Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Enschede of directe omgeving.

1164 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Enschede:

Flagstones in tuin leggen

Graag laten wij 40 m2 flagstones in de tuin aanleggen in cement plus voegen. Er ligt nog een gedeelte tegels, wij dachten eraan dat deze verwijderd kunnen worden, dan het zand weggehaald kan worden, dan de tegels weer geplaatst kunnen worden, het cement er vervolgens op kan komen etc. Het andere stuk hebben wij leeggehaald en betongaas al neergelegd. De flagstones, cement, sponsen en voeg hebben wij.

Buxus vervangen door hekwerk

Mijn voortuin is 5x3 meter. mijn afscheiding is met Buxus een moet vervangen worden met een nieuwe plant.

Coniferen rooien

20 meter afscheiding van coniferen met buren met een hoogte van 3 meter! Geen mogelijkheid om makkelijk achter huis te komen!

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan tbv beregening. Het erf is ongeveer 500 m2.

Aanleggen tuin nieuwbouw

Aanleggen tuin nieuwbouwwoning (ongeveer 70 m2) aanleggen paadje en klein terrasje, aanleggen bordes (inclusief beplanting), aanleggen kunstgras, planten van leibomen (5 stuks).

Boom verwijderen

In mijn achtertuin heb ik een boom die dood is. Wat kost het om deze te laten verwijderen? Er mag een stam blijven staan, hij hoeft dus niet met wortel en al weg. De diameter is circa 22 cm. De hoogte is geschat tussen de 10 en 15 meter. Het groen afval dient te worden afgevoerd.

Tuin aanleggen

Graag willen we onze tuin op nieuw willen laten aanleggen ongeveer 150 m2. De bestrating en het gras wat er nu ligt dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de tuin te worden bestraat en willen wij aan de zijkanten borders met beplanting laten plaatsen. Eventueel zou ik de mogelijkheden en kosten willen weten van een tuinhuisje, elektra en een schutting. De tuin van de hoekwoning is goed te bereiken.

Een houten terras realiseren in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een houten terras van 25 m2 in mijn achtertuin kan realiseren. Het terras moet deels op een reeds bestraat terras en deels op gras komen te liggen. Verdere specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Een achtertuin afgraven en ophogen met aarde

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan afgraven in verband met een grote hoeveelheid bouwafval. Het gaat om 25 m2 wat ongeveer 30 cm moet worden afgegraven. Vervolgens dient er (goed) tuinaarde gestort te worden. De tuin is bereikbaar via een poort.

Voortuin renoveren

10 vierkante meter gras afgraven, nieuw zwart zand aanleveren, 2 boompjes leveren en plaatsen en 7 hortensia's leveren en plaatsen.

Tuinen vernieuwen

De voor- en achtertuin is totaal 200 m2 groot. Voor beide tuinen dient de betegeling en de beplanting vernieuwd te worden en ook de oprit wil ik opnieuw laten bestraten. De houten schutting in de achtertuin wil ik graag laten vervangen door houten of kunststof schuttingsdelen met beton palen.

Bomen laten kappen

We hebben een aantal bomen dat gekapt moeten worden.

Boom kappen

Ik wil graag een plantaan boom ( 4 meter hoog en 80 cm doorsnee) laten kappen en afvoeren vanuit de achtertuin. Toegang tot de tuin is alleen mogelijk via de garage. Er is geen achterom.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een boomstronk kan verwijderen. Dit moet ten behoeve van een nieuwe schutting. De stronk heeft een diameter van 40 cm. De achtertuin is per achterom bereikbaar.

Verwijderen bomen

Er staan 2 bomen van ongeveer 8 meter in onze tuin. Graag zouden wij deze bomen willen laten rooien. De bomen staan redelijk vrij in de tuin en het groen afval wil ik laten afvoeren. Kunt u deze separaat offreren. Er zal waarschijnlijk geen kapvergunning nodig zijn.

Hekwerk afvoeren en vervangen

Vervanging van huidige hekwerk. In onze voortuin hebben wij momenteel een houten hekwerk staan en dit willen wij vervangen en laten afvoeren. De afmetingen van het nieuwe hekwerk moeten worden: 8 x1.35, 1 x1.07, 1 x1.45, 2 x2.21, 1 x1.36 en een poort van 1.16 meter. Dit alles met een hoogte van 80 cm. Verder moeten er nog 9 houten palen geplaatst worden.

Tuin renoveren

Wij hebben brand gehad in onze voortuin, de helft is weg. Wij willen deze graag opnieuw laten inrichten. De grond is waardeloos, keihard en vol wortels dat zal wel afgegraven moet worden. Ik wil graag leilinden, siergras en lavendel en een hekje er om. De tuin is ongeveer 4 bij 1,5 meter.

Hek laten plaatsen

Ik wil 10 m hek

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een partij die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de oude tegels, het egaliseren van de tuin en nieuwe tegels erin leggen. Ook eventueel een stukje kunstgras of gras erin leggen. De tuin is ongeveer 40 m2 groot en is bereikbaar via een achterom.

Tuin egaliseren, deels bestraten en schutting plaatsen

Ik wil een tuin laten egaliseren van 50-60 m2. De helft moet betegeld worden. Er zitten twee schuren in en ook twee bomen. Ook moet er een schutting geplaatst worden van 8 stuks van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.

Trampoline in laten graven

Ik wil onze trampoline laten ingraven in het gras. De grond waar de trampoline moet komen loopt wat schuin af, de trampoline is 360 cm. Ik zou graag een offerte ontvangen met daarin ook verwerkt op welke termijn de klus uitgevoerd zou kunnen worden.

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen en verwijderen van de stronken van 6 Coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoud (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.

Coniferenhagen laten snoeien

Wij hebben een achtertuin met 2 hagen van Coniferen. Er is een haag van 15.5 meter lang en 2.65 meter hoog en de andere haag is 16.5 meter lang en 2.65 meter hoog. Beide hagen zijn goed te bereiken en het afval dient te worden afgevoerd.

Schuttingen plaatsen

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen. Deze mogen in beton gegoten worden. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. Ik heb een poort.

Coniferen compleet met wortel verwijderen

Het betreft een haag van 5.50 meter lang, 2.50 meter hoog en ongeveer 0.75 meter breed in onze achtertuin. Is wel via poort bereikbaar, maar door smalle gang. De poort is nog geen meter breed. Verwijderen en afvoeren.