Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline ingraven:

Trampoline ingraven

Wij willen onze trampoline van 3,40 meter laten ingraven. De grond die weggraven zal worden moet worden afgevoerd. De tuin is toegankelijk door middel van een tuindeur. Graag horen we welke informatie nog meer nodig is voor het opmaken van een offerte.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline ingraven uit heel Nederland:

Trampoline in laten graven

Ik wil mijn trampoline van 305 cm laten ingraven. Er moet ongeveer 40 a 50 cm diep gegraven worden. De tuin is bereikbaar d.m.v. een deur. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Trampoline ingraven

Ik wil graag mijn trampoline laten ingraven. Het gat moet ongeveer 2,8x2,0 worden tot een diepte van 0,7 meter. Ook graag de grond afvoeren.

Tuin opnieuw aanleggen

De tuin is 8x8 m. Ik wil het graag bestraten, een trampoline ingraven (2,40 m doorsnee) , daarom heen kunstgras (8 m2) , en wat beplanting.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier die een gat kan graven in mijn achtertuin ten behoeve van een trampoline. De doorsnede van het gat moet 305 cm zijn en de diepte ongeveer 55 cm. Na het uitgraven dient er iets in het gat geplaatst te worden dat het gat niet langzaam vol loopt met aarde. Het is niet bekend of de locatie met een graafmachine bereikbaar is.

Ingraven trampoline

We willen een trampoline in de tuin, doorsnede 2,30 m, in het midden 75 cm diep en aan de randen 15 of 20 cm diep, gelijk aan het maaiveld (flatground). Er zal een gat gegraven moeten worden in bestaande grasmat, grond dient afgevoerd te worden. Geen achterom aanwezig.

Trampoline ingraven

Graag een trampoline in laten graven in een kunstgras veldje. Oppervlakte bedraagt ongeveer 2,15x3,00 Daarna kunnen verstoppen onder een plak bedekt met kunstgras.

Trampoline in laten graven en tuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Ik wil de trampoline laten ingraven van doorsnee 240 en 55 cm diep. Dan 5 meter lang en 250 breed gras/onkruid eruit en egaliseren zodat er kunstgras of iets in kan.

Ingraven trampoline

Gat graven voor trampoline van 2 bij 3 m. De grond afvoeren en dat stuk tuin gelijk maken, 4 bij 5 meter.

Uitgebreide tuinwerkzaamheden

Ik ben op zoek een hovenier die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Verwijderen 9 meter beukenhaag (hoogte 150/175cm). Op die plek plaatsen van een schutting (betonnen palen met douglas schuttingdelen, hoogte schutting 150 cm). - Verwijderen 8 meter coniferen (hoogte 270 cm). Op die plek plaatsen van een schutting (betonnen palen met douglas schuttingdelen, hoogte schutting 200cm. - Haaks op schutting van 8 meter plaatsen schuttingdeel en poortdeur (betonnenpalen met douglas-hout) - Afgraven grond 3x9 meter. Deels grind op worteldoek, 3x3 meter. Op die plek nieuwe grond aanbrengen tbv realiseren moestuin - Daarnaast willen we ook ons terras en twee grindpaadjes opnieuw bestraten. Terras beslaat 6 bij 5,5 meter. Nieuwe bestrating tegels van 50x50cm. - Bestaande bestrating terras hergebruiken in twee grindpaadjes. Grindpaadjes 1x12 meter en 1x8,5 meter. Grind en worteldoek afvoeren. Bestraten met 'oude' bestrating terras. - Trampoline laten ingraven. Deze staat nu op een vlonder. Doorsnede trampoline is ongeveer 3,5 meter.

Trampoline ingraven en installeren

Wij zouden graag een trampoline van 350 bij 250 cm willen laten ingraven. Tevens mag deze ook geïnstalleerd worsten. Hierom willen we grasmatten. Ongeveer 20-30 m2.