit, gezien de kosten, zin heeft? Tuin is goed bereikbaar.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil een grondwaterpomp laten slaan en een beregening. De pomp moet in de achtertuin komen en moet de gehele tuin, van 280 m2, kunnen voorzien van water. De tuin is bereikbaar per poort. Installatie voor achtertuin 14x14 meter, zijtuin 20x2 meter en voortuin 8x5 meter te kunnen beregenen. Het betreft een reeds aangelegde tuin in Castricum.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een prijsindicatie voor het boren, spuiten van een waterput ten behoeve van tuinberegening. Dit moet plaatsvinden in mijn achtertuin welke goed bereikbaar is.

Waterbron voor tuinberegening maken

Wij willen een beregeningsbron voor de tuin, 3000 m2, aan laten leggen. De vrijstaande woning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden en advies te ontvangen.