Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor nieuwe schuttingdelen laten plaatsen:

Nieuwe schuttingdelen laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de kosten voor een nieuwe schutting, dit heb ik nodig voor mijn verzekering. Ik heb ongeveer uitgerekend 9 delen en 8 a 9 palen. De schuttingdelen die ik heb gezien van 45 euro en de palen moeten stevig zijn en goedkoop.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe schuttingdelen laten plaatsen uit heel Nederland:

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90X180 laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90x180 schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop)

Schutting van schuttingdelen plaatsen in de tuin

Ik zou graag 3 schuttingdelen 180 x 180 centimeter of van 200 x 180 centimeter laten plaatsen. Wij zullen zelf zorg dragen voor de verwijdering van de huidige schuttingen. De palen moet ook door de vakman worden geslagen.

Schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting, bestaande uit 1 recht stuk van 10 schuttingdelen (ca. 19,2 m1.). Indien mogelijk graag een offerte incl. 10 schuttingdelen (Jumbo Toog van €44,95/st. ) en bevestigingsmaterialen.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust!

Schuttingdelen met palen plaatsen

In de tuin van de klant moeten er 8 schuttingsdelen worden geplaatst en 9 palen worden geslagen. De tuin is goed bereikbaar. De oude schutting is al gesloopt

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 7 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin met een tuindeur. Schuttingdelen van hardhout met formaat 180 x 180 cm. Palen 240/260 cm ook hardhout hebben we 9 stuks nodig. Tuindeur 180x90 cm. Ik zou graag willen weten wat het totaal moet kosten inclusief beslagset en bijbehorende verf (bankirai) hardhout. Als het mogelijk is wil ik graag 3 offertes voor 3 opties. Optie 1 : Alles van hardhout Optie 2 : Alles van kunststof Optie 3 : Alles van beton

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Schermen plaatsen en tuinhuis opkrikken

Bij de laatste storm hebben wij schade ondervonden aan de tuinschermen en ons tuinhuisje. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat de kosten zijn voor het renoveren van de schutting en het "opkrikken" van het tuinhuisje. Schuttingdelen heb ik al (gaat om 5 maal schermen van 1.80 x 1.80 meter) deze moeten geplaatst worden en het tuinhuisje is door de wind opengebroken.

Schuttingdelen met palen plaatsen

Klant wenst graag een offerte te ontvangen voor het plaatsen van een schutting bestaande uit 4 schuttingdelen en schuttingpalen. De kosten voor de materialen zijn reeds geoffreerd door de GAMMA. Het gaat uitsluitend om de uitvoering van de werkzaamheden. Klant is bekend met het feit dat er mogelijk kosten aan de offerte zitten welke verrekend worden bij het verstrekken van de opdracht. Klant zal de offerte indienen bij de verzekering.alen etc

Partners

Partners van Casius