Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kleigrond afvoeren:

Kleigrond afvoeren

Midden januari 2018 komt er circa 1200 kuub leem/kleigrond vrij wegens het uitgraven van een kelder. Deze zou ik graag afgevoerd zien. De planning is midden januari te gaan graven, tenzij het vriest. Als het in januari niet lukt dan mag de grond ook later worden afgevoerd.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleigrond afvoeren uit heel Nederland:

Kleigrond afgraven en schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen

Het afgraven van de kleigrond (+/- 1600 m2) van de tuinen bij zes nieuwbouwwoningen. Er hoeft niet veel afgegraven te worden. Wat er afgegraven is wel afvoeren. En schuttingen zetten (51 meter) rondom de tuinen. Ik weet niet of de kwaliteit van Gamma voldoende is daarom graag materiaal in overleg.

Kleigrond afgraven en aarde en zand aanbrengen

Voor ons hele blok (vijf woningen) met een oppervlakte van circa 450 m² zijn wij op zoek naar een bedrijf die ons wilt verlossen van de kleigrond en de tuinen wilt afgraven 20 cm, afvoeren en weer op wil vullen met zand en tuinaarde.

Kleigrond afvoeren

Er dient kleigrond van een kavel te worden afgegraven en afgevoerd. Het zal gaan om 100 m3 grond.

Kleigrond en zwart grond afvoeren

Wij willen zwart grond afgraven en afvoeren. Dit is echter kleiachtig dus met een schep komen we niet ver. Wat kost alleen het afvoeren en wat kost het compleet door u afgegraven. Het gaat om 45 vierkante meter tuinoppervlak waar 10 tot 15 cm afgegraven moet worden.

Kleigrond afgraven en vullen

Tuin heeft klei grond en moet afgegraven worden en om er de bij 20 cm hoog opgevuld worden. Het gaat om het afgraven afvoeren en vullen

Kleigrond afgraven en afvoeren en bestratingszand aanbrengen

Ik zou graag uit mijn tuin (oppervlakte van ongeveer 8 bij 10 meter) een stuk van ongeveer 30 m3 kleigrond laten afvoeren en afgraven en dan geel stratingszand aan laten brengen van ongeveer 15/18 m3. Tevens liggen er nog een paar kleinere bergjes klei/zand wat afgevoerd moet worden (ongeveer 2 a 3 kuub). Je kunt erbij met een minigraver of iets grotere graver, je kunt er niet bij met vrachtwagens of grote voertuigen.

Nieuwbouw tuin afgraven en ophogen

Ik wil graag in mijn tuin 100 m2 kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand 200 mm. Eventueel ook later nog hovenierswerk (in ieder geval bestrating, tegel al gekozen, ontwerp van de tuin in overleg nog te maken).

Kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Ik wil graag in mijn tuinen 100 m2 kleigrond afgraven, afvoeren en ophogen met zand 200 mm. Eventueel ook later nog hovenierswerk (in ieder geval bestrating, tegel al gekozen, ontwerp van de tuin in overleg nog te maken). De ruimte is nu nog goed toegankelijk, dus graag op korte termijn.

Kleigrond afgraven en aarde en straatzand aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Nijmegen. In de tuin ligt kleigrond waar we graag vanaf willen. Het gaat om de achter- en zijtuin van ongeveer 70 m². De voortuin is al handmatig gedaan. In de offerte wil ik graag een compleet plaatje. Dus afgraven/afvoeren/ophogen verwerkt zien. Als bijlage een schets van de tuin.

Gemengde kleigrond afvoeren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het afvoeren van 80 m3 gemengde kleigrond.

Partners

Partners van Casius