Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grasmat verwijderen en kunstgras leggen:

Grasmat verwijderen en kunstgras leggen

Ik wil mijn grasmat laten verwijderen in mijn voortuin van 130 m2 en achtertuin van 70 m2. Vervolgens moet het zand afgegraven worden, eventueel geëgaliseerd worden en een kunstgrasveldje leggen.
Onze klant uit Haaksbergen (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grasmat verwijderen en kunstgras leggen uit heel Nederland:

wortelstelsel verwijderen en fresen

Onder de grasmat is een wortelstelsel van een populier van ongeveer 10x10 meter. Deze moet uitgegraven worden. Tevens de stobbe verwijderen en de grasmat fresen, egaliseren en gras inzaaien. Oprit

Aanleg kunstgras, oud gazon verwijderen

Ik wil mijn huidige gazon laten verwijderen en laten vervangen door kunstgras. Dus 5 centimeter ongeveer afgraven, zandplaatsen en daaroverheen kunstgras. Het gaat om een stuk van 5,5 bij 4,5 meter. Graag zou ik ook de grond en de oude grasmat laten afvoeren. Ik heb een hoekhuis, naast het huis zit een brede poort waar een auto door kan, als dat niet breed genoeg is kan ik ook een schuttingpaneel los maken.

Grasmat vervangen in de tuin

Graag bestaande grasmat vervangen (plm 45M2). Offerte voor verwijderen/afvoeren huidige grasmat. Ophogen en egaliseren ondergrond en aanbrengen nieuwe grasmat.

Kunstgras leggen

Ik zoek een partij voor het verwijderen van een oude grasmat en afvoeren en het leggen van kunstgras ter grootte van +- 100 m2. Er dient niets opgehoogd te worden, waarschijnlijk moet de tuin wel deels geëgaliseerd worden.

Gras vervangen door kunstgras

Verwijderen oude grasmat van 30 a 35 m2 en nieuw kunstgras van bepaalde prijsklasse compleet aanleggen. Inclusief afvoeren. Tuin is goed bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

Er dient ongeveer 24 m2 kunstgras aangelegd worden. De oude grasmat zal de vakman ook moeten verwijderen en afvoeren. Als er een laag zwart zand af moet mag dit in de bloembak naast de grasmat gegooid worden. De tuin heeft geen toegang vanuit buitenaf. Dus het moet via het huis benaderd worden.

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.

Gazon verwijderen en nieuwe graszoden aanleggen

Mijn bestaande grasmat dient te worden vervangen. Het betreft een oppervlakte van 3,60 x 8,20 m. De grasmat moeten worden afgevoerd en de nieuwe dient te worden aangebracht. Ik twijfel nog tussen het aanleggen van natuurlijk gras of kunstgras, waarbij ik weet dat dat laatste aanzienlijk duurder is. Graag zou ik daarom dan ook een vergelijking van de twee mogelijkheden ontvangen. Er dient aan een lange zijde (8,20 m) een opsluitband te worden aangebracht. Kan een simpele van beton zijn.

Graszoden laten leggen

Bestaande gazon is sterk vermost en moet vernieuwd worden. Eerst 1000 m2 oude grasmat verwijderen en afvoeren. Zwarte ondergrond frezen, ruim kalken en mengen. Egaliseren en 2 cm teelaarde opbrengen en spreiden (is aanwezig). Walsen en uitvlakken. Graszoden leggen en bemesten. Walsen, afwerken en vegen. Gazon is vlak, deels schaduwrijk, obstakelvrij en goed toegankelijk van 4 kanten. Doorrij breedte >3.3 meter. Geen eilanden in het gras, wel 8 pop-up sproeiers. Tijdschema: voor 4 september gereed. Wat is uw beste prijs? Wanneer kan eventueel begonnen worden?

Kunstgras aanleggen op het gazon

Verwijderen oud gazon Compleet leggen grasmat Ongeveer 55 m2

Partners

Partners van Casius