Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor verwijderen bomen:

Verwijderen bomen

Er staan 2 bomen van ongeveer 8 meter in onze tuin. Graag zouden wij deze bomen willen laten rooien. De bomen staan redelijk vrij in de tuin en het groen afval wil ik laten afvoeren. Kunt u deze separaat offreren. Er zal waarschijnlijk geen kapvergunning nodig zijn.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen bomen uit heel Nederland:

Bomen uit een tuin verwijderen

Ik zoek een hovenier die een drietal bomen kan verwijderen uit onze achtertuin. De tuin is bereikbaar per achterom. in onderling overleg bespreek ik graag de mogelijkheden voor het uitfrezen van de bomen. De grote boom is ongeveer 15 meter hoog en de twee kleine bomen zijn ongeveer 5 meter hoog. Het hout dient eventueel afgevoerd te worden.

Gras, struiken, tuintegel verwijderen

Ik ben op zoek naar een ervaren tuinwerker die volledig gras, struiken, kleine bomen, tuintegel, gras onder tuintegel, alles uit mijn achtertuin kan verwijderen, verwijderde planten meenemen, grond egaliseren en nieuwe tuintegel in de grond kan plaatsen. Grondgebied ongeveer 58.5 m2 Als u wilt komen kijken dan graag overdag.

3 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die 3 boomstronken uit mijn achtertuin kan verwijderen (uitfrezen). De bomen hebben een doorsnede van 60, 40 en 30 cm. De achtertuin is bereikbaar via een poort.

Bomen verwijderen

In de voortuin staat een conifeer van 7 meter hoog. Deze dient te worden gerooid. Verder staan er nog een drietal kleine boompjes die ook gerooid dienen te worden. Het groenafval wil ik graag door de vakman mee laten nemen.

Boom verwijderen

Het gaat om een Amerikaanse vogelkers van een of 35 oud denk ik. Graag ook de stronk verwijderen. Ernaast staat de stronk van een reeds gekapte boom van dezelfde soort. Deze moet ook verwijderd worden. Hoe diep de stronk weg gefreesd moet worden is te bezien. Er komt een nieuwe boom maar tussen de huidige 2 bomen is daarvoor waarschijnlijk wel plaats.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, beplanting, bomen et cetera. Vervolgens dienen de tuinen betegeld te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin is 50 m2. In de voortuin moet een schutting geplaatst worden.

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil de schutting aan de achterzijde van mijn tuin laten vervangen (het gaat om 5M). Daarom zoek ik een vak bedrijf die mijn oude schutting van beton weg wilt halen en al de omringende groen kan verwijderen en afvoeren (het gaat hierbij om 3 stronken (De bomen zijn al gekapt)) en een struik van ongeveer 3m X 2M. ik zou de nieuwe schutting graag van grenen willen en licht grijze beton palen met een dakje. In de schutting zou ik ook graag in het midden een houten dubbele poort willen die past bij de schutting en 220 CM breed is.

Pruimenboom en kronkelhazelaar wortels verwijderen

Het gaat om de stobben van een kronkelhazelaar en van een pruimenboom Nu hebben we volgende week een minikraan 1,7 tons en daarmee willen we de wortels van een 12 tal coniferen bomen verwijderen maar de pruimenboom en de hazelaarstobben vragen denk ik om een andere aanpak. De pruimenboom stond op een plek waar een tuinpad moet komen en de hazelaar stond midden in de moestuin en daar hadden we steeds meer last van dus zijn ze met de coniferen die de moestuin teveel schaduw gaven verwijderd stobben zijn circa 50 a 60 cm boven de grond afgezaagd met een kettingzaag. Zoals gezegd komt er 25 en 26 en 27 april een minikraan waar we de coniferen stobben mee willen verwijderen . Het gaat dus om het frezen van de hazelaar en pruimenboom stobben.

Coniferen over 12 meter rooien en nieuwe planten

Hovenier, Door stormschade zijn mijn coniferen, Brabant Thuja, over een lengte van 12 meter kapot gewaaid. De bomen zijn 3,5 meter hoog. Wat kost het weghalen en verwijderen van de bomen. Wat zijn de kosten voor het herplanten van dezelfde bomen met dezelfde hoogte?

Partners

Partners van Casius