Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen:

Vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen

Een vijver (bak) dichtgooien en er een planken terras op maken. De oude planken vervangen, een stuk van 3 x 3 meter. Hardhout met ribbels in de planken.Er staat een grote Conifeer: wat kunnen we met hem want we willen hem niet kwijt. In de vijver zitten veel waterplanten. Afmeting vijver: L vorm 2 x 2 en een meter eruit, circa 3 m2. Foto beschikbaar.
Onze klant uit Borne (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen uit heel Nederland:

Vijver uitbaggeren

De natuurvijver van circa 200 m2 groot wil ik laten uitbaggeren. De vijver is redelijk goed bereikbaar, maar niet met heel groot materieel. De bagger dient te worden afgevoerd en het lek in de vijver wil ik laten dichten. Daarbij zou ik graag separaat willen weten wat de kosten zijn voor het vloeiend maken van de vijverrand.

Vijverlekkage verhelpen

Onze vijver heeft te maken met een lekkage, hiervoor zoek ik een vakman. Werkzaamheden zijn: vijver leeghalen, lek samen zoeken en dichten. Vijver is 4 x 4 meter en 1 meter diep. Goed bereikbaar.

Vijver met lekkage repareren

Lekkage dichten of nieuw vijverfolie de vijver is ongeveer 3 x 3 meter eventueel waterval verplaatsen en als het mogelijk is een fontein verplaatsen.

Verschillende renovatieklussen in huis

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren. Materialen heb ik niet in mijn bezit. Hieronder treft u een overzicht aan van de klussen: - Schilderen van leidingen verwarmingsinstallatie (16 meter). - Schilderen van een radiator aanzicht paneel (6 stuks). - Boorgaten in de buitengevel dichten tot 10 mm (2 stuks). - Boom verwijderen van 10 meter hoog. - Zonnescherm verwijderen van 4 meter lang. - Schoonmaken keukenblok ( incl. 1 afzuigkapfilter vetvrij maken). - 4 binnendeuren schilderen. - Plafond witten 92 m2. - Reparatie aan 38 gaten in de wanden en plafonds. - Reparatie stukwerk (plafonds keuken/badkamer), schimmel verwijderen 2.14 m2. - Wanden witten bij de trap 2.16 m2. - Verwijderen gordijnrail van 1.2 meter lang. - Verwijderen behang 257 m2. - 2 trappen verven (oude lak wegschuren +witten), elke trap heeft 13 treden. - Trapleuning vastzetten. - Verwijderen laminaat 2.4 m2. - Verwijderen vinyl 2.7 m2. - Verwijderen gelijmde kokosmat 2.45 meter groot. - Verwijderen lijmresten op de vloer 2.5 m2. - Doucheslang vervangen. - Vijver verwijderen uit de tuin. - 4 Schuttingdelen verwijderen.

Vijvers leeghalen en dichten

Wij willen onze 2 vijvers in de achtertuin laten dichten. Het betreft een hoekwoning aan de straatkant, dus zand kan over de schutting in de tuin worden geleverd. Een vijver is 5,5m x 2m x 80cm de andere 1,5m x 1,5m x 80cm. Het gaat om het folie verwijderen, houten palen verwijderen, volstorten met zand en de kleine vijver dicht tegelen met tegels van 15 bij 15cm. Graag ontvang ik een offerte.

Complete tuin renoveren

Ik ontvang graag een offert voor het opknappen van de voortuin en achtertuin (graag één offerte per tuin en een totaalprijs). Werkzaamheden in de voortuin (maat 4.3 x 6,5meter): 1) Een pad opnieuw bestraten: een pad naar de deur van het huis 5 m2 (optie 1) of 10 m2 (optie 2) opnieuw bestraten. Verwijderen en afvoeren van ongeveer 10 m2 Cobblestones. Verwijderen en afvoeren van onkruid en wortels die ook onder de pad zijn gegroeid. 2) Een buxus plant verwijderen en afvoeren: in het midden van de tuin, ongeveer 2 meter hoog en 1.5 meter breed. 3) In de rest van de voortuin (15 m2) willen we graag gras: hoog onkruid verwijderen en afvoeren, grond frezen en gras leggen. 4) Een tuinhek aan één kant verplaatsen: het hek van 4.3 meter lengte (aan twee in de betonnen palen in de grond) verplaatsen naar de grens van het erf. Werkzaamheden in de achtertuin (ongeveer 48 m2): 1) Boom kappen en afvoeren: Verwijderen van een boom van 5 tot 6 meter hoog achter in de tuin. 2) Een buxusplant van 2 meter hoog verwijderen en afvoeren. 3) Terras opnieuw aanleggen: het huidige terras in de achtertuin is 20 m2. Graag de tegels verwijderen, de grond egaliseren en de tegels herplaatsen. 4) De oude lege vijver opknappen of dichtgooien. Het onkruid moet eruit worden verwijderd. Optie 1) vijver opknappen: tegels om de vijver heen plaatsen, plastic in de vijver plaatsen en een paar planten voor zuurstof). Optie 2) de oude vijver dichten met grond en egaliseren. 5) In de rest van de achtertuin staat gras: hoog onkruid verwijderen, grond frezen en een nieuw gazon leggen (22 m2 als de vijver weg gaat, of 15 m2 als deze blijft). 6) de poortdeur in de schutting beter sluitend maken.

Vijver dichten en kunstgras leggen

Wij willen een vijver in onze achtertuin laten dichten. Het is een vijver van 8 x 2,5 meter met een inhoud van 6 m3. Een bruggetje moet behouden blijven. Op de plek van de vijver wil ik kunstgras laten leggen.

Verschillende klusjes

Aantal kleine klusjes: - Schuurdeur klemt erg - Kunststoframen lekken - Waterval vijver dichtmaken, betreft dus het dichten van een gat. - Deur schutting: voorjaar geplaatst en kan niet meer sluiten. - Toilet loopt langzaam vol. Gaat dus om diverse reparaties.

Schutting plaatsen, vijver dichten en idee voor tuin

Tussen onze buren en ons moet, vanwege afsterven coniferen, een duurzame schutting geplaatst worden. Lengte tuin is 10 meter, er staat al 3.60 meter schutting. Schutting zullen we waarschijnlijk zelf kopen. Vanwege geboorte kleinkind willen we verder de ronde vijver in het midden van de tuin dempen, graag een idee wat daarvoor in de plaats kan komen. Verder mogelijk jaar of halfjaarlijks tuinonderhoud. De tuin is 100 m2.

Dichten van vijver

Ik wil van een lege vijver van 2000 liter inhoud de omringende lavastenen verwijderd hebben en laten volstorten met af te graven bodembedekkers van 2 x 3 meter. Wellicht nog wat meer aanlegwerk.