Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Deventer of directe omgeving.

1029 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Deventer:

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil een trampoline in laten graven. Het gat moet een diameter 4 meter. Het diepste punt is 75cm. Grond kan in de eigen tuin worden afgevoerd.

Grondwaterpunt pulsen

Ik wil een grondwaterpunt laten pulsen. Mogelijk zit er puin dieper in de grond vanwege oude bebouwing. De tuin is ruim, maar de toegang naar de tuin is ter grote van een schuttingdeur. Het gedeelte dat besproeid moet worden is ongeveer 25 m diep bij 10 m breed. Wij willen er een pomp opzetten en dat we de randen kunnen opzetten of zo een zwengel dingetje. Wij sluiten zelf alles aan. Wij hebben een L nog wat pomp hebben wij gekocht. Hij zou afgelopen zaterdag gespoten worden, maar dit is niet doorgegaan. Wij zitten wel aan een tijdsbestek gebonden waarin de klus nog uitgevoerd moet worden (30 dagen) omdat wij anders de pomp terug moeten sturen. Afgelopen vrijdag of zaterdag hebben wij de pomp ontvangen. Kan ik een offerte krijgen?

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is een grondwater put in mijn tuin te laten slaan, dit voor de beregening van de tuin, niet voor drinkwater.

Stuk tuin uitgraven en zand afvoeren

Wij zijn onze tuin aan het renoveren en willen het zand van 2 plantenbakken graag laten uitgraven en afvoeren. Het gaat hier om ongeveer 5 m2. Als het lukt, zouden we het graag morgen(29-04) gedaan willen hebben!

schutting en coniferen verwijderen en afvoeren en nieuwe schutting plaatsen

We willen onze schutting inclusief twee poorten (ong. 23 meter totaal) verwijderen. Tevens moeten de coniferen die hiervoor staan verwijderd worden. Alles moet ook afgevoerd worden. Als dit gebeurd is, moet er een nieuwe schutting inclusief twee poorten geplaatst worden.

Een achtertuin indelen een aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het betreft een tuin van ongeveer 65 m2. Ik wil de tuin voorzien van bestrating, gras, een moestuintje en bloemen pot/bakken. De tuin is bereikbaar per achterom. Ik bespreek graag hoe de indeling het best gemaakt kan worden.

Een antraciete schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan plaatsen. Het gaat om: Deel 1 10,20m Deel 2 7,70m Deel 3 3,10m In deel 3 komt een deur schutting met antraciet gecoate palen 8.5 bij 8.5cm en platen met tuinscherm en afdeklat Tuindeur met rvs slot en benodigd kozijn. Alles gemonteerd afgeleverd

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 12 meter coniferen verwijderen en afvoeren. Er is geen vergunning nodig.

Oude tuin eruit daarna vol betegelen

Ik wil mijn huidige tegels verwijderen en af laten voeren en daarna alles betegelen voor- en achtertuin, in totaal 56 m2.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis

Wij staan op het punt een nieuwbouwhuis te kopen. We krijgen hier een tuin opgeleverd. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het laten aanleggen van een tuin en parkeerplek. Het gaat om ongeveer 75 m2. We denken er ook over om een tuin te laten ontwerpen met steen en wat beplanting. Maar we kunnen ons moeilijk een voorstelling maken van de kosten.

2 1/2 bomen met wortel en al weghalen

In de voortuin staat een spar/den achtige boom die zo hoog is als ons huis en de stam zal 25 a 30cm doorsnede zijn. In de achtertuin, bereikbaar via een gangetje achterom, staat een japanse sierkers die ook boven het huis uitkomt met een stam van dezelfde maat als hierboven omschreven. In die zelfde achtertuin staat ook een boom die ik zelf afgetopt heb en er staat alleen een stam van 1.80 meter van ook weer diezelfde doorsnede. Al deze bomen moeten met wortel en al weg en worden afgevoerd.

Renovatie grote vijver

Mijn vijver moet gerenoveerd worden. De PVC vijverfolie scheurt. Ik zoek iemand met ruime ervaring met het aanleggen van vijvers. Bij deze renovatie moet waarschijnlijk ook het aangrenzende deel van de tuin mee genomen worden. Het is een vrij grote vijver in een L-vorm, 10 bij 3 meter en 10 bij 1,5 meter. Ongeveer 1 tot anderhalve meter diep.

