Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Borne of directe omgeving.

156 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Borne:

Vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen

Een vijver (bak) dichtgooien en er een planken terras op maken. De oude planken vervangen, een stuk van 3 x 3 meter. Hardhout met ribbels in de planken.Er staat een grote Conifeer: wat kunnen we met hem want we willen hem niet kwijt. In de vijver zitten veel waterplanten. Afmeting vijver: L vorm 2 x 2 en een meter eruit, circa 3 m2. Foto beschikbaar.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. De boom zit ongeveer 1 meter boven de grond en de stronk moet worden verwijderd.

Kunstgras leggen

Ik heb een klein stukkie gras volledig omgespit (oude zoden eruit). Wat zou het kosten om hier kunstgras in te leggen of is het misschien te klein? Opp: 5x4 meter.

Tuin leegtrekken, afvoeren en egaliseren

Ik wil de volledige tuin laten leegtrekken, afvoeren en egaliseren. Ongeveer 100 m2.

Gazon laten egaliseren

Ik wil het gras in mijn achtertuin laten verwijderen en opnieuw laten egaliseren en leggen. Het gaat om ca. 40 m2. Opmerking er dient een stuk rondom een trampoline gelegd te worden.

Verwijderen boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk. Eventueel moeten er nog boomstronken van een middelgrote conifeer verwijderd worden.

Oud gazon vervangen door kunstgras

40 m2 kunstgras leggen Oude gazon afvoeren.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Door de storm zijn 2 schuttingen omgewaaid en wil graag een nieuwe laten plaatsen. Het gaat in totaal om 26 meter. Is het mogelijk dat jullie de oude schutting verwijderen? Er moet overigens ook een poort geplaatst worden.

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.

Coniferenhaag plaatsen

Het gaat om 45 meter lengte, coniferen zijn 2 tot 2.25 meter hoog. De locatie is aan de straatkant dus makkelijk bereikbaar. Inclusief bestaande coniferen verwijderen en afvoeren.

Zwembad uit de tuin verwijderen

Wij willen ons zwembad verwijderen omdat wij problemen hebben met het hoge grondwater. Het bad is ovaal 7. 50x3. 50x1. 20 meter dus ca. 28m3. Kan iemand dit dempen zonder onze tuin teveel schade toe te brengen? Afstand vanaf straat (stoeprand) is ongeveer 30-35 meter.

Drainage op een kavel aanleggen

Graag een offerte voor de aanleg van een drainage bij een nieuwbouwwoning voor de achtertuin. Oppervlakte ongeveer 150 m2.

Voortuin herinrichten en aanleggen

Ik wil mijn voortuin herinrichten met bloembakken van betonnen bielsen. De bloembakken worden twee bielsen hoog (plusminus 25 cm) en moeten met zand uit de achtertuin worden aangevuld. De beplanting verzorg ik later zelf. Tevens dient een grote conifeer inclusief wortel te worden verwijderd. Graag uw offerte inclusief afvoer van de materialen van de oude situatie (o.a. halve betontegels, en oude vergane spoorbiels) en de nieuwe materialen. Bij voorkeur eind maart gereed. Op de bijgaande foto de oude situatie waarin ik de nieuwe bloembakken geel heb ingetekend met tevens een bovenaanzicht inclusief maten van de nieuwe situatie. En de conifeer heb ik gemerkt met een geel kruis.

Drainage op een kavel aanleggen

Wat gaat het kosten om drainage te laten aanleggen op een kavel van ongeveer 950 m2? De ondergrond bestaat deels uit klei. Ik ontvang graag een offerte de arbeidskosten en materiaal separaat vermeld staan.

Monteren van tuinschermen

Ik heb nieuwe tuinschermen + de montage benodigdheden bij de Gamma gekocht. De palen staan al in de grond. Alleen de schermen moeten er tussen worden geplaatst. Recht stuk met 3 schermen.

