Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Deventer of directe omgeving.

1038 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, tuin egaliseren en bestraten, tuin ophogen, bestraten en stenen plantenbakken realiseren, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renoveren, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin leeg halen en dan weer inrichten, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Deventer:

Trampoline ingraven

Wij willen onze trampoline van 3,40 meter laten ingraven. De grond die weggraven zal worden moet worden afgevoerd. De tuin is toegankelijk door middel van een tuindeur. Graag horen we welke informatie nog meer nodig is voor het opmaken van een offerte.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten. Het betreft ongeveer 40m2: een stuk van 340x340cm en een stuk van 280x930cm. De betontegel die wij op het oog hebben is: Easyton Tops Light Grey 30x60x4cm. We zoeken iemand die graag onze tuin wilt bestraten, uiteraard inclusief zand, opsluitband en indien nodig afwatering. Het totale tuinoppervlak is ongeveer 85 - 90 m2; het andere gedeelte richten we zelf in met borderbakken e.d. De huidige tegels worden er door ons zelf uitgehaald en hergebruikt. Uit te voeren periode is bespreekbaar.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier die een gat kan graven in mijn achtertuin ten behoeve van een trampoline. De doorsnede van het gat moet 305 cm zijn en de diepte ongeveer 55 cm. Na het uitgraven dient er iets in het gat geplaatst te worden dat het gat niet langzaam vol loopt met aarde. Het is niet bekend of de locatie met een graafmachine bereikbaar is.

Tuin uitgraven en eventueel ophogen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en eventueel ophogen. Het gaat om een tuin van 550 bij 220 cm. Er zit een boomstronk in en oud stukje muur. Verder is het met grind verontreinigd zand wat ook afgevoerd moet worden. De tuin is erg goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Onder mijn overkapping en de tuin willen we keramische tegels van 3 of 4 cm. Het oppervlak is 54 m2. Er liggen nu betontegels in, maar die zal ik van tevoren zelf verwijderen. Het zal dus verder aangevuld moeten worden met zand en het zal dus egaal gemaakt moeten worden. Verder graag ook voegen aanbrengen. De tuin heeft een achterom.

Voortuin renoveren

Project omschrijving: 30m2 Bestaande tuin leegmaken en afvoeren (bodembedekkers, bollen, rozenstruiken en 4 meter mini coniferen van 1m hoog) bovenlaag verbeteren (min 30cm diep) speelgras plaatsen en 2 leilindes (kroon vanaf 1. 5m) plaatsen. Tuin is goed toegankelijk vanaf de openbare weg.

Tuin bestraten

Ik heb een nieuwbouw woning. Er is al een terras van 3 rijen aangelegd en een pad in het midden. Ik zou graag mijn tuin verder willen bestraten met dezelfde standaard tegels 60 x 40 cm. Er zal een deel afgegraven moeten worden, opgehoogd en vervolgens bestraat.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Tuin is moestuin, we willen ook water gebruiken om aanliggende delen te besproeien. Oppervlakte tuin ongeveer 25 x 50 meter.

Egaliseren en bestraten

Ik wil onze tuin graag egaliseren (over liggende tegels en spoorbielze wanneer mogelijk) en betegelen. Verschil in hoogte aan de achterkant (een bult met zand), de kuil in het midden en het afstapte wanneer je naar buiten loopt mogen allemaal aansluiten bij de hoogste van het huis.

Klimop haag plaatsen

Ik wou graag een kant en klare haag van Hedera Helix woerner 120 x 180 cm voor een schuttingvan 308 cm breed en 180 cm hoog. De tuin heeft een achterom. De haag wil ik laten monteren, deze moet voor de oude schutting geplaatst worden als het kan. Ingraven niet met snel beton.

Gras aanleggen in nieuwbouw tuin

De tuin is nu een zandbak. Ik wil weten wat het kost om tijdelijk gras aan te leggen. Het oppervlak is ongeveer 65 m2 in twee stroken. We hebben een achterom.

Waterpomp slaan in de tuin

Waterpomp in de tuin slaan.

Bamboeplanten verwijderen uit achtertuin

Wij hebben in onze achtertuin 4 verschillende soorten bamboe staan welke verwijderd moeten worden. De bamboe's zijn in principe afgeschermd met folie, al zien we wel enkele nieuwe scheuten verschijnen buiten dit oppervlakte. Wij zouden graag een offerte opvragen van de te verrichten werkzaamheden. De achtertuin is via een overpad en poort te bereiken.

Waterpomp slaan

Graag wil ik de mogelijkheden weten voor het slaan van een waterpomp. Wij hebben een vrijstaande woning met een tuin oppervlak rondom van 300 m2.

Houten schutting plaatsen met beton palen en rand

Graag wil ik weten wat het kost om een schutting van 9.40 bij 2.20 cm hoog te laten plaatsen met betonnen gladde palen en een gladde betonnen onderpand in de kleur antraciet. Inclusief plaatsing en materialen.

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Mijn buren willen graag een schutting. Daarvoor moet een beukenhaag en verschillende struiken worden gerooid op de erfafscheiding. Daarna kan een schutting worden geplaatst. Mijn tuin moet zoveel mogelijk intact blijven! Er kan vanuit de tuin van de buren gewerkt worden. Het gaat om een schutting van ongeveer 7.30 meter lang, van woning tot schuur, met een hoogte van 180 cm. Optioneel in de offerte is afvoeren.

Kunstgras leggen

Afgraven en afvoeren oude gazon Zandbed maken en egaliseren Stabilisatiedoek Kunstgras plaatsen en vastmaken Netjes opleveren :)

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen Z.s.m.

Schuttingpoort plaatsen

Wij hebben een poort van hardhout liggen, reeds op maat. We zoeken iemand die deze kan bevestigen/monteren. Aan 1 kant aan een schuur en andere kant in de grond. Er zijn ook nog 2 grondpalen nodig en beslag, kunt u dit in de offerte meenemen? Geen voorwerk nodig.

Schuttingen en palen plaatsen

Ik wil de schuttingen 3 rechte schuttingen en palen en bestaande paal van poort verstevigen wiebelt heen en weer.

Reparatie van hek rond de vijver

Door de storm is een berk op het hek rond de vijver gevallen. Er is schade aan het gaaswerk dat opnieuw moet worden opgespannen. Mogelijk 1 paal weer steviger in de grond gezet. Over afstand van ongeveer 15 meter. Omgeving Deventer. Fotos bijgevoegd.

Prijsopvraag voor verschillende schuttingen

Door de storm is mijn schutting weggewaaid ongeveer een 16m. En wilde graag weten wat een nieuwe schutting kost en wat de prijzen zijn wbt de keuzes erin. Ik kan uit de site niet duidelijk opmaken wat het nou kost. Alvast bedankt !

Schutting plaatsen

Ik wil graag door u laten plaatsen, 10 schuttingen met palen en poort.

Composiet schutting maken

Ik wil een composiet schutting laten plaatsen met aan de bovenzijde drie planken die horizontaal staan. De schutting is 180 of 200 cm hoog. Ik heb een voorbeeld toegevoegd van een schutting die wij mooi vinden. Ik ben samen met de buurman aan het zoeken. De totale lengte is 8.40 meter.

Schutting rondom tuin plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen rondom onze tuin. Met aan één zijde een hoog deel met een achterdeur, waar een slot op zit. De schutting is aan de ene zijde 9 meter, het der met deur en hoge zijde 3 meter en de 3e zijde 13 meter. Aansluitend op de twee kotste zijden zit een schuur, welke hierop aangesloten moet worden.