Boom kappen

Ik wil graag een prijs indicatie voor het kappen van een walnotenboom van 10 meter. Ik hoor graag van u.

Tuin egaliseren en kunstgras leggen

Wat zal het totaal bedrag zijn om mijn tuin te egaliseren en daarna kunstgras te leggen. Mijn tuin is 4 bij 4.5 ong.

Dode dennenboom omver zagen

Wij hebben een dode Dennenboom waar in juni de bliksem is ingeslagen en welke op omvallen staat. Hij is zo hoog als mijn huis, ca. 6 meter, zeer smal. Er zit bijna geen naald meer aan maar hij staat dicht tegen het huis en ook vlakbij de schutting. We willen graag een indicatie van de kosten om deze boom met wortel en al te laten verwijderen.

Trampoline ingraven

Wij willen onze trampoline van 3,40 meter laten ingraven. De grond die weggraven zal worden moet worden afgevoerd. De tuin is toegankelijk door middel van een tuindeur. Graag horen we welke informatie nog meer nodig is voor het opmaken van een offerte.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten. Het betreft ongeveer 40m2: een stuk van 340x340cm en een stuk van 280x930cm. De betontegel die wij op het oog hebben is: Easyton Tops Light Grey 30x60x4cm. We zoeken iemand die graag onze tuin wilt bestraten, uiteraard inclusief zand, opsluitband en indien nodig afwatering. Het totale tuinoppervlak is ongeveer 85 - 90 m2; het andere gedeelte richten we zelf in met borderbakken e.d. De huidige tegels worden er door ons zelf uitgehaald en hergebruikt. Uit te voeren periode is bespreekbaar.

Trampoline ingraven

Ik zoek een hovenier die een gat kan graven in mijn achtertuin ten behoeve van een trampoline. De doorsnede van het gat moet 305 cm zijn en de diepte ongeveer 55 cm. Na het uitgraven dient er iets in het gat geplaatst te worden dat het gat niet langzaam vol loopt met aarde. Het is niet bekend of de locatie met een graafmachine bereikbaar is.

Tuin uitgraven en eventueel ophogen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en eventueel ophogen. Het gaat om een tuin van 550 bij 220 cm. Er zit een boomstronk in en oud stukje muur. Verder is het met grind verontreinigd zand wat ook afgevoerd moet worden. De tuin is erg goed bereikbaar.

Tuin bestraten

Onder mijn overkapping en de tuin willen we keramische tegels van 3 of 4 cm. Het oppervlak is 54 m2. Er liggen nu betontegels in, maar die zal ik van tevoren zelf verwijderen. Het zal dus verder aangevuld moeten worden met zand en het zal dus egaal gemaakt moeten worden. Verder graag ook voegen aanbrengen. De tuin heeft een achterom.

Voortuin renoveren

Project omschrijving: 30m2 Bestaande tuin leegmaken en afvoeren (bodembedekkers, bollen, rozenstruiken en 4 meter mini coniferen van 1m hoog) bovenlaag verbeteren (min 30cm diep) speelgras plaatsen en 2 leilindes (kroon vanaf 1. 5m) plaatsen. Tuin is goed toegankelijk vanaf de openbare weg.

Tuin bestraten

Ik heb een nieuwbouw woning. Er is al een terras van 3 rijen aangelegd en een pad in het midden. Ik zou graag mijn tuin verder willen bestraten met dezelfde standaard tegels 60 x 40 cm. Er zal een deel afgegraven moeten worden, opgehoogd en vervolgens bestraat.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Tuin is moestuin, we willen ook water gebruiken om aanliggende delen te besproeien. Oppervlakte tuin ongeveer 25 x 50 meter.

Egaliseren en bestraten

Ik wil onze tuin graag egaliseren (over liggende tegels en spoorbielze wanneer mogelijk) en betegelen. Verschil in hoogte aan de achterkant (een bult met zand), de kuil in het midden en het afstapte wanneer je naar buiten loopt mogen allemaal aansluiten bij de hoogste van het huis.

Klimop haag plaatsen

Ik wou graag een kant en klare haag van Hedera Helix woerner 120 x 180 cm voor een schuttingvan 308 cm breed en 180 cm hoog. De tuin heeft een achterom. De haag wil ik laten monteren, deze moet voor de oude schutting geplaatst worden als het kan. Ingraven niet met snel beton.