Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hardenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hardenberg heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hardenberg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hardenberg of directe omgeving.

53 klanten uit Hardenberg bevelen een bij Casius in Hardenberg aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hardenberg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hardenberg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hardenberg:

Waterbron voor tuinberegening slaan

Ik wil in mijn tuin een waterbron laten slaan. Indien mogelijk een offerte inclusief pomp. Ik weet niet hoe diep het grondwater is maar het zal niet zo diep zijn. De tuin is heel makkelijk te bereiken. De tuin is 75 m2 ongeveer. Klant wil alleen een prijsindicatie.

Blokhut monteren

Wegens stormschade moeten wij een offerte hebben voor een blokhut inclusief montage. Ik heb bijgevoegd 2 voorbeelden van wat wij ongeveer hebben en willen. Ik zou graag meerder opties willen zien zodat wij dit kunnen bespreken met de verzekering.

Grond afvoeren van een speelterrein

In verband met de aanleg van een speelplaats: Het uitgraven en afvoeren van grond (graszoden en vrijkomende grond) van een veld van 10 meter x 15 meter x 0,4 meter diep. Daarnaast wil ik een container gehuurd willen hebben en wil ik daar apart een offerte voor. En ik wil graag weten hoeveel het afvoeren zelf kost zonder de rest.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting in mijn tuin en de oude graag laten verwijderen. De nieuwe schutting omvat 5 maal een tuinscherm (2 tuinscherm met gaas), 1 overlapping van 60 cm en 1 deur.

Schutting van douglashout plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schutting voor een totale lengte van 3.25 meter. Graag met betonpalen en Douglashout. Zou u voor ons een offerte kunnen maken voor de levering, plaatsing en het afvoeren van de oude schutting?

Schutting voor 3 tuinen leveren en plaatsen

Ik wil graag schuttingen voor 3 tuinen, in totaal 24 meter. 18 palen, 12 x schutting 21 planken, 3 x deur met slot. Inclusief transport, plaatsen.

Wilg toppen en snoeien

Ik wil graag een 20 jaar oude wilg laten snoeien en toppen.

Schutting plaatsen en tegels leggen

Achter mijn tuin ongeveer 4 meter schutting plus een tuinhek plaatsen en nog 3 m2 bestraten met 30 x 30 cm tegels.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een verticale 21 planks schutting laten leveren en plaatsen. De schutting dient met antraciete palen en betonnen platen geleverd worden. Het gaat om 6 delen van 180 bij 180 cm, daarna moet er een deel van 180 geplaatst worden die afloopt naar 100 cm. Op alle schermen dienen afdekkers gemonteerd te worden. Separaat zou ik graag willen weten wat het kost om de coniferen te verwijderen en af te voeren.

Kunstgras laten leggen in de tuin

Kunstgras 60 m2 gelegd en al graag prijs weten

Tuin schutting plaatsen

Het bezorgen en plaatsen van tuinschutting met beton palen en beton platen. lengte van de schutting is ongeveer 7 meter inc. poort

Kunstgras plaatsen en hekje

In de achtertuin ligt momenteel circa 25 m2 gras en dit zou ik graag willen vervangen door kunstgras. Tevens zou ik graag een hekje, een klein stukje, 3 meter ongeveer, geplaatst willen hebben tussen het kunstgras en zitgedeelte. Tevens sta ik ook open voor advies. Bij voorkeur eind april af hebben.

Egaliseren en worteldoek leggen en split aanbrengen

Tuinaanleg, ontwerp is klaar en heeft spoed. Gaat om worteldoek aanbrengen en split aanbrengen en bijkomende klusjes. En gleuf graven voor beukenhaag. Tevens egaliseren tuin. Verdere aanleg doe ik zelf. Tuin is 10 meter diep en ongeveer 12 meter breed. Materiaal in overleg.

tuin

hallo, mijn schoon moeder woont samen met haar dochter in 1 huis. ze zijn beide ziek en kunnen nog niet eens het gras maaien, wat wij altijd moeten doen. mijn schoon moeder heeft het aan haar hart en heeft het met haar benen. ze mag niet eens wat optillen. mijn scoonzus heeft een spier ziekte dus die kan ook niet veel. we zoeken iemand die de tuin gewoon kan bestraten of iets makkelijks er van kan maken. ze heeft alleen een aow dus daar kan ze niet veel mee doen. de tuin bestaat nu uit gras en boom wortels. de tuin is 18 meter diep en 8 meter breed. ze wil zo graag dat er wat aan gedaan word en ik kijk altijd naar jullie progamma, vandaar dat ik deze mail stuur. dus graag mail contact mvg andre schepers.