Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline ingraven:

Trampoline ingraven

Wij willen onze trampoline van 3,40 meter laten ingraven. De grond die weggraven zal worden moet worden afgevoerd. De tuin is toegankelijk door middel van een tuindeur. Graag horen we welke informatie nog meer nodig is voor het opmaken van een offerte.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline ingraven uit heel Nederland:

Trampoline ingraven en grond afvoeren

We willen graag een trampoline laten ingraven in het gazon in onze achtertuin. Het gaat om een trampoline van ongeveer 180x300 cm. De tuin is bereikbaar via een tuinpoort van 101 cm breed. Verder willen we de grond daarbij laten afvoeren. We zouden dit het liefst willen laten doen op 16 of 17 augustus.

Ingraven trampoline (flat ground)

We willen graag een trampoline van 3 meter diameter laten ingraven in onze achtertuin. In de nabijheid van deze plek is recent een hoge spar gekapt. Er liggen dus nogal wat wortels. Daarnaast willen we rondom die trampoline een speelhoek creëren voor onze kinderen en moet het achterterras daar worden aangepast/heringericht.

Trampoline ingraven en grond afvoeren

Ik wil graag een trampoline in de tuin ingraven, in het grasveld. Waarschijnlijke maat wordt 3,66 / 2,44 dus max 3 a 4 m3 af te graven en grond afvoeren. Rest doe ik zelf en ik kan helpen met afgraven. Graafmachine is niet mogelijk omdat de tuin alleen via tuinhek bereikt kan worden. Dus met kruiwagen op en neer naar parkeerplaats is ongeveer een meter of 10. Rest van grasveld moet bespaart worden dus met wat platen tijdens afgraven beschermen. Of nog beter: de tuinman plaatst een paar big bags.

Trampoline in laten graven en grond afvoeren

Wij willen een rechthoekige trampoline in onze tuin aanleggen en ingraven. Wij overwegen daarbij om het afgraven en zandafvoer uit te besteden. De plaatsing van de trampoline doen we zelf. Graag ontvangen we van u een offerte. Gegevens: - trampoline van 300 centimeter x 215 centimeter; - toegang via binnenplaats, parkeerterrein en poort van 2,90 meter hoog; - toegang tuin via tuinhek van 1,05 meter breed.

Gat graven voor trampoline

Het afmaken van het ingraven van een trampoline van 3.30 diameter. Er is al een gat gemaakt van ongeveer 50 cm diep. Het moet nog 10 cm dieper en breder gemaakt worden. Het is nog ongeveer 2 uur werk. De grond kan achter het huis gestort worden.

Afgraven tuin

Rondom onze nieuwbouwwoning willen wij de grond laten afgraven en nieuwe grond laten storten. De verdeling van de oppervlaktes is als volgt: > Voor de woning 7,5 m2 > Oprit auto 26,3 m2 > Grond naast woning 4,6 m2 > Grond achter woning 52 m2 Achter de woning moet naast het afgraven van de grond ten behoeve van later aan te leggen bestrating een gat gegraven worden met een diameter van 3,8 m en maximale een diepte van 1 m (zie voor nadere informatie op -ingraven, type flatground trampoline.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier voor het ingraven van een inground trampoline met veiligheidsnet. De trampoline is 366 cm in doorsnede. Inclusief afvoeren van de grond. Toegang tot de achtertuin gaat via de schuurdeur. De uitvoerdatum dient op zo kort mogelijke termijn te zijn in verband met een cadeau voor mijn zoontje.

Af- en aanvoeren grond nieuwbouwwoning en gat maken voor trampoline

Rondom onze nieuwbouwwoning willen wij de grond laten afgraven en nieuwe grond laten storten. De verdeling van de oppervlaktes is als volgt: Voor de woning 7,5 m2 Oprit auto 26,3 m2 Grond naast woning 4,6 m2 Grond achter woning 52 m2 Achter de woning moet naast het afgraven van de grond ten behoeve van later aan te leggen bestrating een gat gegraven worden met een diameter van 3,8 m en maximale een diepte van 1 m (zie voor nadere informatie op -ingraven, type flatground trampoline.

Het ingraven van een trampoline

Ik zoek een hovenier die een stuk kan uitgraven ten behoeve van een ronde trampoline. Het gaat moet ongeveer 50 cm diep worden met een doorsnede van 306 cm. De achtertuin is goed bereikbaar via de oprit en de aarde kan worden afgevoerd.

Trampoline ingraven

Wij willen graag de trampoline ingraven. De trampoline heeft een hoogte van 75 cm en een diameter van 240 cm. Graag de afgegraven grond afvoeren.