Bloembak maken van stapelblokken

Wij willen in onze tuin graag een plantenbak maken van stapelblokken, met aan de achterkant van deze plantenbak een verhoogde muur met daarin een watervalletje verwerkt (zie bijgevoegde foto). De plantenbak zelf moet 3 stapelblokken hoog worden (45 cm), rond de 1 meter diep en 3 meter breed. De verhoogde muur aan de achterkant moet 7 stapelblokken hoog worden (105 cm) en de bak in het midden waar het water invalt 4 stapelblokken hoog (60 cm), 90 cm breed en rond de 60 cm diep. De ondergrond op dit moment is zwart zand, er is dus nog geen fundering aangebracht. De stapelblokken en waterval zijn aanwezig, indien we extra stenen erbij moeten hebben voor de fundering (op internet lees ik veel over oude stoeptegels) dan kan ik deze er ook nog bij halen.

Schutting maken van Zweeds rabat

Ik wil graag 15 meter Zweeds rabat schutting plaatsen, 2-zijdig, op een frame. Dus niet onderbroken door palen. Inclusief een poort van 1.10 meter breed. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. De schutting zal 2 meter hoog worden.

Vijver renoveren

Ik wil mijn vijver renoveren. Zo wil ik nieuwe randen. De randen zakken in, dus dat mag weer steviger. Tevens moet deze kindvriendelijk worden gemaakt, dus graag iets van een hekje er omheen maken. Vijver is ongeveer 1,5 x 2 meter.

Schutting of hek plaatsen om de oprit van buren te scheiden

Ik wil een hek lage schutting om de opritten van mij en de buren te scheiden. De oprit is 10 meter lang.

Achtertuin van een nieuwbouwwoning aanleggen

Het gaat om een nieuw aan te leggen tuin van een nieuwbouwwoning. Er is helaas geen mogelijkheid tot een achterom. Wel bereikbaar door de berging aan de zijkant van de woning (2-onder-1-kap). Aan de kant van de achterzijde van de woning moet ca 8 cm geel zand komen. De tuin loopt ca 25 cm af tot achterin de tuin. Hier zal eerst zwart zand op moeten komen en daarna gedeeltelijk geel zand. De totale oppervlakte is 115 m2, waarvan 70 m2 bestraat wordt. Persoonlijk schat ik in dat er ca 10 m3 zwart zand en 8 m3 geel zand moet komen.

Tuindeur en schutting plaatsen en monteren

Ik wil voor mijn moeder voor moederdag een tuindeur plus schutting (in totaal slechts 180 breed) laten plaatsen. Dus deze week nog.

Kapotte schutting laten vernieuwen

Ik wil graag een nieuwe schutting in mijn tuin laten plaatsen, omdat de vorige kapot is gegaan door de storm. De schutting bestaat uit 2 kanten. Een zijde is 4 delen en de andere kant 3 delen. Voor het materiaal heb ik al een offerte van Praxis. Eerst moet de oude verwijderd worden en dan moet er een nieuwe daarvoor in de plaats komen.

Omgewaaide schutting vernieuwen

Momenteel hebben wij een oude schutting in de tuin die eruit is gewaaid door de storm. Wij willen deze graag vervangen inclusief de palen en fundering etc. De schutting bestaat uit 4 delen en een deur. Drie delen zijn omgewaaid. Alles moet er eerst uitgehaald worden. Graag willen we weten wat dit gaat kosten als we dit door jullie laten doen. Ik hoor van u.

Houten en betonnen schutting plaatsen

Wij willen beton/houten schutting met aan het begin een schuine kant wat daarna doorloopt als een lage schutting. Het gaat hier om ongeveer 6 a 7 meter. De hoogte iets van een meter. Graag informatie over mogelijkheden en wat u zou kunnen leveren. Nu staan daar nog metalen hekken in die eerst verwijderd moeten worden. Nou willen we weten wat dit gaat kosten, dus het plaatsen en verwijderen van het metalen hek. Het is voor de zijkant van de voortuin, goed bereikbaar.

Coniferenhaag snoeien

Mijn coniferenhaag moet gesnoeid worden aan de zijkant en de bovenzijde. De haag is ongeveer 20 meter lang.