Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron in de tuin slaan met een puls:

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik wil in onze achter tuin een bron spuiten voor besproeien van de tuin. Ik zoek een partij die zo een "pulse" in mijn tuin kan plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Haarle gem. Hellendoorn (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron in de tuin slaan met een puls uit heel Nederland:

Waterbron slaan

Waterbron voor beregenen van de tuin en het vullen van het zwembad (156virkante meter)

Slaan van handpomp

Ik wil graag een waterbron laten slaan met een 'zwengel'-handpomp voor mijn moestuin van 400m2. Het water uit de bron mag niet te ijzerhoudend zijn voor begieten van planten. De tuin ligt tussen de Piet Heinstraat en Van Heemskerkstraat in Ede en is bereikbaar via een draaihek van ca. 0,90m breed. Graag prijsopgave.

Puls ( waterbron ) slaan in de achter tuin

Graag zou ik een waterbron achter in de tuin willen hebben om hiermee de tuin te sproeien. De tuin is goed te berijken. Graag zou ik een offerte willen incl. Pomp ( elektrisch.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een nieuwe bron laten slaan. Diepte is 10 tot 12 meter. Buis diameter moet ongeveer 75 of 100 of 125 mm worden.

Waterbron laten maken

Graag offertes voor het maken van een waterbron. Grondsoort: zand (bergen NH), dus spuitboring zal kunnen, diepte tussen 6 en 10 meter (gelet op ervaringen bij buren). Gewenste capaciteit m3 per uur (tuin is ca. 800 m2). Ik wil een elektrische pomp, kan in schuur worden geplaatst, stopcontact aanwezig. Wateraansluiting op de pomp voor een normale maat tuinslang.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Een puntstuk met pomp slaan. Via de garage toegankelijk en anders via een achterpad.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij hebben een tuin van ongeveer 1000 m², die reeds grotendeels is aangelegd (planten, struiken, bomen, grasmatten). Graag zouden wij deze tuin met grondwater kunnen besproeien. Wij hebben reeds een waterpomp aangekocht. Kan er iemand een gat slaan/boren van minimaal 10 meter diep (of dieper), want op 8 meter diepte zit er nog geen grondwater bij ons (reeds geprobeerd).

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterbron slaan in de tuin om een gazon, paardenbak en tuincentrum te bewateren. De tuin is ongeveer 4000 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil graag een offerte laten uitbrengen voor het slaan van een puls, inclusief pomp voor het beregenen van ongeveer 2000 m2 tuin.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij zijn geïnteresseerd in het slaan / boren van een waterbron om zo de tuin van water te voorzien. Onze tuin is ruim 1000 m2. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarnaast hebben wij gehoord dat het water in onze regio niet goed zou zijn voor de tuin en hopen van u te horen wat de kwaliteit van het water is en voor welke doeleinde het te gebruiken is.

Partners

Partners van Casius