Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor 2 1/2 bomen met wortel en al weghalen:

2 1/2 bomen met wortel en al weghalen

In de voortuin staat een spar/den achtige boom die zo hoog is als ons huis en de stam zal 25 a 30cm doorsnede zijn. In de achtertuin, bereikbaar via een gangetje achterom, staat een japanse sierkers die ook boven het huis uitkomt met een stam van dezelfde maat als hierboven omschreven. In die zelfde achtertuin staat ook een boom die ik zelf afgetopt heb en er staat alleen een stam van 1.80 meter van ook weer diezelfde doorsnede. Al deze bomen moeten met wortel en al weg en worden afgevoerd.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 1/2 bomen met wortel en al weghalen uit heel Nederland:

Aantal (kleine) bomen en struiken weghalen

Op korte termijn moet onze tuin leeggemaakt worden ivm een verbouwing. D.w.z. binnen 4 weken. In ieder geval een klein hoekje in de tuin (op foto) en daarnaast de zijkant van de woning. Het betreft een aantal kleine bomen mét wortel - en struiken/planten. Evt. willen we zelf al wel zoveel mogelijk groen verwijderen ivm de kosten. De hoogste boom is ongeveer 5m. Ik wil graag 2 verschillende offertes, een dat alles wordt gedaan en een dat alleen de wortels worden verwijderd.

10 dennenbomen kappen en uitfrezen

Wij willen ongeveer 10 dennenbomen laten bomen verwijderen, met wortel en al. De tuin is goed bereikbaar met apparatuur.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferenhaag van in totaal ca 18 meter. Bomen zijn ca 2 meter. Graag met wortel en al eruit omdat er een schutting met klimplanten gaat komen. Haag staat in U vorm aan de voorkant aan de weg. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Boomwortels en stronken van grote struiken verwijderen

We hebben in de tuin alle bomen omgezaagd. Nu moet alleen nog wat onder de grond ligt, wortels, verwijderd worden. Het gaat om boomwortels, grote struiken die wij er niet uit krijgen, en een conifeer met een wortel diameter 50 cm. Het gaat om 6 stuks in achtertuin en 7 stuks in voortuin. De tuin wordt vervolgens volledig opnieuw gedaan, dus hoeft geen rekening gehouden te worden met tegels.

Bomen inclusief wortels verwijderen

Het verwijderen van 2 bomen inclusief wortel en een boomstronk waarvan de boom inmiddels is verwijderd.

Bomen laten kappen

Wij hebben reeds een kapvergunning voor een conifeer welke bestaat uit 2 stammen en ongeveer 8 meter hoog. De coniferen mogen onder de grond afgezaagd worden, de wortel hoeft niet verwijdert te worden. Staat in de voortuin welke goed te bereiken is via de straat (ook voor vrachtwagens of kraan).

Coniferen en blauwspar met wortel en al verwijderen

Wij willen een aantal bomen laten kappen en ook de stronken laten verwijderen. Het gaat om 2 grote coniferen en 1 grote blauwspar, allen ongeveer 10 meter hoog en om 3 kleine coniferen van ongeveer 5 meter hoog. De bomen staan allemaal op eigen grond, maar er schijnt een boom tussen te staan die eigendom is van de gemeente. Ik ga dat navragen en eventueel een vergunning aanvragen. Ik ontvang graag uw offerte. Al het afval moet worden afgevoerd, omdat we als volgende stap de tuin willen laten aanleggen. Daar komen we dan later bij u op terug.

Grespijp van de riolering vervangen

Ik wil graag mijn riool vanaf het huis tot aan de erfgrens vervangen. Het is nu van gres en het heeft wortel ingroei. Er staan bomen dicht bij het riool. 5 meter.

Esdoorns en eik verwijderen in de achtertuin

Wij gaan een stuk aanbouwen aan ons huis en daarom moeten er 3 grote hoge bomen in de achtertuin met wortel en al worden verwijderd. Het zijn 2 esdoorns en een eik. We hebben een open haard en willen het hout graag gaan opstoken. Ik hoor dan ook graag hoeveel het kost om het hout in stukken te zagen en of hakken. Er is slechts een kleine toegangspoort naar de tuin. Ik laat de bomen hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Verwijderen van hagen, bomen en beplanting en egaliseren

Ik wil een stappenplan maken voor het in fases aanpakken van de tuin bij mijn woning. De 1e stap is om de bestaande beukenhaag van 10 meter met wortel en al te laten verwijderen. Ook een haag van 9 meter van vermoedelijk hulst moet er op dezelfde manier geheel uit. Ook heb ik 2 coniferen en enkele kleinere struiken en planten die verwijderd en afgevoerd moeten worden. De volgende stap is het egaliseren van de ondergrond. Als laatste stap wil ik dan de bestrating laten aanpakken en een hekwerk laten maken op de plaats van de heg. Ik maak graag een afspraak voor het bekijken van de situatie en bespreken van mijn wensen. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor de eerste stap.

Partners

Partners van Casius